Mégis mi lehet a tv ben?
Ma pihenonapot tartok, mert kicsit fŕradt
vagyok, de azčrt idonkčnt elolvasom ezt a
rengeteg hozzŕszňlŕst....))
vagyok, de azčrt idonkčnt elolvasom ezt a
rengeteg hozzŕszňlŕst....))
Sziasztok
Lenne 1 kérdésem a múltkor beszélgettetek arrol hogy valahol tatán lehet venni occsobban mocira gumit kéne ennek a pacáknak a címe!
Elöre is köcci!
Lenne 1 kérdésem a múltkor beszélgettetek arrol hogy valahol tatán lehet venni occsobban mocira gumit kéne ennek a pacáknak a címe!
Elöre is köcci!
Azt nem tudom,de kistarcsán a templom mögötti motor bontóban egyszerű árak vannak!
Szia! Ezt a Bob irta, de szerintem neki
sem vŕlt be.
sem vŕlt be.
Pont azt figyeltem meg, hogy kčt beirŕs
kozt ujabban megtudok inni egy uveg sort..((
kozt ujabban megtudok inni egy uveg sort..((
Akkor esetleg egy +bizhato és jo gumis ?
Valaho pesten vagy környékén!
Valaho pesten vagy környékén!
:) én ezt nem írtam... Tatabányán tudok gumist... 70 helyett 55ért hozott 2 Metzellert... újat, számlával
(Ez egy válasz felpa üzenetére (2005. 04. 12. kedd 21:30), amit ide kattintva olvashatsz)
Az nem jó mert ujabb 3100. szinte tönkre mész
MIvan??? én ezt nemértem... mi az hogy nem jó az új és tönkremész?!
(Ez egy válasz tibi33 üzenetére (2005. 04. 12. kedd 21:37), amit ide kattintva olvashatsz)
UUUUUUUPPPPPPPPPPSSSSSSSSSS!!!!!!!!!!!![IMG]http://kepfeltoltes.hu/050412/pic-of-day-06-13.jpg[/IM G]
Csak azt irtad, hogy nem jott meg idoben.
(Ez egy válasz bobxv1600 üzenetére (2005. 04. 12. kedd 21:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 04. 12. kedd 21:36
:) én ezt nem írtam... Tatabányán tudok gumist... 70 helyett 55ért hozott 2 Metzellert... újat, számlával
Igen.. 2 napot késtek :) aztán minden rendben volt.. szereléssel mindennel...
(Ez egy válasz felpa üzenetére (2005. 04. 12. kedd 21:39), amit ide kattintva olvashatsz)
ennek milyen szaga lehet, ha megázik :) amúgy pont ezt a mocit árverezik az e-bay -en :)
(Ez egy válasz vakeger üzenetére (2005. 04. 12. kedd 21:40), amit ide kattintva olvashatsz)

charlie79

Talpas90