Pedig a včdofelszerelčs megfelelo!
(csizma, bordzseki)de hola bukňsisak?
Szerintem ez a gčp a vizsgŕn sem ment volna ŕt!
(csizma, bordzseki)de hola bukňsisak?
Szerintem ez a gčp a vizsgŕn sem ment volna ŕt!

240 km/h!!! nem saját kép, de ennyi megvolt nekem is, havernak óra szerint 900RR 280km/h.. nem semmi egy ilyen "öreg" gptől, igaz, ma már egy 600-as is megy ennyit, legalábbis óra szerint!
Te most otthon? :)
(Ez egy válasz charlie79 üzenetére (2005. 06. 09. csütörtök 16:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 06. 09. csütörtök 16:24

240 km/h!!! nem saját kép, de ennyi megvolt nekem is, havernak óra szerint 900RR 280km/h.. nem semmi egy ilyen "öreg" gptől, igaz, ma már egy 600-as is megy ennyit, legalábbis óra szerint!
Csűű Bob! Pont most írtam a prividre! Ma jöttem haza, mert sok volt a túlórám és lecsúsztatom őket! Szar az idő, motorozni nem lehet, ezért benéztem, de megyek, nézek valami dvd-t! CSŰŰŰŰŰŰŰ!![IMG]http://predator.bikepics.com/pics/honda-cbr900 -01-bikepics-369409.jpg
(Ez egy válasz bobxv1600 üzenetére (2005. 06. 09. csütörtök 16:36), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz bobxv1600 üzenetére (2005. 06. 09. csütörtök 16:36), amit ide kattintva olvashatsz)

Cső pajti!
megkaptam az üzeneted,és a válaszom,használd egész séggel.További széles utat,és ingyen benzint,és nedves puncit minden motorosnak!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Na meg persze km-ekben gazdag szezont a motoros barátainknak!!!!!! szevasztok
megkaptam az üzeneted,és a válaszom,használd egész séggel.További széles utat,és ingyen benzint,és nedves puncit minden motorosnak!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Na meg persze km-ekben gazdag szezont a motoros barátainknak!!!!!! szevasztok

Ez jó kép pajti! :) FJR .. csuda :)
(Ez egy válasz charlie79 üzenetére (2005. 06. 09. csütörtök 21:30), amit ide kattintva olvashatsz)
Kedves motorosok!
Csak irigyelni tudlak Benneteket. Mit tegyek: imádom a sebességet - autóval, de motorra nem ülnék. Lehet,hogy csak meg kellene próbálnom?
Tanácsokat várok..
Csak irigyelni tudlak Benneteket. Mit tegyek: imádom a sebességet - autóval, de motorra nem ülnék. Lehet,hogy csak meg kellene próbálnom?
Tanácsokat várok..

Szia Szocsy!
Mčgegyszer koszi a Crommotort!
Es a sok jňkivŕnsŕgot!
Audrey čs Dorg!
Csak olyan mogč uljetek fel akirol 100%-ig
tudjŕtok, hogy nem bonyolňdik bele čletveszčlyes
mutatvŕnyokba! /rčgebben čn is ezt tettem/
Sziasztok!
Es a sok jňkivŕnsŕgot!
Audrey čs Dorg!
Sziasztok!
Csűű felpa-pa! Mi a helyzet? Remélem jól vagytok!!! ÜDV!!
(Ez egy válasz felpa üzenetére (2005. 06. 10. péntek 11:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 06. 10. péntek 11:14

Szia Szocsy!
Es a sok jňkivŕnsŕgot!
Audrey čs Dorg!
Sziasztok!
Es a sok jňkivŕnsŕgot!
Audrey čs Dorg!
Sziasztok!
OK! SZÍVESSEN!! Majd még dobok fel szép képeket!!