Nem rossz a néni!

Igen ez ami engem črdekel. meg a motorozŕs.
De nem ez a foglalkozŕsom.))))Kulonben a
textilszakmŕban.Udv.:felpa-pa. (Ez egy válasz vakeger üzenetére (2005. 03. 22. kedd 21:08), amit ide kattintva olvashatsz)
De nem ez a foglalkozŕsom.))))Kulonben a
textilszakmŕban.Udv.:felpa-pa. (Ez egy válasz vakeger üzenetére (2005. 03. 22. kedd 21:08), amit ide kattintva olvashatsz)

Szerintem sokan dolgoztak ma čs fŕradtak.
Tegnap čn is igy voltam. Mčg bekapcsolni
is lusta voltam a gčpet. Most sem szŕrnyalok.))))
Ez talán kicsit felpörget!
(Ez egy válasz felpa üzenetére (2005. 03. 22. kedd 21:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 03. 22. kedd 21:04

Mivel foglalkozol ha szabad +kérdeznem?
is lusta voltam a gčpet. Most sem szŕrnyalok.)))) (Ez egy válasz vakeger üzenetére (2005. 03. 22. kedd 21:01), amit ide kattintva olvashatsz)
is lusta voltam a gčpet. Most sem szŕrnyalok.)))) (Ez egy válasz vakeger üzenetére (2005. 03. 22. kedd 21:01), amit ide kattintva olvashatsz)
Valahogy nem sok ember szaladgál mostanság erre felé!

Koszi!))Klutty-klutty-klutty!)))
(Ez egy válasz vakeger üzenetére (2005. 03. 22. kedd 20:56), amit ide kattintva olvashatsz)
Egészségedre!

Holnap nekem is laza nap lessz, ugyhogy
iszom egy Camparit.)))udv.:felpa-pa. (Ez egy válasz vakeger üzenetére (2005. 03. 22. kedd 20:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 03. 22. kedd 20:51
iszom egy Camparit.)))udv.:felpa-pa. (Ez egy válasz vakeger üzenetére (2005. 03. 22. kedd 20:51), amit ide kattintva olvashatsz)

Ilyen ez a fárdtság és is nemrég jöttem +a meloból de most jó mert holnap szabadnapos leszek igy1 kicsit tovább szorakozok itt ott.

Ilyen ez a fárdtság és is nemrég jöttem +a meloból de most jó mert holnap szabadnapos leszek igy1 kicsit tovább szorakozok itt ott.
(Ez egy válasz felpa üzenetére (2005. 03. 22. kedd 20:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 03. 22. kedd 20:45

Soxor čn is igy vagyok, mert nčzegetem
kozben mŕs honlapokon az esemčnyeket.
Esetleg hozzŕszňlok meg egyebek. De ha
itt porgunk akkor maradok. Bŕr mŕr most is
alig lŕtom a monitort.
alig lŕtom a monitort.
Soxor čn is igy vagyok, mert nčzegetem
alig lŕtom a monitort. (Ez egy válasz vakeger üzenetére (2005. 03. 22. kedd 20:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 03. 22. kedd 20:40
alig lŕtom a monitort. (Ez egy válasz vakeger üzenetére (2005. 03. 22. kedd 20:40), amit ide kattintva olvashatsz)

Szia bocs ha nem reagálok 1böl mert a képeket keresgélem a többi honlapokon de most nincs olyan ami nagyon tetszene. Tegnap sikerült 1 kis piros busa képet találni ami optikai tuninggal fellett speckozva az nagyon tutko!
Szia bocs ha nem reagálok 1böl mert a képeket keresgélem a többi honlapokon de most nincs olyan ami nagyon tetszene. Tegnap sikerült 1 kis piros busa képet találni ami optikai tuninggal fellett speckozva az nagyon tutko!
(Ez egy válasz felpa üzenetére (2005. 03. 22. kedd 20:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 03. 22. kedd 20:35

Szia Vakegčr! Tegnap pihiztem, de ma sem
maradok sokŕig, mert kurva fŕradt vagyok.
Remčlem holnap pihentek leszunk čs tobben
irkŕlnak. Udv.:felpa-pa.
irkŕlnak. Udv.:felpa-pa.
Szia Vakegčr! Tegnap pihiztem, de ma sem
irkŕlnak. Udv.:felpa-pa. (Ez egy válasz vakeger üzenetére (2005. 03. 22. kedd 20:29), amit ide kattintva olvashatsz)
irkŕlnak. Udv.:felpa-pa. (Ez egy válasz vakeger üzenetére (2005. 03. 22. kedd 20:29), amit ide kattintva olvashatsz)