Koszi szčpen! De azt csak tudod milyet vett?))
Na mind1 majd megirja, ha elokerul.
Nem olyan včszes, szerintem mŕr holnap mocizok.))) (Ez egy válasz charlie79 üzenetére (2005. 03. 19. szombat 20:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 03. 19. szombat 20:53
Na mind1 majd megirja, ha elokerul.
Nem olyan včszes, szerintem mŕr holnap mocizok.))) (Ez egy válasz charlie79 üzenetére (2005. 03. 19. szombat 20:53), amit ide kattintva olvashatsz)
Így van megvette, de majd Charlie bővebben ír róla ezt az élvezetet meghagyom neki,ha eljut a gépig és nem a mocival alszik a garázsban remélem. Amúgy minden betegnek jobbulást kívánok, kúráljátok magatokat egy forró női testtel(vagy akár többel is).Üdv:Charliene
Így van megvette, de majd Charlie bővebben ír róla ezt az élvezetet meghagyom neki,ha eljut a gépig és nem a mocival alszik a garázsban remélem. Amúgy minden betegnek jobbulást kívánok, kúráljátok magatokat egy forró női testtel(vagy akár többel is).Üdv:Charliene
(Ez egy válasz felpa üzenetére (2005. 03. 19. szombat 20:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 03. 19. szombat 20:43
Jňňňň Estčt Motorosok!
Tčnyleg szar ido volt ma.
Sajnos čn is megfŕztam, ugyhogy
kurŕlom magam. Megvetted motort?
Holnap mčg hidegebb lessz. Szia charlenč!
Udv.:felpa-pa.
Udv.:felpa-pa.
Igen ez az igazi včdofelszerelčs!
De most meg bukňsisak nincs rajta!)))) (Ez egy válasz docec üzenetére (2005. 03. 19. szombat 09:30), amit ide kattintva olvashatsz)
De most meg bukňsisak nincs rajta!)))) (Ez egy válasz docec üzenetére (2005. 03. 19. szombat 09:30), amit ide kattintva olvashatsz)
Szia bobxb1600! Mŕr rčg irtŕl! Azt hittem
valami baj črt, de motorosba nem vŕg a
villŕm. Ma lementem volna a Harlyba
de ugy jŕrtam, mint Vakegčr.
Alig lŕtom a monitort.Udv.:felpa-pa. (Ez egy válasz bobxv1600 üzenetére (2005. 03. 19. szombat 13:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 03. 19. szombat 13:40
valami baj črt, de motorosba nem vŕg a
villŕm. Ma lementem volna a Harlyba
de ugy jŕrtam, mint Vakegčr.
Alig lŕtom a monitort.Udv.:felpa-pa. (Ez egy válasz bobxv1600 üzenetére (2005. 03. 19. szombat 13:40), amit ide kattintva olvashatsz)
http://www.bullterrier.hu/hun/hirdetes.html
itt nézhetsz magadnak kiskutyát ...
Az enyém a Várpalota-menti kennelből van.. Ezüstkoszorús mestertenyésztők.
A webcímük: www.bullterrier.uw.hu/index.html
azt hiszem nemsokára lesznek kölykök megint egy másik pároztatásból
azt hiszem nemsokára lesznek kölykök megint egy másik pároztatásból
Jňňňň Estčt Motorosok!
Udv.:felpa-pa. (Ez egy válasz charlie79 üzenetére (2005. 03. 19. szombat 10:27), amit ide kattintva olvashatsz)
Udv.:felpa-pa. (Ez egy válasz charlie79 üzenetére (2005. 03. 19. szombat 10:27), amit ide kattintva olvashatsz)
Egyébként nem vagyok féltékeny,mármint a motorokra. Üdv: Charliene
(Ez egy válasz felpa üzenetére (2005. 03. 18. péntek 21:42), amit ide kattintva olvashatsz)
Már nem csak akar, meg is vette.Üdv: Charliene
(Ez egy válasz felpa üzenetére (2005. 03. 18. péntek 21:42), amit ide kattintva olvashatsz)
Ebben ülve nem számít!

