mehetek... balcsin van nyaralóm... oda is akár... 10-15 ember bőven elfér. 3 ház van rajta.
(Ez egy válasz felpa üzenetére (2005. 03. 30. szerda 10:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 03. 30. szerda 10:09

Gyere velunk, mi csak a Balcsira, vagy a
Faaker See re megyunk. Max Horvŕtorszŕg.
Mindig jon velunk autňval egy tartalčknk.
motoros. Most mŕr egy tartalčk csajt is
szervezunk, ha valamelyik asszony nem birja!!)))
Kulonbe az FJR-el sokkal konnyebb motorozni!
Tegnap volt este nŕlam egy srŕc az črdi
csapatbňl, nem veluk jŕrsz? Neki is FJR-van. (Ez egy válasz bobxv1600 üzenetére (2005. 03. 30. szerda 10:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 03. 30. szerda 10:02
Tegnap volt este nŕlam egy srŕc az črdi
csapatbňl, nem veluk jŕrsz? Neki is FJR-van. (Ez egy válasz bobxv1600 üzenetére (2005. 03. 30. szerda 10:02), amit ide kattintva olvashatsz)

Mit gondolsz miért vagyok magam alatt, ahelyett hogy egy csinos lány alatt lennék?! Fogalmam semvanik, hogy miképp fogom kibírni talján országig... majd visznek vagy mittomén.. :(
Gyere velunk, mi csak a Balcsira, vagy a
Mit gondolsz miért vagyok magam alatt, ahelyett hogy egy csinos lány alatt lennék?! Fogalmam semvanik, hogy miképp fogom kibírni talján országig... majd visznek vagy mittomén.. :(
(Ez egy válasz felpa üzenetére (2005. 03. 30. szerda 09:05), amit ide kattintva olvashatsz)
nem mondod, hogy elfŕradtŕl??
Mi lessz Siciliŕig? (Ez egy válasz bobxv1600 üzenetére (2005. 03. 30. szerda 08:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 03. 30. szerda 08:59
Mi lessz Siciliŕig? (Ez egy válasz bobxv1600 üzenetére (2005. 03. 30. szerda 08:59), amit ide kattintva olvashatsz)

jó ez a sok kép.. de.. mind1 :(
Úgy elfáradtam tegnap a motorozástól, hogy rájöttem öreg vagyok... ez nem normális... déltől este 8-ig nyomtuk, és ma mint a mosott xar :( lőjjetek fejbe :(
Úgy elfáradtam tegnap a motorozástól, hogy rájöttem öreg vagyok... ez nem normális... déltől este 8-ig nyomtuk, és ma mint a mosott xar :( lőjjetek fejbe :(
jó ez a sok kép.. de.. mind1 :(