Nem, csak hülyéskedek! Viszont volt olyan ismerős, aki járt ilyen helyre, de azt mondta, azért nem jár már, mert 1 nőre 10 faszi jut, (kevés a pár) és nem akarja a feleségét "tönkre tenni"!
Gondolod ugy is jŕrhatunk??
(Ez egy válasz charlie79 üzenetére (2005. 03. 27. vasárnap 22:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 03. 27. vasárnap 22:14

Ja , olvastam! Minket nem igazán érint, de jó szórakozást kívánunk! De vigyázzatok, nehogy az a bizonyos dolog rossz végén álljatok!!

Ja , olvastam! Minket nem igazán érint, de jó szórakozást kívánunk! De vigyázzatok, nehogy az a bizonyos dolog rossz végén álljatok!!

Akkor olvastad mirol van ott szň!!
Egyik hčtvčgčn szeretnčnk meglŕtogatni
egy ilyen clubot. Ehhez keresunk tŕrsakat!
A katicika is jonne. Allitňlag.
A katicika is jonne. Allitňlag.
Akkor olvastad mirol van ott szň!!
A katicika is jonne. Allitňlag. (Ez egy válasz charlie79 üzenetére (2005. 03. 27. vasárnap 22:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 03. 27. vasárnap 22:07
A katicika is jonne. Allitňlag. (Ez egy válasz charlie79 üzenetére (2005. 03. 27. vasárnap 22:07), amit ide kattintva olvashatsz)

Ezen az oldalon MI bármiről beszélgethetünk,mert ez az oldal MI vagyunk!! MI MOTOROSOK, vagy valami ilyesmi! Szerintem!
Ezen az oldalon MI bármiről beszélgethetünk,mert ez az oldal MI vagyunk!! MI MOTOROSOK, vagy valami ilyesmi! Szerintem!
Mehetunk innen is, de nem mertem offolni.
(Ez egy válasz charlie79 üzenetére (2005. 03. 27. vasárnap 22:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 03. 27. vasárnap 22:02

Látom, egy másik oldalon bob-ot csalogatod a tuti jóba!! Remélem Katicika is elmegy veletek!! Aztán tépheti a gázkart SZABÁLYZÁSIG!!!

Látom, egy másik oldalon bob-ot csalogatod a tuti jóba!! Remélem Katicika is elmegy veletek!! Aztán tépheti a gázkart SZABÁLYZÁSIG!!!

Ne izgulj! Annyival fiatalabb is vagy!
En cserčlnčk kilňmčtert čvekčrt!!))) (Ez egy válasz charlie79 üzenetére (2005. 03. 27. vasárnap 21:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 03. 27. vasárnap 21:55
En cserčlnčk kilňmčtert čvekčrt!!))) (Ez egy válasz charlie79 üzenetére (2005. 03. 27. vasárnap 21:55), amit ide kattintva olvashatsz)

De jó is lenne! De ki tudja, egyszer, talán, ha már félig annyi km lesz mögöttem, mint NEKED! De ez még sok-sok év!!
A netfuggobe bŕrmit berakhatsz!!
Az az čn topicom!!
Kell a HSZ: (Ez egy válasz X üzenetére (2005. 03. 27. vasárnap 21:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 03. 27. vasárnap 21:52
Az az čn topicom!!
Kell a HSZ: (Ez egy válasz X üzenetére (2005. 03. 27. vasárnap 21:52), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (7767)

Bevállalom: MEA CULPA, IGENIS, ÉN VAGYOK A VESZEKEDÉSÉRT FELELŐS!!! Rójátok már ki rám a penitenciát,az istenért, csak ne érezzem már ezt az elviselhetetlen orrolást, ami felőletek árad szegény fejemre, inkább születésemet is meg nem történtté nyilvánítom vagy mi a franc..:((
De jó is lenne! De ki tudja, egyszer, talán, ha már félig annyi km lesz mögöttem, mint NEKED! De ez még sok-sok év!!
(Ez egy válasz felpa üzenetére (2005. 03. 27. vasárnap 21:53), amit ide kattintva olvashatsz)
Ez o!!!! Az orszŕg egyik legnagyobb motorosa!!
(Ez egy válasz charlie79 üzenetére (2005. 03. 27. vasárnap 21:52), amit ide kattintva olvashatsz)
Bevállalom: MEA CULPA, IGENIS, ÉN VAGYOK A VESZEKEDÉSÉRT FELELŐS!!! Rójátok már ki rám a penitenciát,az istenért, csak ne érezzem már ezt az elviselhetetlen orrolást, ami felőletek árad szegény fejemre, inkább születésemet is meg nem történtté nyilvánítom vagy mi a franc..:((
(Ez egy válasz charlie79 üzenetére (2005. 03. 27. vasárnap 21:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 03. 27. vasárnap 21:40

Én itt vagyok! Katicika, a veszekedős hangulat felelős TE vagy, de mindegy! Bob, hogy mondhatsz ilyet a feleségedről, egy anyánál nincs szebb nő!! Felpa-pa, a képekre mi is kiváncsiak vagyunk!
CSÁRLI és RR!
Katicika! Lŕtod a nyelvem??
(Ez egy válasz charlie79 üzenetére (2005. 03. 27. vasárnap 21:49), amit ide kattintva olvashatsz)
Ez meg a charlie!!
(Ez egy válasz charlie79 üzenetére (2005. 03. 27. vasárnap 21:49), amit ide kattintva olvashatsz)
BIZTOS NEM MERNE FELÜLNI!
Katicika! Ez čn vagyok! Fel mernčl ulni??
(Ez egy válasz charlie79 üzenetére (2005. 03. 27. vasárnap 21:46), amit ide kattintva olvashatsz)
Vazzeg! itt lŕthatjŕtok, az orszŕg egyik
legjobb motorosŕt. Na erre inni kell!!! (Ez egy válasz charlie79 üzenetére (2005. 03. 27. vasárnap 21:46), amit ide kattintva olvashatsz)
legjobb motorosŕt. Na erre inni kell!!! (Ez egy válasz charlie79 üzenetére (2005. 03. 27. vasárnap 21:46), amit ide kattintva olvashatsz)