Milyen motorod van?
Ez a Haya-dusa?
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 03. 23. szerda 19:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 03. 23. szerda 19:22
Törölt felhasználó (7767)

Én a motorozásban még csak a bébiszintet ütöm, amint látjátok, de azért ma egyet köszörültem, most tettem le a mopedet. Nézzétek, hogy összeborzolta dús hajamat a bukósisak! Én is azt mondom, amit felpa-pa: Ha 250-felett jŕrok akkor csak 2500-at tart a(z) óv...öööö...gumim:))))

Ha már túl kérted, én ide is beírom, ámbár nem hiszem, hogy valaki is annyira naiv lenne, hogy egy kis tréfát komolyra venne. Tehát:
bobxv1600,moreno , ne haragudjatok, de én csak a Birel által beszúrni vélt képet tettem láthatóvá, ennek is megvan a technikája, ha a kis piros kereszttel azt teszed, amit kell! Azért aludjatok csak nyugodtan, és ne undorkodjatok túlságosan (Ez egy válasz felpa üzenetére (2005. 03. 23. szerda 19:27), amit ide kattintva olvashatsz)
bobxv1600,moreno , ne haragudjatok, de én csak a Birel által beszúrni vélt képet tettem láthatóvá, ennek is megvan a technikája, ha a kis piros kereszttel azt teszed, amit kell! Azért aludjatok csak nyugodtan, és ne undorkodjatok túlságosan (Ez egy válasz felpa üzenetére (2005. 03. 23. szerda 19:27), amit ide kattintva olvashatsz)
O.K. Tehŕt milyen motorod van, hogy a
tčmŕnŕl maradjunk?))Udv.:felpa-pa. (Ez egy válasz X üzenetére (2005. 03. 23. szerda 19:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 03. 23. szerda 19:45
tčmŕnŕl maradjunk?))Udv.:felpa-pa. (Ez egy válasz X üzenetére (2005. 03. 23. szerda 19:45), amit ide kattintva olvashatsz)

Ha már túl kérted, én ide is beírom, ámbár nem hiszem, hogy valaki is annyira naiv lenne, hogy egy kis tréfát komolyra venne. Tehát:
bobxv1600,moreno , ne haragudjatok, de én csak a Birel által beszúrni vélt képet tettem láthatóvá, ennek is megvan a technikája, ha a kis piros kereszttel azt teszed, amit kell! Azért aludjatok csak nyugodtan, és ne undorkodjatok túlságosan
bobxv1600,moreno , ne haragudjatok, de én csak a Birel által beszúrni vélt képet tettem láthatóvá, ennek is megvan a technikája, ha a kis piros kereszttel azt teszed, amit kell! Azért aludjatok csak nyugodtan, és ne undorkodjatok túlságosan
Na miről maradtam le. Azt látom hogy van egy bean hasonmásunk!
Ezt én már egyszer pontosan neked említettem volt, ha felpa-pa vagy( télleg az ikon nem ezt mutatja, hogy én milyen figyelmetlen vagyok, kedves felpa!), amúgy Babetta csiklandoz néhanapján.
(Ez egy válasz felpa üzenetére (2005. 03. 23. szerda 19:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 03. 23. szerda 19:48

tčmŕnŕl maradjunk?))Udv.:felpa-pa.
jó lehet a Babettának
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 03. 23. szerda 19:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 03. 23. szerda 19:54

Ezt én már egyszer pontosan neked említettem volt, ha felpa-pa vagy( télleg az ikon nem ezt mutatja, hogy én milyen figyelmetlen vagyok, kedves felpa!), amúgy Babetta csiklandoz néhanapján.
o.k. Nem felejtettem el! Jň motor a Babetta.
Mčg irtam is, hogy egy ahhoz hasonlň motorral
Prŕgůban is voltam./Riga/.Itt mindenki irhat akinek mocija van.Nčha elfelejtem,
de itt csak čn irok.Udv.:felpa-pa. (Ez egy válasz X üzenetére (2005. 03. 23. szerda 19:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 03. 23. szerda 19:54
de itt csak čn irok.Udv.:felpa-pa. (Ez egy válasz X üzenetére (2005. 03. 23. szerda 19:54), amit ide kattintva olvashatsz)

Az időjós szerint alacsonyan szállnak a motorosok eső lessz!

