Hellň! Azt hittem, hogy ma az elkoszonot
is čn fogom irni!!))))))))))))))))))))))) (Ez egy válasz vakeger üzenetére (2005. 04. 04. hétfő 20:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 04. 04. hétfő 20:11
is čn fogom irni!!))))))))))))))))))))))) (Ez egy válasz vakeger üzenetére (2005. 04. 04. hétfő 20:11), amit ide kattintva olvashatsz)

Halihooooooooooooooooooooooooooooooooo!
De eltünt mindenki!
Igaz én se voltam ez idáig de most úgy nézki 1 kicsit vagyok, leszek!
De eltünt mindenki!
Halihooooooooooooooooooooooooooooooooo!
De eltünt mindenki!
De eltünt mindenki!
Sziasztok Motorosok čs Fňrumozňk!
Tegnap čn is mociztam, motormosŕs,
aztŕn szunya. Nagyon elfŕradtam.
Jň a soros kčp, igy mčg nem lŕttam
a kčt kedvencem egyutt. Na majd este irok.
Csŕsztok! Szŕraz utat čs nedves Pinŕt!!!
Tegnap čn is mociztam, motormosŕs,
aztŕn szunya. Nagyon elfŕradtam.
Jň a soros kčp, igy mčg nem lŕttam
a kčt kedvencem egyutt. Na majd este irok.
Csŕsztok! Szŕraz utat čs nedves Pinŕt!!!
Hát azt létni kell, de egy robogónál ez a dolog egyszerűbb! egy JÓ karosszériás csodákra képes!
CSŰTÖK!! ma egész nap motoroztam!!
Majd jövök később én is!
HAlihoooooooooooo!
Úgy látszik a jo idő +tette a maga jotékony hatását!
Sehun senki se!
Úgy látszik a jo idő +tette a maga jotékony hatását!
Sehun senki se!
mondom hogy sok a ruha
(Ez egy válasz charlie79 üzenetére (2005. 04. 02. szombat 22:32), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz charlie79 üzenetére (2005. 04. 02. szombat 22:32), amit ide kattintva olvashatsz)
Ez jó kép cak sok rajta a ruha!

szega!
Sziasztok! Én is most értem haza, kb 1 órája. Holnap pihi, öcsém megy az RR-el a Cseszneki várhoz délután. Sütött a nap, de azért jól átfagytunk mi is! JÓ ÉJT MINDENKINEK!! CSŰŰŰTÖK!!!
Bocsika Tündérke! teljesen igazadvan hogy furkok voltunk és nem köszöntük meg az egeres és a cicis fejes képet! +tudsz nekünk bocsátani!!!!!!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 04. 02. szombat 22:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 04. 02. szombat 22:10
Törölt felhasználó (368461)

nem vettétek észre a képeim:-( Többet nem fogok fél órákat keresgélni.-( Jó éjt.
Bocs! Koszonjuk szčpen! De most nem tudok
tobbet irni, mert nčzem a megemlčkezčst..((( (Ez egy válasz X üzenetére (2005. 04. 02. szombat 22:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 04. 02. szombat 22:10
tobbet irni, mert nčzem a megemlčkezčst..((( (Ez egy válasz X üzenetére (2005. 04. 02. szombat 22:10), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (368461)

nem vettétek észre a képeim:-( Többet nem fogok fél órákat keresgélni.-( Jó éjt.
Siroki vár!
Sziasztok!
(Ez egy válasz vakeger üzenetére (2005. 04. 02. szombat 22:04), amit ide kattintva olvashatsz)
Cakkát majd holnap ujra !