Nálunk felszokott hívni mielött csinálja.
Vajon miért szégyenlik ezt a nők? ...ja, mert ciki? ...ez hülyeség ...
És mi lett a történet vége? Fizetett, vagy közzétették?
(Ez egy válasz kandurmarci üzenetére (2020. 10. 29. csütörtök 09:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 10. 29. csütörtök 09:08

A feleségem a céges címére egyszercsak elkezdett zsaroló leveleket kapni, hogy fizessen be valami távoli bankszámlára ennyi meg ennyi dollárt, különben közzé teszik a róla készült videot. S akkor elmesélte, hogy két bi férfi+1 nő fölállást nézett az Ipadjén. S akkor mi van, ez még nem gond. Igenám, de az ő kamerája is volt kapcsolva és ő is csinálta magának, ezt a videot rakják majd föl, küldik szét, ha nem fizet. Ez kellett, hogy bevallja, szokott masztizni.
Nálunk se sikerül ugyanúgy visszaraknia a játékszerét, meg én el szoktam indítani a webkamerát mielőtt elmegyek otthonról. Sajnos a másik szobában szokott masztizni,de latom, hogy mikor tűnik el meg hallok mindent.:-)
(Ez egy válasz viking1988 üzenetére (2024. 10. 24. csütörtök 08:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 10. 24. csütörtök 08:34

Ugyanez
nálunk is tagadja, de amint egyedül van itthon, a vibrátor tuti nem úgy van visszarakva, ahogy volt
esténként meg vajon miért 20perc a zuhanyzás?

Ugyanez
nálunk is tagadja, de amint egyedül van itthon, a vibrátor tuti nem úgy van visszarakva, ahogy volt
esténként meg vajon miért 20perc a zuhanyzás?
(Ez egy válasz gatyo69 üzenetére (2020. 10. 29. csütörtök 04:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 10. 29. csütörtök 04:11

Titokban minden nő masztizik.Csak nem vallják be,pedig majdnem ugyanannyi százalékban csinálják mint a férfiak.Mindig kérdezem a párom, hogy csinálta-e?persze tagadja.Aztán mindig lebukik,mert vibrátort sose úgy teszi mint ahogy volt
Szinte minden nő, legyen kapcsolatban vagy legyen szingli masztizik. Ha nem vallja be akkor titokban csinálja ha bevallja akkor nem. Nálunk is évekig ment titokban a punci turkálás míg egyszer le nem bukott a fürdőszobában. Most már simán egymás előtt is csináljuk akár kielégülésig is ha valami izgalmasat nézünk

Az enyém is titokban csinálja,csak nem tudja, hogy én tudom. :-) Nem szólok neki mert izgató.
Ez marhaság. Azért van mert nem őszinték egymással a párok. Nem merik elmondani hogy mit szeretnének . Ezért van hogy sokan az otthon el nem mondott vágyaikat máshol élik meg. Ott nem kell szégyenkezni
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 10. 29. csütörtök 15:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 10. 29. csütörtök 15:32
Törölt felhasználó (4164602)

Van férfi is aki titokban veri a farkát! Nem csak az asszony csinálja titokban! Sajnos ennek a középkori tiltás az oka!
én nem titokban
nincs ebben normális kapcsolatban semmi kivetnivaló

Van férfi is aki titokban veri a farkát! Nem csak az asszony csinálja titokban! Sajnos ennek a középkori tiltás az oka!
A feleségem a céges címére egyszercsak elkezdett zsaroló leveleket kapni, hogy fizessen be valami távoli bankszámlára ennyi meg ennyi dollárt, különben közzé teszik a róla készült videot. S akkor elmesélte, hogy két bi férfi+1 nő fölállást nézett az Ipadjén. S akkor mi van, ez még nem gond. Igenám, de az ő kamerája is volt kapcsolva és ő is csinálta magának, ezt a videot rakják majd föl, küldik szét, ha nem fizet. Ez kellett, hogy bevallja, szokott masztizni.
Nálunk is pont ugyanez van XD
(Ez egy válasz gatyo69 üzenetére (2020. 10. 29. csütörtök 04:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 10. 29. csütörtök 04:11

Titokban minden nő masztizik.Csak nem vallják be,pedig majdnem ugyanannyi százalékban csinálják mint a férfiak.Mindig kérdezem a párom, hogy csinálta-e?persze tagadja.Aztán mindig lebukik,mert vibrátort sose úgy teszi mint ahogy volt
Imádom
amugy engem nem zavarná ha titokban csinálná, szex közben szokott csinálni.
A párom nem szokot csinálni, vagyis nagyon ritkán, 1er -2er évente. Én mondtam neki hogy töbször csináljon, de nem nagyon akar. Mondjuk nem valami szexmániás ...
sajnos

Nálunk is szégyenlős ebben a témában feleségem, mondjuk múltkor sikerült rávenni, hogy előttem csinálja, mondjuk nem bírtam sokáig csupán nézni...
Ez a titokban dolog annyira érthetetlen nekünk... Azzal sincs semmi gond, ha nem kívánja, és nem csinálja (mert pl a szex teljesen kielégíti). Azzal sincs gond, ha masztizik. De miért titkolózik? A párunk az egyetlen ember, aki előtt nem szabadna szégyellni semmilyen szexuális vágyunk, tevékenységünk. Főleg, ha a pasiját/férjét izgatja is a dolog, akkor meg tényleg butaság tagadni.
Szerintem minden nő csinàlja. A párom is tagadta sokáig és titokba csinálta. Azt nem mondom, hogy már elöttem csinálja de szokott képeket csinálni közben és küldi nekem. Hát nagyon izgató mikor munka közben ilyen képeket kapok.
Igazi hazassagban es egy kapcsolatban természetes dolog hogy a holgy kicsit simogatja magát!nalunk is ez természetes dolog!