+az is akinek nincs. Úgye!
(Ez egy válasz felpa üzenetére (2005. 03. 23. szerda 20:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 03. 23. szerda 20:01

de itt csak čn irok.Udv.:felpa-pa.
Egyébként nagyon tetszett a képetek a képtár csetesknek-ben, melegszívű, érzékeny embereknek látszotok, sok örömet, boldogságot, kellemes Húsvétot!
(Ez egy válasz felpa üzenetére (2005. 03. 23. szerda 19:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 03. 23. szerda 19:48

Kulonben azčrt irok ezzl a nicel, mrt mŕr mindenki ismer, čs nem akarok vŕltani.
Azčrt kosz, hogy szňltŕl.udv.:felpa-pa. (Ez egy válasz felpa üzenetére (2005. 03. 23. szerda 20:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 03. 23. szerda 20:01
Azčrt kosz, hogy szňltŕl.udv.:felpa-pa. (Ez egy válasz felpa üzenetére (2005. 03. 23. szerda 20:01), amit ide kattintva olvashatsz)

Megse ismernénk mással!
(Ez egy válasz felpa üzenetére (2005. 03. 23. szerda 20:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 03. 23. szerda 20:04

Kulonben azčrt irok ezzl a nicel, mrt mŕr mindenki ismer, čs nem akarok vŕltani.
Azčrt kosz, hogy szňltŕl.udv.:felpa-pa.
Azčrt kosz, hogy szňltŕl.udv.:felpa-pa.
Koszonom szčpen, čs vŕrjuk a Babettŕs
tortčneteket is. Neked is Katicika sok
boldogsŕgot čs Kellemes Hůsvčtot!udv.:felpa-pa. (Ez egy válasz X üzenetére (2005. 03. 23. szerda 20:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 03. 23. szerda 20:02
tortčneteket is. Neked is Katicika sok
boldogsŕgot čs Kellemes Hůsvčtot!udv.:felpa-pa. (Ez egy válasz X üzenetére (2005. 03. 23. szerda 20:02), amit ide kattintva olvashatsz)

Egyébként nagyon tetszett a képetek a képtár csetesknek-ben, melegszívű, érzékeny embereknek látszotok, sok örömet, boldogságot, kellemes Húsvétot!
ja-Ja! Vakegčrnek sincs semilyen. De itt
szivesen lŕtjuk a leendo motorosokat is.
Meg azokat akik szeretik a motorosokat.
Udv.:felpa-pa. (Ez egy válasz vakeger üzenetére (2005. 03. 23. szerda 20:02), amit ide kattintva olvashatsz)
szivesen lŕtjuk a leendo motorosokat is.
Meg azokat akik szeretik a motorosokat.
Udv.:felpa-pa. (Ez egy válasz vakeger üzenetére (2005. 03. 23. szerda 20:02), amit ide kattintva olvashatsz)
Na ezčrt!)))))))))))))))))))
udv.:felpa-pa. (Ez egy válasz vakeger üzenetére (2005. 03. 23. szerda 20:05), amit ide kattintva olvashatsz)
udv.:felpa-pa. (Ez egy válasz vakeger üzenetére (2005. 03. 23. szerda 20:05), amit ide kattintva olvashatsz)
Katicikának!

Mindenki igy kezdi! čn is.!!)))udv.:felpa-pa.
(Ez egy válasz vakeger üzenetére (2005. 03. 23. szerda 20:11), amit ide kattintva olvashatsz)
Megint ketten maradtunk! Mi van Charlie-val?
Mŕr tegnap is fŕradt volt.Miňta megvette a
kotorjaŕt, mŕr csak motorozik čs lesz.......
az internetet. Lehet, hogy igaza van??)) (Ez egy válasz vakeger üzenetére (2005. 03. 23. szerda 20:11), amit ide kattintva olvashatsz)
Mŕr tegnap is fŕradt volt.Miňta megvette a
kotorjaŕt, mŕr csak motorozik čs lesz.......
az internetet. Lehet, hogy igaza van??)) (Ez egy válasz vakeger üzenetére (2005. 03. 23. szerda 20:11), amit ide kattintva olvashatsz)