Csŕ! Ma itt ugy lŕtom mindenki be van baszva!
én is iszom egy camparit!En is az asszonnynak!
én is iszom egy camparit!En is az asszonnynak!
CSŰŰTÖK!! Mi a helyzet? Ma délután iszeni motoros idő volt felénk! Egész du motoroztunk, délelőtt meg locsolni voltam! Így utólag én is MINDENKI ASSZONYKÁJÁNAK küldöm a virtuális kölnit!!!

Tegnap este ahirekben mondták valahol pesten felrobbant 6és teljesen elégett 6 motor!!!!!

Ja ez Austriŕban tortčnt!!
Ez az a hires vendčgszeretet??
Vonattal! Jň, hogy nem gyalog!
Kifizette a buntetčst! Ez nem elčg?
Es, ha mi tennčnk ezt a Labanccal?? (Ez egy válasz felpa üzenetére (2005. 03. 28. hétfő 12:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 03. 28. hétfő 12:23
Ez az a hires vendčgszeretet??
Vonattal! Jň, hogy nem gyalog!
Kifizette a buntetčst! Ez nem elčg?
Es, ha mi tennčnk ezt a Labanccal?? (Ez egy válasz felpa üzenetére (2005. 03. 28. hétfő 12:23), amit ide kattintva olvashatsz)

Most olvastam az INDEX-en egy Magyar motoros
230-al ment a 80-as tŕblŕnŕl a Moond-See kornyčkčn
čs a rendori felszňlitŕsra sem ŕllt meg.
egy parkolňban a pink szinu)) bukňsisakjŕrňl
azonositoottŕk, čs 500-EURň buntetčst fizettettek
vele, čs mčg rŕadŕsul vonattal kellett hazajonnie. A motorosok nevčben kikčrjuk magunknak ezt a rosszindulatů bŕnŕsmňdot.!!
vele, čs mčg rŕadŕsul vonattal kellett hazajonnie. A motorosok nevčben kikčrjuk magunknak ezt a rosszindulatů bŕnŕsmňdot.!!
Most olvastam az INDEX-en egy Magyar motoros
vele, čs mčg rŕadŕsul vonattal kellett hazajonnie. A motorosok nevčben kikčrjuk magunknak ezt a rosszindulatů bŕnŕsmňdot.!! (Ez egy válasz felpa üzenetére (2005. 03. 28. hétfő 10:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 03. 28. hétfő 10:48
vele, čs mčg rŕadŕsul vonattal kellett hazajonnie. A motorosok nevčben kikčrjuk magunknak ezt a rosszindulatů bŕnŕsmňdot.!! (Ez egy válasz felpa üzenetére (2005. 03. 28. hétfő 10:48), amit ide kattintva olvashatsz)

Mŕr nem todom hol hagytuk abba, mert az ůj
ikonomat prňbŕlgattam eltuntetni!! Korsňk
formŕjŕban. Es kicsit tulottem a cčlon!!!))
formŕjŕban. Es kicsit tulottem a cčlon!!!))
Mŕr nem todom hol hagytuk abba, mert az ůj
formŕjŕban. Es kicsit tulottem a cčlon!!!)) (Ez egy válasz bobxv1600 üzenetére (2005. 03. 28. hétfő 10:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 03. 28. hétfő 10:30
formŕjŕban. Es kicsit tulottem a cčlon!!!)) (Ez egy válasz bobxv1600 üzenetére (2005. 03. 28. hétfő 10:30), amit ide kattintva olvashatsz)

:) Katicika jönne? akkor én elszégyellem magam :)
Minden kedves lány látogatónknak sok-sok locsolkodót, hogy mindíg szépek és fiatalok maradjanak.
Minden kedves lány látogatónknak sok-sok locsolkodót, hogy mindíg szépek és fiatalok maradjanak.
:) Katicika jönne? akkor én elszégyellem magam :)
Minden kedves lány látogatónknak sok-sok locsolkodót, hogy mindíg szépek és fiatalok maradjanak. (Ez egy válasz felpa üzenetére (2005. 03. 27. vasárnap 22:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 03. 27. vasárnap 22:12
Minden kedves lány látogatónknak sok-sok locsolkodót, hogy mindíg szépek és fiatalok maradjanak. (Ez egy válasz felpa üzenetére (2005. 03. 27. vasárnap 22:12), amit ide kattintva olvashatsz)

