Simson Stŕr????
(Ez egy válasz vakeger üzenetére (2005. 03. 24. csütörtök 22:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 03. 24. csütörtök 22:25
Ilyet még én is árultam mennyire kereset moci volt akkor csak ugy tiolták érte egymást az emberek!
Ilyet még én is árultam mennyire kereset moci volt akkor csak ugy tiolták érte egymást az emberek!
Ez ha jňl lŕtom egy simson swalbe! 1965-os
Eletemben eloszor ilyenen mentem.3 sebessčges.
Sokra mŕr nem emlčxem a muszakirňl. (Ez egy válasz vakeger üzenetére (2005. 03. 24. csütörtök 22:18), amit ide kattintva olvashatsz)
Eletemben eloszor ilyenen mentem.3 sebessčges.
Sokra mŕr nem emlčxem a muszakirňl. (Ez egy válasz vakeger üzenetére (2005. 03. 24. csütörtök 22:18), amit ide kattintva olvashatsz)
Ez kulonben egy nagyon klassz tůramotor,
csak a tudŕsŕhoz kčpest egy kissč drŕga! (Ez egy válasz vakeger üzenetére (2005. 03. 24. csütörtök 22:09), amit ide kattintva olvashatsz)
csak a tudŕsŕhoz kčpest egy kissč drŕga! (Ez egy válasz vakeger üzenetére (2005. 03. 24. csütörtök 22:09), amit ide kattintva olvashatsz)
Koszi Szčpen! Mi is Kellemes Unnepeket Kivŕnunk
nektek.! Udv.:felpa-pa čs felpa.!
nektek.! Udv.:felpa-pa čs felpa.!
Ez a Fábry 1 állat!
Jň kčp, de most kicsit kifalsutam a mocizŕstňl,
mert ma szčtfagytam. Holnap pihi vam.
Kulonben
hogy vagytok?? Udv.:felpa-pa.
mert ma szčtfagytam. Holnap pihi vam.
Kulonben
hogy vagytok?? Udv.:felpa-pa.
Na jň csak a Katicika miatt! Tudod neki
Babittŕja van.!) felpa-pa. (Ez egy válasz vakeger üzenetére (2005. 03. 24. csütörtök 21:59), amit ide kattintva olvashatsz)
Babittŕja van.!) felpa-pa. (Ez egy válasz vakeger üzenetére (2005. 03. 24. csütörtök 21:59), amit ide kattintva olvashatsz)
Most nagyon jňňňňň!))) Mondjuk čn mindig megnčzem.
udv.:felpa-pa.
udv.:felpa-pa.
Hellň TOM! Remčlem nem azt akarod mondani,
hogy az egyik te vagy??)))Udv.:felpa-pa.
hogy az egyik te vagy??)))Udv.:felpa-pa.
AZ elejét néztem demár valahogy nem tud lekötni!
(Ez egy válasz felpa üzenetére (2005. 03. 24. csütörtök 22:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 03. 24. csütörtök 22:00
Nem nčzed a Fŕbryt?? Folyamatosan PINAZIK!
Ez mčg nňlam is rosszabb.Udv.:felpa-pa.
Ez mčg nňlam is rosszabb.Udv.:felpa-pa.

charlie79

Bee honey
Andrea