O.K. Legyen ez a cimerunk!!!!
(Ez egy válasz charlie79 üzenetére (2005. 03. 24. csütörtök 21:12), amit ide kattintva olvashatsz)
Hova lett a tehenes kčp??????))))
(Ez egy válasz charlie79 üzenetére (2005. 03. 24. csütörtök 21:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 03. 24. csütörtök 21:10
Télen lesz rá időm, meg ki tudja, lehet addig lesz még rajta 1-2 karc, mire lemegy a szezon.
JOBBULÁST NEKED FELPA-PA!!
JOBBULÁST!!
Szerintem is az ilyen javitŕsokkal jobb megvŕrni
a szezonvčgčt, mert valňban lehet karc.
Mŕr nem is irom, de jŕrtam igy!!))Felpa-pa. (Ez egy válasz charlie79 üzenetére (2005. 03. 24. csütörtök 21:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 03. 24. csütörtök 21:10
a szezonvčgčt, mert valňban lehet karc.
Mŕr nem is irom, de jŕrtam igy!!))Felpa-pa. (Ez egy válasz charlie79 üzenetére (2005. 03. 24. csütörtök 21:10), amit ide kattintva olvashatsz)
Télen lesz rá időm, meg ki tudja, lehet addig lesz még rajta 1-2 karc, mire lemegy a szezon.
Sajnos az drŕga mulatsŕg! A francba! Most črzem
fŕj mindenem! Plussz mčg jňl meg is fŕztam.
Pedig be voltam oltozve. Tčlig biztos talŕlunk
pňtelemeket! Udv.:felpa-pa. (Ez egy válasz charlie79 üzenetére (2005. 03. 24. csütörtök 21:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 03. 24. csütörtök 21:02

Tanulgattam vele egykerekezni, de nagyon sajnálom ilyenekre! majd télen nagyon szépre össze akarom rakni!
fŕj mindenem! Plussz mčg jňl meg is fŕztam.
Pedig be voltam oltozve. Tčlig biztos talŕlunk
pňtelemeket! Udv.:felpa-pa. (Ez egy válasz charlie79 üzenetére (2005. 03. 24. csütörtök 21:02), amit ide kattintva olvashatsz)

Tanulgattam vele egykerekezni, de nagyon sajnálom ilyenekre! majd télen nagyon szépre össze akarom rakni!

Lŕtom ma jňňňň helyeken jŕrtŕl!!)))
(Ez egy válasz charlie79 üzenetére (2005. 03. 24. csütörtök 20:54), amit ide kattintva olvashatsz)
Na errol a Fuzfoirol beszčltem a multkor.
Kulonben szerintem lhetne nŕluk alkudni!
Meg ez az ŕr sem olyan magas. A gyŕri ůj van
vagy 200000-ft.A Hayŕra egy okdallemz 160-ezer.
Fčlek, hogy a bontottak szintčn ragasztottak.
udv.:felpa-pa. (Ez egy válasz charlie79 üzenetére (2005. 03. 24. csütörtök 20:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 03. 24. csütörtök 20:53
Kulonben szerintem lhetne nŕluk alkudni!
Meg ez az ŕr sem olyan magas. A gyŕri ůj van
vagy 200000-ft.A Hayŕra egy okdallemz 160-ezer.
Fčlek, hogy a bontottak szintčn ragasztottak.
udv.:felpa-pa. (Ez egy válasz charlie79 üzenetére (2005. 03. 24. csütörtök 20:53), amit ide kattintva olvashatsz)
Balatonfűzfőn utángyártott fejidom 32 ezer, az eredeti bontott meg 40 ezer, ha ennél lenne olcsóbban, ezek az árak a csillagok között vannak! ELŐRE IS KÖSZÖNÖM!!
Balatonfűzfőn utángyártott fejidom 32 ezer, az eredeti bontott meg 40 ezer, ha ennél lenne olcsóbban, ezek az árak a csillagok között vannak! ELŐRE IS KÖSZÖNÖM!!
(Ez egy válasz felpa üzenetére (2005. 03. 24. csütörtök 20:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 03. 24. csütörtök 20:50
Van egy barŕtom a MAX POWER-nčl, majd megkčrdezem
tole. Majd črdeklodom tobbfelč. Valaki biztos tud
segiteni.Udv.:felpa-pa.
segiteni.Udv.:felpa-pa.
Van egy barŕtom a MAX POWER-nčl, majd megkčrdezem
segiteni.Udv.:felpa-pa. (Ez egy válasz charlie79 üzenetére (2005. 03. 24. csütörtök 20:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 03. 24. csütörtök 20:46
segiteni.Udv.:felpa-pa. (Ez egy válasz charlie79 üzenetére (2005. 03. 24. csütörtök 20:46), amit ide kattintva olvashatsz)
Bárcsak a szerelőm lenne! Nem tudsz egy RR bontót? majd télen akarom lefestetni, de akkor venni akarok rá fejidomot, ülésidomot és plexit, erről a felfogató fülek mind le vannak törve,SAJNOS.
Bárcsak a szerelőm lenne! Nem tudsz egy RR bontót? majd télen akarom lefestetni, de akkor venni akarok rá fejidomot, ülésidomot és plexit, erről a felfogató fülek mind le vannak törve,SAJNOS.
(Ez egy válasz felpa üzenetére (2005. 03. 24. csütörtök 20:42), amit ide kattintva olvashatsz)
Jň kčp a motorrňl! A holgy a szerelod??))
udv..felpa-pa. (Ez egy válasz charlie79 üzenetére (2005. 03. 24. csütörtök 20:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 03. 24. csütörtök 20:38

SZIASZTOK! Annyi repedés van az RR idomain, hogy ragasztópisztolyt kellett vennünk! Át akarom majd festetni, mert a fényezése nem túl szép! MI A HELYZET VELETEK?
udv..felpa-pa. (Ez egy válasz charlie79 üzenetére (2005. 03. 24. csütörtök 20:38), amit ide kattintva olvashatsz)
SZIASZTOK! Annyi repedés van az RR idomain, hogy ragasztópisztolyt kellett vennünk! Át akarom majd festetni, mert a fényezése nem túl szép! MI A HELYZET VELETEK?
Szia! Ott alul irtam, hogy voltam ma az
EURO RINGEN, de sajnos autňs nap volt.
Holnap motoros nap lessz! Ott lesznek a
Talmŕčk is ŕllitolag. A plexit ma nem tudtam
megnčzni, de holnap vagy kedden biztos.Felpa-pa. (Ez egy válasz charlie79 üzenetére (2005. 03. 24. csütörtök 20:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 03. 24. csütörtök 20:38

EURO RINGEN, de sajnos autňs nap volt.
Holnap motoros nap lessz! Ott lesznek a
Talmŕčk is ŕllitolag. A plexit ma nem tudtam
megnčzni, de holnap vagy kedden biztos.Felpa-pa. (Ez egy válasz charlie79 üzenetére (2005. 03. 24. csütörtök 20:38), amit ide kattintva olvashatsz)

charlie79

sanyisanyi74
Lolly Blond