Én az egyik kolléganőmet találtam meg itt az oldalon!
Igen, ismerőst egyet itt egyet másik társkeresőn.
Amíg nem írtak rám, nem szóltam nekik, amikor írtak akkor szóltam hogy mi ismerjük egymást máshonnan, így is akarják-e hogy...
De nem változott a hozzájuk való hozzáállásom, a velük való viszonyom.
Illetve az egyik párral igen, velük többször találkoztam is. Azóta elsodort az élet mellőlük, ők is elváltak, nem tartjuk a kapcsolatot.
De soha nem tudná meg tőlem más, hogy úgy is közünk volt egymáshoz.
Amíg nem írtak rám, nem szóltam nekik, amikor írtak akkor szóltam hogy mi ismerjük egymást máshonnan, így is akarják-e hogy...
De nem változott a hozzájuk való hozzáállásom, a velük való viszonyom.
Illetve az egyik párral igen, velük többször találkoztam is. Azóta elsodort az élet mellőlük, ők is elváltak, nem tartjuk a kapcsolatot.
De soha nem tudná meg tőlem más, hogy úgy is közünk volt egymáshoz.
Sziasztok ! Volt már hogy valaki felfedezte a szomszédját, párját, rokonát,sógorát,sógornőjét,munkatársát itt az oldalon? És töprengtél rajta hogy szóljál e neki hogy láttad őt meztelen és lebukott előtted??Én a kedves szomszédaimat / egy pár /
fedeztem fel itt a GG- en ,kicsit váratlanul ért,és érintett ezek után másképp viszonyulok hozzájuk,de nagyon felizgattak hogy láthattam őket meztelen,izgalmasnak találtam és várom hogy mikor tesznek fel új képeket vagy videót
fedeztem fel itt a GG- en ,kicsit váratlanul ért,és érintett ezek után másképp viszonyulok hozzájuk,de nagyon felizgattak hogy láthattam őket meztelen,izgalmasnak találtam és várom hogy mikor tesznek fel új képeket vagy videót

házifiu34

lombardini
Miriama