Na jňl van! Te vegyčl szerintem egy ilyent!
(Ez egy válasz vakeger üzenetére (2005. 03. 25. péntek 21:28), amit ide kattintva olvashatsz)
A ZERTL-n Van a benne leszek a TV-ben.
Nem čn Vakegčr!)))) (Ez egy válasz vakeger üzenetére (2005. 03. 25. péntek 21:26), amit ide kattintva olvashatsz)
Nem čn Vakegčr!)))) (Ez egy válasz vakeger üzenetére (2005. 03. 25. péntek 21:26), amit ide kattintva olvashatsz)
Az utánpotlás!
Áll az alku!
Benne leszek a TV-ben! Nem nčzitek?
Amig a gumisnál voltam addig jött 1 pár mocis a yamahához volta benne 1 suzuki túramoci valami bajnok volt a dukko rajta szép grafikával felturbozva!S ahangja az nagyon dögös

Helyes! čnis igy szeretnčm. Ma kulonben
rengeteg motorost lŕttam a vŕrosban, de
mivel čn kertčszcuccokat szŕllitottam azčrt
kellet autňznom. (Ez egy válasz vakeger üzenetére (2005. 03. 25. péntek 21:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 03. 25. péntek 21:17
rengeteg motorost lŕttam a vŕrosban, de
mivel čn kertčszcuccokat szŕllitottam azčrt
kellet autňznom. (Ez egy válasz vakeger üzenetére (2005. 03. 25. péntek 21:17), amit ide kattintva olvashatsz)

Aszem 1szer lessz nekünk is addig +maradok a 4 keréknél abba legalább a család is befér!
A balesetek sajnos autoban is elérnek ha ugyjön ki a szitu.De remélem ez minket és mindenkit nagyon nagy ívben ELKERÜL (kop-kop-kop).

Aszem 1szer lessz nekünk is addig +maradok a 4 keréknél abba legalább a család is befér!
A balesetek sajnos autoban is elérnek ha ugyjön ki a szitu.De remélem ez minket és mindenkit nagyon nagy ívben ELKERÜL (kop-kop-kop).

vegyčl egyet te is! Kulonben, čn lehet,hugy
abbahagyom a mocizŕst. Nagyon rosszak az utak,
čs szerintem sok lessz a sulyos baleset.
udv.:felpa-pa. (Ez egy válasz vakeger üzenetére (2005. 03. 25. péntek 21:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 03. 25. péntek 21:08
abbahagyom a mocizŕst. Nagyon rosszak az utak,
čs szerintem sok lessz a sulyos baleset.
udv.:felpa-pa. (Ez egy válasz vakeger üzenetére (2005. 03. 25. péntek 21:08), amit ide kattintva olvashatsz)

Azt sajna nem, de ez csak 1 kicsit gyorsabb de annál hangosabb. Rettentőalacsonyan huzott el utána a reptér fölött huzott át vagy 3-4 körtcsinált aztán hazament
A gumis mellett van egy yamaha lerakat volt ott 1-2 szép moci fájt értük a szivem!

Azt sajna nem, de ez csak 1 kicsit gyorsabb de annál hangosabb. Rettentőalacsonyan huzott el utána a reptér fölött huzott át vagy 3-4 körtcsinált aztán hazament
Na jň! Ez lehet, hogy gyorsabb nŕlam.
Erre inni kell! egy Camparit. Nem tudsz
olcsňn?/camparit/ (Ez egy válasz vakeger üzenetére (2005. 03. 25. péntek 21:01), amit ide kattintva olvashatsz)
Erre inni kell! egy Camparit. Nem tudsz
olcsňn?/camparit/ (Ez egy válasz vakeger üzenetére (2005. 03. 25. péntek 21:01), amit ide kattintva olvashatsz)
Az ovszeresnél délelőtt volt 1 kis hangzavar elment 1kis madár!
Hali! Csak korbenčztem a fňrumokon tortčnt-e
valami, de mčg mindig sehol semmi.Udv.:felpa-pa. (Ez egy válasz vakeger üzenetére (2005. 03. 25. péntek 20:57), amit ide kattintva olvashatsz)
valami, de mčg mindig sehol semmi.Udv.:felpa-pa. (Ez egy válasz vakeger üzenetére (2005. 03. 25. péntek 20:57), amit ide kattintva olvashatsz)
HAlihoooooooooooooooo!
Mára is letelt a gálya!
Mára is letelt a gálya!
hellň Motorosok! Elokerultem a kertčszkedčsbol.
Minden gazt elčgettunk, de egy kevčs maradt
holnapra is. A holnapi mocizŕsnak ugy is annyi,
mert szar ido lessz. A tobbiek eltuntek?
udv.:felpa-pa (Ez egy válasz charlie79 üzenetére (2005. 03. 25. péntek 20:08), amit ide kattintva olvashatsz)
Minden gazt elčgettunk, de egy kevčs maradt
holnapra is. A holnapi mocizŕsnak ugy is annyi,
mert szar ido lessz. A tobbiek eltuntek?
udv.:felpa-pa (Ez egy válasz charlie79 üzenetére (2005. 03. 25. péntek 20:08), amit ide kattintva olvashatsz)

ALBERT!
Most végeztünk! Szfvárra nem megyünk, mert nem lett kész a kabát!(zipzár csere)