Bocs átmegyek a kvízbe!
Mi ez és hol használják?
Engem is lenyűgöznek ezek a dogok,ezért is imádom a robbantott rajzokat,egy órát elvagyok egy képpel.Egy robbanómotor maga a műszaki tökéletesség,mert mint rendszer életre kell,úgy viselkedik mint egy élőlény.Imádok olyan gépeket beindítani,amik jó pár éve nem működtek,és hallom ahogy magához tér a szerkezet,kisimul a járása.A japánok alázata és műszaki teljesítménye meg külön lenyügöz,megértem hogy büszkék a hazájukra,és sajnálom hogy mi a nyomukba sem érünk,tudom hogy ezzel sok olvasót megsértek ,de mi csak a mellünket verjük elkeserít hogy ebben az országban mindenki csak fogyasztani akar.
100-ért franko next zone-t kapsz.Az első telónak hibátlannak kell lennie.Ha elsőkerekezni is akarsz,csak tárcsás jó,a dobos túlmelegszik.A motort tilos tuningolni mert nyomatékot vesztesz,egykerékhez az kell,max olyan elektronika ami nem szabályoz. A kontrasztrugó minden második jogban döglött,ki kell cserélni hogy pörögjön.A karburátort előre kell dönteni hogy negatívban is kapjon anyagot.A gumiba max 1 bar így stabilabb oldalirányban.A hátsóféknek hibátlannak kell lennie,holtjáték max 1 centi,két újjal húzod.A jogot nem tudod kinyírni,aki sajnálja a motort,az sosem tanul meg.Az elején majd elég a fékbetét a majré miatt de ez a gond csak az első pár órában van.Később szerelhetsz rá kitámasztót a kiöntött benzint fel tudod vele gyújtani frankón szikrázik.Ha nem véres a tenyered akkor keveset gyakorolsz.
(Ez egy válasz charlie79 üzenetére (2007. 02. 10. szombat 21:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 10. szombat 21:01
Mennyibe kerülne ez a makulátlan állapotú Jog??? :-) keresek robogót olcsón, egykerekezni....:-) ez már magától kiáll!! Ára???
Mennyibe kerülne ez a makulátlan állapotú Jog??? :-) keresek robogót olcsón, egykerekezni....:-) ez már magától kiáll!! Ára???

Itt készül 180 lóerő.
csavarnyúzót adod hozzá?
Nem fogod elhinni,de én is.50-szer biztos!Megkímélt jog eladó.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 09. péntek 21:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 09. péntek 21:01
Törölt felhasználó (69371)
na ugyanilyen Jog-gal estem! :)))))
na ugyanilyen Jog-gal estem! :)))))
látom Te sem vagy szívbajos!
A triálos képeket nem fogadja el.Ezek régebbi fotók.
na én egy 95-ös dzsog-al tanyálta egyszer egy kurva nagyot. még jó hogy volt rajtam bukó!
Köszi de meg kell tanulnom!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 09. péntek 20:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 09. péntek 20:42
Törölt felhasználó (69371)
küld el E-MAIL-be, majd felteszem neked ha akarod!
Ha oké akkor küldök egy privit és arra az emilre küldheted!
Ha oké akkor küldök egy privit és arra az emilre küldheted!
A Yog-om imádom.
küld el E-MAIL-be, majd felteszem neked ha akarod!
Ha oké akkor küldök egy privit és arra az emilre küldheted! (Ez egy válasz oooooooo üzenetére (2007. 02. 09. péntek 20:34), amit ide kattintva olvashatsz)
Ha oké akkor küldök egy privit és arra az emilre küldheted! (Ez egy válasz oooooooo üzenetére (2007. 02. 09. péntek 20:34), amit ide kattintva olvashatsz)
Persze a jobb képeket nem fogadja el.
Na lesz valami! Narancs vagyok.
én is a másikat szoktam használni, de ez jobb ha néha rábukkanok egy jó képre!
he most mondom hogy ez nem az a képfeltöltés, itt nem jelenik meg alul semmi!
én erről beszélek:
http://kepfeltoltes.eof.hu/index.php
én erről beszélek:
http://kepfeltoltes.eof.hu/index.php

charlie79

Stella és Atis
Michelle