Az említett gyártótol a kedvencem
(Ez egy válasz oooooooo üzenetére (2007. 02. 13. kedd 16:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 13. kedd 16:26

Nekem is ez volt az első gondolatom,de nincs két egyforma alkatrész.A HYOSUNG legalább saját fejlesztésű,szemben a CAGIVA RAPTORRAL.Lehet hogy nem értetek egyet,de a HYOSUNG szerintem a következő nagy motorgyártók egyike lesz.
Nekem is ez volt az első gondolatom,de nincs két egyforma alkatrész.A HYOSUNG legalább saját fejlesztésű,szemben a CAGIVA RAPTORRAL.Lehet hogy nem értetek egyet,de a HYOSUNG szerintem a következő nagy motorgyártók egyike lesz.
ahogy elnézem kicsit nehezebb mint a rendes verseny trial! meg a súlypont is magasabban van! mostmár értem miért akarsz másikat!

Később úgy egyóra múlva,mivel még mindíg nem tudtam szabadulni a nyomasztó éjszaka emlékétől,rájöttem ha megosztom valakivel a rossz érzéseimet,talán nem gyötörnek tovább.Megkerestem néhány ismerősömet,akiket tulajdonképpen csak futólag,nagyon rövid ideje ismerek,és elmondtam nekik a dolgot.Mind meghallgatott figyelmesen,de sajnos nem tudtam meg mit gondolnak róla jártak-e már így,vagy vannak-e hasonló álmaik.Ez a csend az ami még erősebben elborzaszt olyan érzésem van mintha tartanának valamitől.Ekkor pont a garázs előtt álltam,ha már itt vagyok gurulok eggyet!
Verejtékben úszva ébredtem,egész éjjel hánykolódtam,számoltam a perceket de csak nem akart virradni,csak ez az éj múljon el,telihold vagy mi a franc?Néha el-elaludtam és arra ébredtem hogy nem is alszom.Reggel aztán egy szörnyű álom kezdett körvonalazódni,lassan tisztult a kép,és ma is viszojogva gondolok vissza erre a rémálomra:pontvadásznak néztek.
Dako84 ezért IS szeretek motor bemutatókra járni.
1től 1ig ilyen csajok mutatják be a jobbnál-jobb mocikat.
1től 1ig ilyen csajok mutatják be a jobbnál-jobb mocikat.
Bocs átmegyek a kvízbe!
Mi ez és hol használják?
Engem is lenyűgöznek ezek a dogok,ezért is imádom a robbantott rajzokat,egy órát elvagyok egy képpel.Egy robbanómotor maga a műszaki tökéletesség,mert mint rendszer életre kell,úgy viselkedik mint egy élőlény.Imádok olyan gépeket beindítani,amik jó pár éve nem működtek,és hallom ahogy magához tér a szerkezet,kisimul a járása.A japánok alázata és műszaki teljesítménye meg külön lenyügöz,megértem hogy büszkék a hazájukra,és sajnálom hogy mi a nyomukba sem érünk,tudom hogy ezzel sok olvasót megsértek ,de mi csak a mellünket verjük elkeserít hogy ebben az országban mindenki csak fogyasztani akar.
100-ért franko next zone-t kapsz.Az első telónak hibátlannak kell lennie.Ha elsőkerekezni is akarsz,csak tárcsás jó,a dobos túlmelegszik.A motort tilos tuningolni mert nyomatékot vesztesz,egykerékhez az kell,max olyan elektronika ami nem szabályoz. A kontrasztrugó minden második jogban döglött,ki kell cserélni hogy pörögjön.A karburátort előre kell dönteni hogy negatívban is kapjon anyagot.A gumiba max 1 bar így stabilabb oldalirányban.A hátsóféknek hibátlannak kell lennie,holtjáték max 1 centi,két újjal húzod.A jogot nem tudod kinyírni,aki sajnálja a motort,az sosem tanul meg.Az elején majd elég a fékbetét a majré miatt de ez a gond csak az első pár órában van.Később szerelhetsz rá kitámasztót a kiöntött benzint fel tudod vele gyújtani frankón szikrázik.Ha nem véres a tenyered akkor keveset gyakorolsz.
(Ez egy válasz charlie79 üzenetére (2007. 02. 10. szombat 21:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 10. szombat 21:01

Mennyibe kerülne ez a makulátlan állapotú Jog??? :-) keresek robogót olcsón, egykerekezni....:-) ez már magától kiáll!! Ára???
Mennyibe kerülne ez a makulátlan állapotú Jog??? :-) keresek robogót olcsón, egykerekezni....:-) ez már magától kiáll!! Ára???

Itt készül 180 lóerő.

csavarnyúzót adod hozzá?
Nem fogod elhinni,de én is.50-szer biztos!Megkímélt jog eladó.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 09. péntek 21:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 09. péntek 21:01
Törölt felhasználó (69371)

na ugyanilyen Jog-gal estem! :)))))
na ugyanilyen Jog-gal estem! :)))))
látom Te sem vagy szívbajos!

A triálos képeket nem fogadja el.Ezek régebbi fotók.
na én egy 95-ös dzsog-al tanyálta egyszer egy kurva nagyot. még jó hogy volt rajtam bukó!