Akkor olvastad mirol van ott szň!!
Egyik hčtvčgčn szeretnčnk meglŕtogatni
egy ilyen clubot. Ehhez keresunk tŕrsakat!
A katicika is jonne. Allitňlag.
Egyik hčtvčgčn szeretnčnk meglŕtogatni
egy ilyen clubot. Ehhez keresunk tŕrsakat!
A katicika is jonne. Allitňlag.
Jňň Reggelt Motorosok čs Fňrumozňk!
Jňň Reggelt Vakegčr!
En is jň locsolkodŕst kivŕnok minden fiůnak
innen a tŕvoli Budafokrňl.
A lŕnyoknak meg sok locsolkodňt!
(Ez egy válasz vakeger üzenetére (2005. 03. 28. hétfő 08:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 03. 28. hétfő 08:46
Jňň Reggelt Vakegčr!
En is jň locsolkodŕst kivŕnok minden fiůnak
innen a tŕvoli Budafokrňl.
A lŕnyoknak meg sok locsolkodňt!
(Ez egy válasz vakeger üzenetére (2005. 03. 28. hétfő 08:46), amit ide kattintva olvashatsz)

Halihooooooooooooooo!
Kedves Katicika, Felpa, Charliené, s Bobxv neje se maradjonki, sok-sok locsolot Kivánok néktek s igy a messzi távolból szeretnék +locsolni Titeket szagos vizzel,nehogy elhervadjatok a nagy motorozások közepette
Kedves Katicika, Felpa, Charliené, s Bobxv neje se maradjonki, sok-sok locsolot Kivánok néktek s igy a messzi távolból szeretnék +locsolni Titeket szagos vizzel,nehogy elhervadjatok a nagy motorozások közepette

Halihooooooooooooooo!

UI: ezt még felrakom, hogy szépeket álmodjatok MOTOROSOK!!!!
(Ez egy válasz felpa üzenetére (2005. 03. 27. vasárnap 22:38), amit ide kattintva olvashatsz)

Na jň čjt! tetszettek a kčpek!
Holnap locsolkodŕs! (Ez egy válasz charlie79 üzenetére (2005. 03. 27. vasárnap 22:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 03. 27. vasárnap 22:36
Holnap locsolkodŕs! (Ez egy válasz charlie79 üzenetére (2005. 03. 27. vasárnap 22:36), amit ide kattintva olvashatsz)

Na megyek! JÓ éjt mindenkinek! Jó locsolkodást felpa-pa! CSŰŰTÖK!!

Na megyek! JÓ éjt mindenkinek! Jó locsolkodást felpa-pa! CSŰŰTÖK!!

Jň a bringa! Kulonben meg kell nčzni!
Irtam rňla egy pŕr cikket. (Ez egy válasz charlie79 üzenetére (2005. 03. 27. vasárnap 22:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 03. 27. vasárnap 22:23

Látod ezt én nem tudom! Lehet... ezt mondta, de hogy mi az igazság, én nem tudom!!
Irtam rňla egy pŕr cikket. (Ez egy válasz charlie79 üzenetére (2005. 03. 27. vasárnap 22:23), amit ide kattintva olvashatsz)

Látod ezt én nem tudom! Lehet... ezt mondta, de hogy mi az igazság, én nem tudom!!

Látod ezt én nem tudom! Lehet... ezt mondta, de hogy mi az igazság, én nem tudom!! (Ez egy válasz felpa üzenetére (2005. 03. 27. vasárnap 22:21), amit ide kattintva olvashatsz)
Vagy csak mondta, čs nem jŕrt ilyen helyen.
(Ez egy válasz charlie79 üzenetére (2005. 03. 27. vasárnap 22:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 03. 27. vasárnap 22:19

Nem, csak hülyéskedek! Viszont volt olyan ismerős, aki járt ilyen helyre, de azt mondta, azért nem jár már, mert 1 nőre 10 faszi jut, (kevés a pár) és nem akarja a feleségét "tönkre tenni"!
Sajnos van ilyen hely is!! De nem jellemzo!
(Ez egy válasz charlie79 üzenetére (2005. 03. 27. vasárnap 22:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 03. 27. vasárnap 22:19

Nem, csak hülyéskedek! Viszont volt olyan ismerős, aki járt ilyen helyre, de azt mondta, azért nem jár már, mert 1 nőre 10 faszi jut, (kevés a pár) és nem akarja a feleségét "tönkre tenni"!