Igaz, én 125 -ös TZR-el estem, kb 60 -al mentem farmer és póló volt rajta, 2 órát voltam a röntgenen, és 1 évig nem kellett a bal oldalamon feküdni, úgy megütöttem! ha lett volna kabátom és vesevédőm!!!
Hát igen, ez is nagyon fontos!

A lénneg az, hogy motorozz, nem az számít hogy mivel, hanem az hogy hogyan! itt senki sem hayabusán kezdte! 90%-nak MZ volt a kezdő motor, később meg majd úgyis lecseréled nagyobbra, de a lényeg, hogy kezdj el motorozni! Ha én is mindig vártam volna, hogy jó mocim legyen, akkor kimaradtak volna a legszebb emlékek az életemből, amelyek mind az MZ-s korszakban történtek!
(Ez egy válasz Domcsi üzenetére (2005. 10. 10. hétfő 16:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 10. 10. hétfő 16:57

sziasztok!!!!! én egy 17 éves srác vagyok és nagyon szeretnék már motorozni csak az az egy bajom van hogy van kb 40-45 ezer forintom és nemtom hogy mit vegyek. a lényeg hogy ne robogó legyen, hanem váltós mert akarok majd nagyobb motort is, tehát tanulni akrok váltani meg egyszerüen érezni mi is ez. tudok nekem ajánlani vmit???????????

Igen, az MZ a jó választás!! :)
Szevasztok! Hazajöttem szabira, de holnap hajnalban már repülök vissza! CSŰŰTÖK!
Sztem keleti... és mondjuk MZ ... kezd evvel.. majd ha lesz több pénzed, és megtanulsz motorozni, akkor vegyél nyugatit és nagyobbat..
(Ez egy válasz Domcsi üzenetére (2005. 10. 10. hétfő 16:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 10. 10. hétfő 16:57

sziasztok!!!!! én egy 17 éves srác vagyok és nagyon szeretnék már motorozni csak az az egy bajom van hogy van kb 40-45 ezer forintom és nemtom hogy mit vegyek. a lényeg hogy ne robogó legyen, hanem váltós mert akarok majd nagyobb motort is, tehát tanulni akrok váltani meg egyszerüen érezni mi is ez. tudok nekem ajánlani vmit???????????
40-45 körül simson vagy egy nyúzotabb mz. Ebből a pénzből nem sok választási lehetőséged van. Ha találsz valamit ami nem keleti többet leszel olajos mint amit a nyeregben töltessz..

fűdeunatkozom :)
Ebben van valami amit leirtŕl,...de....
čn mint volt amator motorversenyzo, čs a helyzet jň ismeroje, azt mondanŕm, hogy most mŕs a helyzet.
Pillanatnyilag a 125. gčposztŕly jelenlegi VB. esčlyesčrol van szň.
Kuolonben Valentino Rossi is kiŕllt mellette, www.index.hu
Maradok felčd barŕti tisztelettel:felpa.
udv. (Ez egy válasz eros007 üzenetére (2005. 10. 05. szerda 22:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 10. 05. szerda 22:11
čn mint volt amator motorversenyzo, čs a helyzet jň ismeroje, azt mondanŕm, hogy most mŕs a helyzet.
Pillanatnyilag a 125. gčposztŕly jelenlegi VB. esčlyesčrol van szň.
Kuolonben Valentino Rossi is kiŕllt mellette, www.index.hu
Maradok felčd barŕti tisztelettel:felpa.
udv. (Ez egy válasz eros007 üzenetére (2005. 10. 05. szerda 22:11), amit ide kattintva olvashatsz)

Hát nem tudom, mondjuk én nem nagyon nézem a moto gp-t, de a forma 1-et igen és, ha azt veszem alapul akkor ott is tünt el jónéhány fiatal nagy tehetség abban a pillanatban amikor kivették alólla a jó kocsit, ezzel nem azt akarom mondani, hogy a kocsi miatt tartottak ottahol, hanem egyszerűren utánna nem tudtak olyan csapathoz bejutni amelyik kellöen versenyképes volt.
Hát nem tudom, mondjuk én nem nagyon nézem a moto gp-t, de a forma 1-et igen és, ha azt veszem alapul akkor ott is tünt el jónéhány fiatal nagy tehetség abban a pillanatban amikor kivették alólla a jó kocsit, ezzel nem azt akarom mondani, hogy a kocsi miatt tartottak ottahol, hanem egyszerűren utánna nem tudtak olyan csapathoz bejutni amelyik kellöen versenyképes volt.
(Ez egy válasz felpa üzenetére (2005. 10. 05. szerda 19:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 10. 05. szerda 19:55

Aŕŕŕ ez Rossinŕl sem jott be!
Kitůrtŕk a Hondŕtňl čs Yammahŕval is mŕsodszorra lett Vilŕgbajnok.
Nagy bajban lesz a KTM ha elsutik ezt a počnt..:-)
udv.
udv.
Aŕŕŕ ez Rossinŕl sem jott be!
udv.
udv.
Talma ajŕnlatot kapott a Yamahŕtňl čs a Hondŕtol is!
Hajrŕ Talma!
Hajrŕ Magyarok!
Hajrŕ Talma!
Hajrŕ Magyarok!
8 évet melózott hogy ezt elérhesse.....addíg amíg neki is van esélye (még 3 futam)a vb-re nem tisztességes a féket húzatni vele....
Ez motorverseny nem a Máltai Szeretetszolgálat!!!! Vegye be a cerkát a Kallio

de 15... ááá lehet jobb lenne ha áramot vezetne nem motort...
pedig 33 is jól ment...
46 vs. 33 2:0
46 10.x győzött idén !