alacsonyan szallnak a crossosok jo idő lesz novemberben így hát tudunk menni egy karikát a vassal
"Talmácsi Gábor szakított a KTM-mel, a magyar versenyző a következő idényben a Honda Scot istálló pilótája lesz.
A KTM-mel folytatott vasárnapi - eredménytelen - megbeszélésüket követően Talmácsi és menedzsere, Stefano Favaro egy plusz egyéves előszerződést kötött a Honda Scot csapatával, amely azt is tartalmazza, hogy a "Talmának" becézett versenyző első számú pilóta lesz. Amennyiben a magyar motoros jövőre az 1-3. hely valamelyikét szerzi meg a 125 kcm-esek között, úgy 2007-ben már a negyedliteresek között folytathatja szereplését."
Sok sikert Neki!!
A KTM-mel folytatott vasárnapi - eredménytelen - megbeszélésüket követően Talmácsi és menedzsere, Stefano Favaro egy plusz egyéves előszerződést kötött a Honda Scot csapatával, amely azt is tartalmazza, hogy a "Talmának" becézett versenyző első számú pilóta lesz. Amennyiben a magyar motoros jövőre az 1-3. hely valamelyikét szerzi meg a 125 kcm-esek között, úgy 2007-ben már a negyedliteresek között folytathatja szereplését."
Sok sikert Neki!!
Ki korán kel .. Talma bronzot nyer(t).
Hát ez elég rossz rím volt ... Bocs
Hát ez elég rossz rím volt ... Bocs
hu, de nagyon pazar, egy ilyen moci , meg egy ilyen szerkót, Én is nagyon jól néznék ki benne , rajta, csodás.....

Hááááát nem egészen a Kopron....

Hát az Origon pl. kifejezetten a Honda Scott istálót emlegetik.
a vas az enyém de nem én vagyok rajta
Hajrá Talma! Reméljűk jővőre jobban sikerűl.
Itt a szép idő hull a hó megyűnk sielni lányok? Van egy tuningolt motoros szánom vagy bánom
Itt a szép idő hull a hó megyűnk sielni lányok? Van egy tuningolt motoros szánom vagy bánom

.jpg)
e gy ilyet szeretnék

.jpg)

Most akkor Te leszbi vagy? :-D vagy a motorra gondoltál :-)
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 11. 15. kedd 15:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 11. 15. kedd 15:14
.jpg)
e gy ilyet szeretnék
Törölt felhasználó (29760)
VIP

.jpg)
e gy ilyet szeretnék

Nem tudom miért nem jelent meg a kép :-(
Ez az én drágaszágom :-)
http://kep.tar.hu/bsanya5/50151602/16684874#2
Ez az én drágaszágom :-)
http://kep.tar.hu/bsanya5/50151602/16684874#2
Nasszňval ilyen mocim van, csak fekeete.
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 11. 29. kedd 12:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 11. 29. kedd 12:48

Inkŕbb a csaj, mint a moci.:)
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 11. 15. kedd 15:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 11. 15. kedd 15:14
.jpg)
e gy ilyet szeretnék
VIP

.jpg)
e gy ilyet szeretnék

Szia! Azt a Hszt megbizŕsbňl irta a haverom,
de most mŕr megjottem Londonbňl, csak sajna megyek vissza. udv.
:) üdv a fedélzeten megest
(Ez egy válasz felpa üzenetére (2005. 11. 30. szerda 07:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 11. 30. szerda 07:58

Szia! Azt a Hszt megbizŕsbňl irta a haverom,
Este leszek, sziasztok!-:).com.