Szia!
En nem ulok fel senki mogč! Csak rčgebben rendszeresen
mentem a megengedett sebessčg folott!
Egyszer estem is egy nagyot ca.:181-al. (Ez egy válasz X üzenetére (2005. 06. 10. péntek 13:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 06. 10. péntek 13:55
En nem ulok fel senki mogč! Csak rčgebben rendszeresen
mentem a megengedett sebessčg folott!
Egyszer estem is egy nagyot ca.:181-al. (Ez egy válasz X üzenetére (2005. 06. 10. péntek 13:55), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (9148)

Mit tettél? Csak olyan mögé ültél fel vagy életveszélyes voltál??

Hellň Charlie!
Minden okč, csak szar az ido igy čn is keveset
mocizom! Most is itthon aludtam, de azčrt vŕlaszolok..:)
Na majd ha szebb ido lesz meglŕtogatiělak! (Ez egy válasz charlie79 üzenetére (2005. 06. 10. péntek 13:23), amit ide kattintva olvashatsz)
Minden okč, csak szar az ido igy čn is keveset
mocizom! Most is itthon aludtam, de azčrt vŕlaszolok..:)
Na majd ha szebb ido lesz meglŕtogatiělak! (Ez egy válasz charlie79 üzenetére (2005. 06. 10. péntek 13:23), amit ide kattintva olvashatsz)
Jo kep Charlie!!!
Hol van ez? Dania? (Ez egy válasz charlie79 üzenetére (2005. 06. 10. péntek 14:00), amit ide kattintva olvashatsz)
Hol van ez? Dania? (Ez egy válasz charlie79 üzenetére (2005. 06. 10. péntek 14:00), amit ide kattintva olvashatsz)

Mit tettél? Csak olyan mögé ültél fel vagy életveszélyes voltál??
(Ez egy válasz felpa üzenetére (2005. 06. 10. péntek 11:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 06. 10. péntek 11:14

Szia Szocsy!
Mčgegyszer koszi a Crommotort!
Es a sok jňkivŕnsŕgot!
Audrey čs Dorg!
Csak olyan mogč uljetek fel akirol 100%-ig
tudjŕtok, hogy nem bonyolňdik bele čletveszčlyes
mutatvŕnyokba! /rčgebben čn is ezt tettem/
Sziasztok!
Es a sok jňkivŕnsŕgot!
Audrey čs Dorg!
Sziasztok!
OK! SZÍVESSEN!! Majd még dobok fel szép képeket!!
Csűű felpa-pa! Mi a helyzet? Remélem jól vagytok!!! ÜDV!!
(Ez egy válasz felpa üzenetére (2005. 06. 10. péntek 11:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 06. 10. péntek 11:14

Szia Szocsy!
Es a sok jňkivŕnsŕgot!
Audrey čs Dorg!
Sziasztok!
Es a sok jňkivŕnsŕgot!
Audrey čs Dorg!
Sziasztok!
Szia Szocsy!
Es a sok jňkivŕnsŕgot!
Audrey čs Dorg!
Sziasztok!
Es a sok jňkivŕnsŕgot!
Audrey čs Dorg!
Sziasztok!
Kedves motorosok!
Csak irigyelni tudlak Benneteket. Mit tegyek: imádom a sebességet - autóval, de motorra nem ülnék. Lehet,hogy csak meg kellene próbálnom?
Tanácsokat várok..
Csak irigyelni tudlak Benneteket. Mit tegyek: imádom a sebességet - autóval, de motorra nem ülnék. Lehet,hogy csak meg kellene próbálnom?
Tanácsokat várok..

Ez jó kép pajti! :) FJR .. csuda :)
(Ez egy válasz charlie79 üzenetére (2005. 06. 09. csütörtök 21:30), amit ide kattintva olvashatsz)
Cső pajti!
megkaptam az üzeneted,és a válaszom,használd egész séggel.További széles utat,és ingyen benzint,és nedves puncit minden motorosnak!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Na meg persze km-ekben gazdag szezont a motoros barátainknak!!!!!! szevasztok
megkaptam az üzeneted,és a válaszom,használd egész séggel.További széles utat,és ingyen benzint,és nedves puncit minden motorosnak!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Na meg persze km-ekben gazdag szezont a motoros barátainknak!!!!!! szevasztok

Csűű Bob! Pont most írtam a prividre! Ma jöttem haza, mert sok volt a túlórám és lecsúsztatom őket! Szar az idő, motorozni nem lehet, ezért benéztem, de megyek, nézek valami dvd-t! CSŰŰŰŰŰŰŰ!![IMG]http://predator.bikepics.com/pics/honda-cbr900 -01-bikepics-369409.jpg
(Ez egy válasz bobxv1600 üzenetére (2005. 06. 09. csütörtök 16:36), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz bobxv1600 üzenetére (2005. 06. 09. csütörtök 16:36), amit ide kattintva olvashatsz)
Te most otthon? :)
(Ez egy válasz charlie79 üzenetére (2005. 06. 09. csütörtök 16:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 06. 09. csütörtök 16:24

240 km/h!!! nem saját kép, de ennyi megvolt nekem is, havernak óra szerint 900RR 280km/h.. nem semmi egy ilyen "öreg" gptől, igaz, ma már egy 600-as is megy ennyit, legalábbis óra szerint!
240 km/h!!! nem saját kép, de ennyi megvolt nekem is, havernak óra szerint 900RR 280km/h.. nem semmi egy ilyen "öreg" gptől, igaz, ma már egy 600-as is megy ennyit, legalábbis óra szerint!