Igen, az MZ a jó választás!! :)

A lénneg az, hogy motorozz, nem az számít hogy mivel, hanem az hogy hogyan! itt senki sem hayabusán kezdte! 90%-nak MZ volt a kezdő motor, később meg majd úgyis lecseréled nagyobbra, de a lényeg, hogy kezdj el motorozni! Ha én is mindig vártam volna, hogy jó mocim legyen, akkor kimaradtak volna a legszebb emlékek az életemből, amelyek mind az MZ-s korszakban történtek!
(Ez egy válasz Domcsi üzenetére (2005. 10. 10. hétfő 16:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 10. 10. hétfő 16:57

sziasztok!!!!! én egy 17 éves srác vagyok és nagyon szeretnék már motorozni csak az az egy bajom van hogy van kb 40-45 ezer forintom és nemtom hogy mit vegyek. a lényeg hogy ne robogó legyen, hanem váltós mert akarok majd nagyobb motort is, tehát tanulni akrok váltani meg egyszerüen érezni mi is ez. tudok nekem ajánlani vmit???????????
Hát igen, ez is nagyon fontos!

Igaz, én 125 -ös TZR-el estem, kb 60 -al mentem farmer és póló volt rajta, 2 órát voltam a röntgenen, és 1 évig nem kellett a bal oldalamon feküdni, úgy megütöttem! ha lett volna kabátom és vesevédőm!!!
Szia Charlye!
Lŕtom jňl vagy. Egy pillanatra benčztem, de azt hiszem mennem kell lassan. Vigyŕzz magadra, čs ha tobb idore jossz haza meglŕtogatunk BOB-al.:-)))
Udv. (Ez egy válasz charlie79 üzenetére (2005. 10. 11. kedd 08:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 10. 11. kedd 08:37
Lŕtom jňl vagy. Egy pillanatra benčztem, de azt hiszem mennem kell lassan. Vigyŕzz magadra, čs ha tobb idore jossz haza meglŕtogatunk BOB-al.:-)))
Udv. (Ez egy válasz charlie79 üzenetére (2005. 10. 11. kedd 08:37), amit ide kattintva olvashatsz)

Igaz, én 125 -ös TZR-el estem, kb 60 -al mentem farmer és póló volt rajta, 2 órát voltam a röntgenen, és 1 évig nem kellett a bal oldalamon feküdni, úgy megütöttem! ha lett volna kabátom és vesevédőm!!!
Nekem mčg most is van egy 125-os "CSUZLIM".
25 čves, de mčg mopst is azzal jŕrok fel a Citadellŕra..:-)
Ismerik a srŕcok mindig jňt nevetnek ha a Hayabusa helyett azzal megyek.:-)
udv.
25 čves, de mčg mopst is azzal jŕrok fel a Citadellŕra..:-)
Ismerik a srŕcok mindig jňt nevetnek ha a Hayabusa helyett azzal megyek.:-)
udv.
Látod azt megértem hogy hayabusa helyett inkább mz-vel mész

OK! Jók legyetek! TI is vigyázzatok magatokra!
(Ez egy válasz felpa üzenetére (2005. 10. 11. kedd 08:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 10. 11. kedd 08:56

Szia Charlye!
Udv.
Udv.
Te... mikor sörözünk már egy egészestéset nálad? :D
nem leszünk jók :)
vigyázz magadra, te :) (Ez egy válasz charlie79 üzenetére (2005. 10. 11. kedd 13:06), amit ide kattintva olvashatsz)
vigyázz magadra, te :) (Ez egy válasz charlie79 üzenetére (2005. 10. 11. kedd 13:06), amit ide kattintva olvashatsz)
kosz, neked is minden jňt!
Ha beszčlsz a BOB-al mondd meg neki hivjon fel..:-) (Ez egy válasz charlie79 üzenetére (2005. 10. 11. kedd 13:06), amit ide kattintva olvashatsz)
Ha beszčlsz a BOB-al mondd meg neki hivjon fel..:-) (Ez egy válasz charlie79 üzenetére (2005. 10. 11. kedd 13:06), amit ide kattintva olvashatsz)
Vaůůůů szeretem az čgett gumiszagot.:-)
:) felhívlak holnap :)
(Ez egy válasz felpa üzenetére (2005. 10. 11. kedd 18:15), amit ide kattintva olvashatsz)
Okčs, nem felejtem el..:-)
(Ez egy válasz bobxv1600 üzenetére (2005. 10. 11. kedd 20:27), amit ide kattintva olvashatsz)
Mŕr meg bčka lettčl?
Kuldtem, sms-t..:-)
Kuldtem, sms-t..:-)
Na, včge van a nyŕrnak, elraktam a mocit..:-)
nekem még lesz jövőhéten egy 3 napos évadzáró bulim.. oszt lemoszom és elteszem :((
Sziasztok skacok rég nem jártam ere mi van veletek?
Szia, minden rendben, csak kevčs a csaj..:-)
(Ez egy válasz szivecske34 üzenetére (2005. 10. 12. szerda 20:09), amit ide kattintva olvashatsz)