Lasan itt a nyár és lehet vágtatni
(Ez egy válasz felpa üzenetére (2006. 03. 02. csütörtök 19:58), amit ide kattintva olvashatsz)

Hajrŕ babettŕsok!
Hajrŕ Magyarok!
Hajrŕ Magyarorszŕg! (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 03. 02. csütörtök 19:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 03. 02. csütörtök 19:52
Hajrŕ Magyarok!
Hajrŕ Magyarorszŕg! (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 03. 02. csütörtök 19:52), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (7767)

Széles, száraz utat és nedves pinát!!! A babettás...

Széles, száraz utat és nedves pinát!!! A babettás...
(Ez egy válasz felpa üzenetére (2006. 03. 02. csütörtök 19:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 03. 02. csütörtök 19:41

Charle!
Kuldj smst, mert csak ůgy črsz el!
Mocisok, Szŕraz utat čs nedves pinŕt!!!
Mocisok, Szŕraz utat čs nedves pinŕt!!!
Charle!
Mocisok, Szŕraz utat čs nedves pinŕt!!! (Ez egy válasz charlie79 üzenetére (2006. 02. 26. vasárnap 11:22), amit ide kattintva olvashatsz)
Mocisok, Szŕraz utat čs nedves pinŕt!!! (Ez egy válasz charlie79 üzenetére (2006. 02. 26. vasárnap 11:22), amit ide kattintva olvashatsz)
Esik a hó, de sebaj! Lassan itt a tavasz!

Szčp kis jŕrgŕny, Dezso haverommal nyůztunk hasonlňt, de komolyabb gŕzadŕsnŕl bebillen a boxermotor miatt. Azčrt nagy člmčny!
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 02. 26. vasárnap 09:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 02. 26. vasárnap 09:34

Koszi!
(Ez egy válasz vakeger üzenetére (2006. 02. 23. csütörtök 08:58), amit ide kattintva olvashatsz)

Felpa-pa egészségére

Azok sem normálisak :) érdekes hogy engem sem az ilyen látványosságok, sem a kiállítások, sem a gyorsulási versenyek nem vonzanak.. én nem nézni, hanem csinálni szeretem :) nemtudommások hogyvannak evvel :)
(Ez egy válasz charlie79 üzenetére (2006. 02. 19. vasárnap 08:23), amit ide kattintva olvashatsz)
Yez race= YETI RACE
(Ez egy válasz charlie79 üzenetére (2006. 02. 19. vasárnap 08:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 02. 19. vasárnap 08:22

Szevasztok! Tegnap volt a Pancsi ringen a Yez race, kint voltunk, szuper volt, sokan voltak a tavalyihoz képest. Felpa? a te ruhád nem Dainese T age?, Még mindig nem jártam feléd, de ha arra járok, megnézném, mert tényleg kellene valami ruha. Jók legyetek!!
Szevasztok! Tegnap volt a Pancsi ringen a Yez race, kint voltunk, szuper volt, sokan voltak a tavalyihoz képest. Felpa? a te ruhád nem Dainese T age?, Még mindig nem jártam feléd, de ha arra járok, megnézném, mert tényleg kellene valami ruha. Jók legyetek!!
Tegnap čn is lŕtam pŕr Motorost a vŕrosben, mŕr nagyon črzodik, hogy kozel a tavasz!

Ne gondolj rá bár elfelejteni sohasem lehet és nem is szabad....
A normális motorozás és a ("teszem-veszem magamat mert csövön vagyok pénzel és azt veszek amit akarok mert több a pénzem mint az eszem")az egy életforma bár ez qva nagy süket vaker de télleg így van
Én több mint 20 éve ülök rajta és hidd el sajnos már én sem motorozom mindenkivel akikkel szeretnék
Befordulnék ha nem ülhetnék fel valamir amikor mehetnékem van
A normális motorozás és a ("teszem-veszem magamat mert csövön vagyok pénzel és azt veszek amit akarok mert több a pénzem mint az eszem")az egy életforma bár ez qva nagy süket vaker de télleg így van
Én több mint 20 éve ülök rajta és hidd el sajnos már én sem motorozom mindenkivel akikkel szeretnék
Befordulnék ha nem ülhetnék fel valamir amikor mehetnékem van

Na basszátok meg ezt sem hiszem el, hogy ilyen időben egyitek sem hozta ki a vasat a garázsból....én egy jót "küzdöttem" ma egy Ford Focus-os tudományos kinézetű Gézával.....leelőzött 150-nél....és büszke volt magára, de asszem amikor 170-nél visszaböktem 6 ból 5-be kicsit lekonyult a bajsza

Koszonom szčpen a motorosok nevčben is!:)
Ontottem is egy camparit cheersssss!

Ontottem is egy camparit cheersssss!
Koszonom szčpen a motorosok nevčben is!:)
Ontottem is egy camparit cheersssss! (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 02. 14. kedd 18:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 02. 14. kedd 18:58

Ontottem is egy camparit cheersssss! (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 02. 14. kedd 18:58), amit ide kattintva olvashatsz)