Ebben ülve nem számít!

(Ez egy válasz charlie79 üzenetére (2005. 03. 19. szombat 10:27), amit ide kattintva olvashatsz)

Halihoooooooooo!
Asszem a maeste is kimarad mer "a nátha visszavág" cimű mokát játszom, s/pillanat a meccs az ő javára áll! Na sziasztok MOTOROSOK! Majd holnap JÖVÖK ezt vegyétek fenyegetésnek!!!!
Asszem a maeste is kimarad mer "a nátha visszavág" cimű mokát játszom, s/pillanat a meccs az ő javára áll! Na sziasztok MOTOROSOK! Majd holnap JÖVÖK ezt vegyétek fenyegetésnek!!!!

http://www.bullterrier.hu/hun/hirdetes.html
itt nézhetsz magadnak kiskutyát ...
Az enyém a Várpalota-menti kennelből van.. Ezüstkoszorús mestertenyésztők.
A webcímük: www.bullterrier.uw.hu/index.html
azt hiszem nemsokára lesznek kölykök megint egy másik pároztatásból (Ez egy válasz charlie79 üzenetére (2005. 03. 19. szombat 10:27), amit ide kattintva olvashatsz)
itt nézhetsz magadnak kiskutyát ...
Az enyém a Várpalota-menti kennelből van.. Ezüstkoszorús mestertenyésztők.
A webcímük: www.bullterrier.uw.hu/index.html
azt hiszem nemsokára lesznek kölykök megint egy másik pároztatásból (Ez egy válasz charlie79 üzenetére (2005. 03. 19. szombat 10:27), amit ide kattintva olvashatsz)
szar az idő!

Ezen nincs bugyi""

Jňňň Reggelt Motorosok!
Ma dčlutŕn 14-17 ňrŕig hatalmas motoros
felvonulŕs lessz Debrecenben. Aki tud
menjen el! UIdv .:felpa-pa.
Ma dčlutŕn 14-17 ňrŕig hatalmas motoros
felvonulŕs lessz Debrecenben. Aki tud
menjen el! UIdv .:felpa-pa.
Kossz!)) Mostmŕr tčnyleg eltuntem!))
Vazzeg elfelejtettem meginni a soromet!((( (Ez egy válasz vakeger üzenetére (2005. 03. 18. péntek 21:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 03. 18. péntek 21:51
Vazzeg elfelejtettem meginni a soromet!((( (Ez egy válasz vakeger üzenetére (2005. 03. 18. péntek 21:51), amit ide kattintva olvashatsz)

Valoszinü hogy nem olyan nagy méretü mint a pesti de azért itt is tudnak 1-2 jopofa mocit kirakni a placcra!
Ápr. 2-3 Miskolc egyetem.
(Ez egy válasz felpa üzenetére (2005. 03. 18. péntek 21:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 03. 18. péntek 21:51

Szerintem a tietek jobb lessz.
Hol van pontosan, azok kedvččrt
aki szeretnčk megnčzni, čs olvassŕk.
aki szeretnčk megnčzni, čs olvassŕk.
Csak ovatosan szia s jo éjszakát!
(Ez egy válasz felpa üzenetére (2005. 03. 18. péntek 21:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 03. 18. péntek 21:49

Na akkor Jň čjszakŕt ! En is lefexem,
mert holnap motorozni szeretnčk egčsz
nap.Udv.:felpa-pa.
Szerintem a tietek jobb lessz.
aki szeretnčk megnčzni, čs olvassŕk. (Ez egy válasz vakeger üzenetére (2005. 03. 18. péntek 21:49), amit ide kattintva olvashatsz)
aki szeretnčk megnčzni, čs olvassŕk. (Ez egy válasz vakeger üzenetére (2005. 03. 18. péntek 21:49), amit ide kattintva olvashatsz)
Valoszinü hogy nem olyan nagy méretü mint a pesti de azért itt is tudnak 1-2 jopofa mocit kirakni a placcra!
(Ez egy válasz felpa üzenetére (2005. 03. 18. péntek 21:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 03. 18. péntek 21:49

nap.Udv.:felpa-pa. (Ez egy válasz vakeger üzenetére (2005. 03. 18. péntek 21:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 03. 18. péntek 21:48
nap.Udv.:felpa-pa. (Ez egy válasz vakeger üzenetére (2005. 03. 18. péntek 21:48), amit ide kattintva olvashatsz)

Szerintem én is lassan megyek

mert én is megyek reggel melozni. Tegnap is ugy volt hogy lefekszem alukálni aztán bele néztem 1 dvd filmbe aztán szépen végig néztem mert olyan jo volt

mert én is megyek reggel melozni. Tegnap is ugy volt hogy lefekszem alukálni aztán bele néztem 1 dvd filmbe aztán szépen végig néztem mert olyan jo volt
Motor kiállitás és vásár ez is harmadjára lessz megrendezve!
(Ez egy válasz felpa üzenetére (2005. 03. 18. péntek 21:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 03. 18. péntek 21:47

Kuloben nŕlatok milyen kiŕllitŕs lessz,
mer a Pesti az ugrott!))
mer a Pesti az ugrott!))
Szerintem én is lassan megyek

Kuloben nŕlatok milyen kiŕllitŕs lessz,
mer a Pesti az ugrott!)) (Ez egy válasz vakeger üzenetére (2005. 03. 18. péntek 21:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 03. 18. péntek 21:46
mer a Pesti az ugrott!)) (Ez egy válasz vakeger üzenetére (2005. 03. 18. péntek 21:46), amit ide kattintva olvashatsz)

Azt hiszem megértem az érzéseit ha képre nézek én szeretnék ily "dolgokat" birtokolni

Azt hiszem megértem az érzéseit ha képre nézek én szeretnék ily "dolgokat" birtokolni

Ilyen motort akar charlie venni!
Csak nehogy a neje meglŕssa. (Ez egy válasz vakeger üzenetére (2005. 03. 18. péntek 21:39), amit ide kattintva olvashatsz)
Csak nehogy a neje meglŕssa. (Ez egy válasz vakeger üzenetére (2005. 03. 18. péntek 21:39), amit ide kattintva olvashatsz)

a női logika ! a nőkön eligazodni sajnos nem 1szerű dolog!
(Ez egy válasz felpa üzenetére (2005. 03. 18. péntek 21:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 03. 18. péntek 21:39

Hogy lehet igy mocizni! Csizma nčlkul.((
Bezzeg bugyi az van rajta!)))
Bezzeg bugyi az van rajta!)))