(Ez egy válasz charlie79 üzenetére (2005. 03. 19. szombat 10:27), amit ide kattintva olvashatsz)

(Ez egy válasz charlie79 üzenetére (2005. 03. 19. szombat 10:27), amit ide kattintva olvashatsz)
Halihoooooooooo!
Asszem a maeste is kimarad mer "a nátha visszavág" cimű mokát játszom, s/pillanat a meccs az ő javára áll! Na sziasztok MOTOROSOK! Majd holnap JÖVÖK ezt vegyétek fenyegetésnek!!!!
Asszem a maeste is kimarad mer "a nátha visszavág" cimű mokát játszom, s/pillanat a meccs az ő javára áll! Na sziasztok MOTOROSOK! Majd holnap JÖVÖK ezt vegyétek fenyegetésnek!!!!
http://www.bullterrier.hu/hun/hirdetes.html
azt hiszem nemsokára lesznek kölykök megint egy másik pároztatásból (Ez egy válasz charlie79 üzenetére (2005. 03. 19. szombat 10:27), amit ide kattintva olvashatsz)
azt hiszem nemsokára lesznek kölykök megint egy másik pároztatásból (Ez egy válasz charlie79 üzenetére (2005. 03. 19. szombat 10:27), amit ide kattintva olvashatsz)
szar az idő!
Ezen nincs bugyi""
Jňňň Reggelt Motorosok!
Ma dčlutŕn 14-17 ňrŕig hatalmas motoros
felvonulŕs lessz Debrecenben. Aki tud
menjen el! UIdv .:felpa-pa.
Ma dčlutŕn 14-17 ňrŕig hatalmas motoros
felvonulŕs lessz Debrecenben. Aki tud
menjen el! UIdv .:felpa-pa.
Kossz!)) Mostmŕr tčnyleg eltuntem!))
Vazzeg elfelejtettem meginni a soromet!((( (Ez egy válasz vakeger üzenetére (2005. 03. 18. péntek 21:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 03. 18. péntek 21:51
Vazzeg elfelejtettem meginni a soromet!((( (Ez egy válasz vakeger üzenetére (2005. 03. 18. péntek 21:51), amit ide kattintva olvashatsz)
Valoszinü hogy nem olyan nagy méretü mint a pesti de azért itt is tudnak 1-2 jopofa mocit kirakni a placcra!
Ápr. 2-3 Miskolc egyetem.
(Ez egy válasz felpa üzenetére (2005. 03. 18. péntek 21:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 03. 18. péntek 21:51
Szerintem a tietek jobb lessz.
Hol van pontosan, azok kedvččrt
aki szeretnčk megnčzni, čs olvassŕk.
aki szeretnčk megnčzni, čs olvassŕk.
Csak ovatosan szia s jo éjszakát!
(Ez egy válasz felpa üzenetére (2005. 03. 18. péntek 21:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 03. 18. péntek 21:49
Na akkor Jň čjszakŕt ! En is lefexem,
mert holnap motorozni szeretnčk egčsz
nap.Udv.:felpa-pa.
Szerintem a tietek jobb lessz.
aki szeretnčk megnčzni, čs olvassŕk. (Ez egy válasz vakeger üzenetére (2005. 03. 18. péntek 21:49), amit ide kattintva olvashatsz)
aki szeretnčk megnčzni, čs olvassŕk. (Ez egy válasz vakeger üzenetére (2005. 03. 18. péntek 21:49), amit ide kattintva olvashatsz)
Valoszinü hogy nem olyan nagy méretü mint a pesti de azért itt is tudnak 1-2 jopofa mocit kirakni a placcra!
(Ez egy válasz felpa üzenetére (2005. 03. 18. péntek 21:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 03. 18. péntek 21:49
nap.Udv.:felpa-pa. (Ez egy válasz vakeger üzenetére (2005. 03. 18. péntek 21:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 03. 18. péntek 21:48
nap.Udv.:felpa-pa. (Ez egy válasz vakeger üzenetére (2005. 03. 18. péntek 21:48), amit ide kattintva olvashatsz)
Szerintem én is lassan megyek

mert én is megyek reggel melozni. Tegnap is ugy volt hogy lefekszem alukálni aztán bele néztem 1 dvd filmbe aztán szépen végig néztem mert olyan jo volt

mert én is megyek reggel melozni. Tegnap is ugy volt hogy lefekszem alukálni aztán bele néztem 1 dvd filmbe aztán szépen végig néztem mert olyan jo volt

charlie79

Anita Too