sajnos elment, én egy autós oldalon hallottam róla! de sajna nem volt véletlen, ugyanis hibázott! pedig nagyon jó motoros, autós, és tuning mester volt!
(Ez egy válasz oooooooo üzenetére (2007. 05. 31. csütörtök 23:22), amit ide kattintva olvashatsz)
azt ne mond, hogy rajta vagy a carstyling-on???
ha rájössz ki vagyok nem ér elmondani!!! (Ez egy válasz oooooooo üzenetére (2007. 05. 31. csütörtök 23:22), amit ide kattintva olvashatsz)
ha rájössz ki vagyok nem ér elmondani!!! (Ez egy válasz oooooooo üzenetére (2007. 05. 31. csütörtök 23:22), amit ide kattintva olvashatsz)
én nemrég elestem a mocimmal (2 hónaja) de még máig is receg a lukam mikor nagy sebességgel döntöm a vasat. mikor mulik már el a "baleset félelem" érzés!!???
FERI NYUGODJ BÉKÉBEN
Nekem volt egy FZR 1000-es bukás 160-al 1999-ben,máig nem múlt el!A hibákból tanulsz,és nem a sikerekből!
(Ez egy válasz galgo üzenetére (2007. 06. 01. péntek 15:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 01. péntek 15:29
én nemrég elestem a mocimmal (2 hónaja) de még máig is receg a lukam mikor nagy sebességgel döntöm a vasat. mikor mulik már el a "baleset félelem" érzés!!???
Persze ha megadatik a lehetőség.Én tanulhattam belőle,ez nem mindenkinek jár sajnos.De mindenki tanulhatna a rossz példákból,ha komolyabban belegondolna kicsit.
Egy kocsi elémtolatott egy parkolóból,40-el belementem,még fékezni sem volt időm.A vértől nem láttam a telefonom billentyűit,de senki nem hívott mentőt,és közben hallom a körülöttem álló tömegből,hogy mert mennek mint az állat,csak néztek senki sem segített.Ilyen motor volt.
szia. Nem tudod véletlenül hogy a DKW eladó volt e? És hogy mi volt az ára.
bürrrr, bürrrrrr, mindjárt enyim a 10-es TOP lista! az övezetben!
(utána megyek kefélni, vagy recskázni, attól függ mit tudok ma összehozni vénséges troty fejemmel és farkammal!
)
(utána megyek kefélni, vagy recskázni, attól függ mit tudok ma összehozni vénséges troty fejemmel és farkammal!
)
A barnamedvék nem bírják a meleget?
Teszek egy kétütemű rakétát nosztalgiából.Inkább mindjárt kettőt!
Teszek egy kétütemű rakétát nosztalgiából.Inkább mindjárt kettőt!
Aranyos!
Ezres v2-es akrapovics dobbal,úgy szólhat mint egy légkalapács!
(Ez egy válasz Satyak üzenetére (2007. 06. 11. hétfő 16:40), amit ide kattintva olvashatsz)
Ezres v2-es akrapovics dobbal,úgy szólhat mint egy légkalapács!
(Ez egy válasz Satyak üzenetére (2007. 06. 11. hétfő 16:40), amit ide kattintva olvashatsz)
láttátok azt a videót, amit felvett egy motoros, és meg is haltak ketten?
Csúnya eset és most minden autós mutogathat a motorosokra,pedig ők is hullanak rendesen.Nekem két haverom csattant ugyanígy,sirok előtt,de megúszták.Az egyik moci beékelődőtt a szalagkorlát alá,alíg bírtuk kifeszegetni.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 12. kedd 10:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 12. kedd 10:37
Törölt felhasználó (69371)
láttátok azt a videót, amit felvett egy motoros, és meg is haltak ketten?
meghalt a vétkes is, de megérdemelte! sorry de ez van!
A japánoknál 250-es és 400-as jogsi van,aki ennél nagyobbat akar azt úgy 'megforgatják',hogy legtöbbször elmegy tőle a kedve.Ide is az kéne minnél előbb!Az autók sem lehetnek 280 lóerő felettiek.Szerintem még az is sok!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 12. kedd 13:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 12. kedd 13:31
Törölt felhasználó (69371)
meghalt a vétkes is, de megérdemelte! sorry de ez van!
Elértétek az 5000, hsz-t!! Úgy látom, megérte!!!
Felpa-pa ha ezt látná!!!
Felpa-pa ha ezt látná!!!
ma eszembe jutott az öreg... meg Charlie-ék is
jó lenne látni a rossz arcotokat megest
(Ez egy válasz charlie79 üzenetére (2007. 06. 13. szerda 20:31), amit ide kattintva olvashatsz)
Elértétek az 5000, hsz-t!! Úgy látom, megérte!!!
Felpa-pa ha ezt látná!!!
Felpa-pa ha ezt látná!!!

charlie79

Kristina U