Ez a streetfighter te vagy? Csak mert mintha ismerném az embert!!! Kiváncsi vagyok milyen motor is van ott átépítve?
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 10. 15. vasárnap 21:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 15. vasárnap 21:43
Törölt felhasználó (38588)

Ti is motoroztok?az nagyon jo dolog akkor tripla elnézést kérek tőletek

ez sem egy utolsó moci
Ti is motoroztok?az nagyon jo dolog akkor tripla elnézést kérek tőletek

Mrt az FJR csak jóminőségű úton használható.. a Varadero meg mindenhol.. egy túrán nem csak autópálya avgy főút van.. sé a kátyúknál, földút, murva, alsóbb rendű út.. na ott beszarik az FJR .. most tavasszal Skóciába megyek kastélytúrára.. az FJR nemtudná végigcsinálni..
(Ez egy válasz charlie79 üzenetére (2006. 10. 15. vasárnap 11:41), amit ide kattintva olvashatsz)
EZ TE vagy??? Streetfighter?? Nem értem, pedig a motorosok fasza gyerekek! MI IS AZOK VAGYUNK!!!:-)
BOB! Eladtad az FJR-t??? hogyhogy??? Miért Varadero????
(Ez egy válasz bobxv1600 üzenetére (2006. 10. 14. szombat 17:20), amit ide kattintva olvashatsz)
az #5220-as moci az enyém volt csak ellopták valami cigány patkányok ráadásúl egy éjjel az udvarbol
agyonkéne lőni a sok ilyen genyládát na ne félj ha tudnám,hogy kik voltak
8-napn túl gyógyuló sérüléseik lennének de szerintem nem csak én vagyok az egyettlen aki igy járt az a baj,hogy még sokan mások,utólsó férgek!!
(Ez egy válasz WildHorse üzenetére (2006. 10. 14. szombat 23:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 14. szombat 23:24

Nekem kb vagy 12 éve megpróbálták ellopni a simsonomat a párhónapos enduromat.
Eltörték a kormányzárat és megpróbálták berugni ami nem jött össze mert előtte volt gyűrű törésem és beállt a kar agyereknek majdnem a lába tört el nagyigyekezetében.
Ráadásul egy ismerősőmnél volt a motor akiismerte a gyereket és utána elment a kiscsávó szüleihez, hogy vagy megtérítika kárt vagy a gyerek megy a javítóba örökre mert visszaeső volt és az utcából több tanu is látta. fiztettek mint a katonatiszt...
A 500 -as Kawámat nem akarták ellopni , mert nem volt egy mai darab...
Viszont aki később megvette attól már ellopták, méghozzá úgy ,hogy kölcsönadta egy ismerősnek aki nem jött vele vissza...
Mikor felhívta a gyereket akkor az kitalálta, hogy a srác tartozik neki és ameddig nem adja vissza addig nála lesz a motor.
Na az ismerősömnek se kellett több , őt ne húzza be senki lével.
Leadta egy-két havernak a drótot a telepen, ha látják a motorját akkor szedjék le róla a gengszter gyereket.
Egy hét múlva meg lett a motor a gengszter gyerek meg belett gipszelve néhány helyen úgy elintézték a srácok és kitiltották a környékről...
Ahogy a nóta is mondja "Nem az a lényeg ki vagy ,hanem hogy mögötted ki van...."
Eltörték a kormányzárat és megpróbálták berugni ami nem jött össze mert előtte volt gyűrű törésem és beállt a kar agyereknek majdnem a lába tört el nagyigyekezetében.

Ráadásul egy ismerősőmnél volt a motor akiismerte a gyereket és utána elment a kiscsávó szüleihez, hogy vagy megtérítika kárt vagy a gyerek megy a javítóba örökre mert visszaeső volt és az utcából több tanu is látta. fiztettek mint a katonatiszt...

Viszont aki később megvette attól már ellopták, méghozzá úgy ,hogy kölcsönadta egy ismerősnek aki nem jött vele vissza...
Mikor felhívta a gyereket akkor az kitalálta, hogy a srác tartozik neki és ameddig nem adja vissza addig nála lesz a motor.
Leadta egy-két havernak a drótot a telepen, ha látják a motorját akkor szedjék le róla a gengszter gyereket.
Egy hét múlva meg lett a motor a gengszter gyerek meg belett gipszelve néhány helyen úgy elintézték a srácok és kitiltották a környékről...
Ahogy a nóta is mondja "Nem az a lényeg ki vagy ,hanem hogy mögötted ki van...."

Nekem kb vagy 12 éve megpróbálták ellopni a simsonomat a párhónapos enduromat.
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 10. 13. péntek 21:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 13. péntek 21:36

Törölt felhasználó (38588)

volt akinek ellopták a vasát??

ez van néha ez is elöfordul

jol nyomom?
ma jöttem haza a deáknál, és álltam vagy 10 percet, mert a szembe forgalomban motoros felvonulás volt...huh gyerekek...még a szőr is felállt a karomon, olyan nagyon jó érzés volt látni őket, meg hallani a berregést és a dudákat...mi volt ez egyébként?

:) Na, FJR eladva.. Varadero megvéve :))
volt akinek ellopták a vasát??
Jobbulást!! Nem intéztem semmit,még nem is beszéltem az illetővel, mert nem volt rá időnk, sajna. Talán majd jövőre!
SV650S/1000S
A másik, ami furcsa, hogy a zx-12 milyen nagyot veszít az árából pár év alatt. Nem igazán értéktartó. Nem mondom, jó kis moci, de nem kellene Kawa, NEKEM NEM!!
(Ez egy válasz charlie79 üzenetére (2006. 10. 12. csütörtök 08:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 12. csütörtök 08:19

Akkor TE még soha nem halottál semmilyen más mocit??? A legszebb motor hang díj tulajdonosa, és most a mechanikai zajokra gondolok, a HONDA!!!
Olyan csendes, duruzsoló hangot eddig Senki sem tudott csinálni, mint a 90 -es években a 900 RR volt!!

Akkor TE még soha nem halottál semmilyen más mocit??? A legszebb motor hang díj tulajdonosa, és most a mechanikai zajokra gondolok, a HONDA!!!
Olyan csendes, duruzsoló hangot eddig Senki sem tudott csinálni, mint a 90 -es években a 900 RR volt!!

ja ha lenne rá pénzem
(Ez egy válasz panasonic01 üzenetére (2006. 10. 03. kedd 02:51), amit ide kattintva olvashatsz)