Halihooooooooooo!

Ezt írta Fuck:"ma is mien jót mociztam itt Db-ben 19-7 fok volt, de most esik az a kurva eső! amúgy ma majdnem elestem 2xis. elütöttem 1 macskát és az 1. kerék kicsúszott rajta, de nem volt oan gáz, meg kitolatott elém 1 majom gyerek épp hogy megálltam dudálni se tutttam...."
Hát erre válaszoltam. (Ez egy válasz tibi33 üzenetére (2005. 03. 18. péntek 15:42), amit ide kattintva olvashatsz)
Hát erre válaszoltam. (Ez egy válasz tibi33 üzenetére (2005. 03. 18. péntek 15:42), amit ide kattintva olvashatsz)
Te valamit félre értettél!De előfordulhat!
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 03. 18. péntek 13:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 03. 18. péntek 13:29
Törölt felhasználó (7767)

Ilyen, hogy majom gyerek, még debrecenben sincs. Egyszerűen Gyerek, akire minden motorosnak úgy kell vigyáznia, mint a szeme fényére, mintha a saját jövőjét borítaná sötétségbe, ha csak, bár vigyázatlanságból, de a haja szála is meggörbülne annak a kisgyereknek. Mert ő, a gyerek a jövőnkbe előrevetített napsugár, minden anya és apa kincse, pótolhatatlan szemefénye, ne feledjétek!
Ilyen, hogy majom gyerek, még debrecenben sincs. Egyszerűen Gyerek, akire minden motorosnak úgy kell vigyáznia, mint a szeme fényére, mintha a saját jövőjét borítaná sötétségbe, ha csak, bár vigyázatlanságból, de a haja szála is meggörbülne annak a kisgyereknek. Mert ő, a gyerek a jövőnkbe előrevetített napsugár, minden anya és apa kincse, pótolhatatlan szemefénye, ne feledjétek!
Huuu persze motorokkal, bocs.
(Ez egy válasz felpa üzenetére (2005. 03. 18. péntek 08:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 03. 18. péntek 08:59

Mostmŕr, csak az admin felirat hiŕnyzik,
čs akkor csak a sorosuvegek jelenhetnek
meg itt./Meg a camparisok/Udv .:felpa-pa.
meg itt./Meg a camparisok/Udv .:felpa-pa.
Mostmŕr, csak az admin felirat hiŕnyzik,
meg itt./Meg a camparisok/Udv .:felpa-pa. (Ez egy válasz docec üzenetére (2005. 03. 18. péntek 08:37), amit ide kattintva olvashatsz)
meg itt./Meg a camparisok/Udv .:felpa-pa. (Ez egy válasz docec üzenetére (2005. 03. 18. péntek 08:37), amit ide kattintva olvashatsz)
Vazzeg! Megdoltem mint Rottenbiller!)))))))
Udv.:felpa-pa. (Ez egy válasz docec üzenetére (2005. 03. 18. péntek 08:34), amit ide kattintva olvashatsz)
Udv.:felpa-pa. (Ez egy válasz docec üzenetére (2005. 03. 18. péntek 08:34), amit ide kattintva olvashatsz)

Jň Reggelt Motorosok! Ma flhos esos ido vŕrhatň.
Megnyilt az INTERVILL a Papp Lŕszlň Srotcsarnokban.
Hŕrom napig fog tartani az orszŕg legnagyobb motorkiŕllitŕsa. Aki tud menjen el./ha akar/ (Ez egy válasz X üzenetére (2005. 03. 18. péntek 06:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 03. 18. péntek 06:00
Megnyilt az INTERVILL a Papp Lŕszlň Srotcsarnokban.
Hŕrom napig fog tartani az orszŕg legnagyobb motorkiŕllitŕsa. Aki tud menjen el./ha akar/ (Ez egy válasz X üzenetére (2005. 03. 18. péntek 06:00), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (7767)

Remélem, egy jót, pihentetőt aludtál. Megálmodtalak, így:

Remélem, egy jót, pihentetőt aludtál. Megálmodtalak, így:
(Ez egy válasz felpa üzenetére (2005. 03. 17. csütörtök 22:29), amit ide kattintva olvashatsz)

Viszlát holnap!

Na akkor aluggyunk.
Jňňňň ejszakŕt midenkinek! (Ez egy válasz vakeger üzenetére (2005. 03. 17. csütörtök 22:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 03. 17. csütörtök 22:28
Jňňňň ejszakŕt midenkinek! (Ez egy válasz vakeger üzenetére (2005. 03. 17. csütörtök 22:28), amit ide kattintva olvashatsz)

Azt en se tudom de azt hiszem én is lassan koccolok mert reggel nemfogok beérni a meloba!
Hlnap lessz a topic egy hňnapos!
Akkor majd tobbet irogatunk.
Gondolom a topicnyitň is. (Ez egy válasz vakeger üzenetére (2005. 03. 17. csütörtök 22:26), amit ide kattintva olvashatsz)
Akkor majd tobbet irogatunk.
Gondolom a topicnyitň is. (Ez egy válasz vakeger üzenetére (2005. 03. 17. csütörtök 22:26), amit ide kattintva olvashatsz)
Azt en se tudom de azt hiszem én is lassan koccolok mert reggel nemfogok beérni a meloba!
(Ez egy válasz felpa üzenetére (2005. 03. 17. csütörtök 22:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 03. 17. csütörtök 22:26

Hŕt a meztelen no nčlkuli repulčs.
Na jňl van lŕtom mŕr čn is kezdek fŕradni.
Ha nem vŕlaszolnčk akkor čn is kifalsutam
Hŕt a meztelen no nčlkuli repulčs.