Sziasztok skacok rég nem jártam ere mi van veletek?
nekem még lesz jövőhéten egy 3 napos évadzáró bulim.. oszt lemoszom és elteszem :((
Na, včge van a nyŕrnak, elraktam a mocit..:-)
Mŕr meg bčka lettčl?
Kuldtem, sms-t..:-)
Kuldtem, sms-t..:-)
Okčs, nem felejtem el..:-)
(Ez egy válasz bobxv1600 üzenetére (2005. 10. 11. kedd 20:27), amit ide kattintva olvashatsz)
:) felhívlak holnap :)
(Ez egy válasz felpa üzenetére (2005. 10. 11. kedd 18:15), amit ide kattintva olvashatsz)
Vaůůůů szeretem az čgett gumiszagot.:-)
kosz, neked is minden jňt!
Ha beszčlsz a BOB-al mondd meg neki hivjon fel..:-) (Ez egy válasz charlie79 üzenetére (2005. 10. 11. kedd 13:06), amit ide kattintva olvashatsz)
Ha beszčlsz a BOB-al mondd meg neki hivjon fel..:-) (Ez egy válasz charlie79 üzenetére (2005. 10. 11. kedd 13:06), amit ide kattintva olvashatsz)
nem leszünk jók :)
vigyázz magadra, te :) (Ez egy válasz charlie79 üzenetére (2005. 10. 11. kedd 13:06), amit ide kattintva olvashatsz)
vigyázz magadra, te :) (Ez egy válasz charlie79 üzenetére (2005. 10. 11. kedd 13:06), amit ide kattintva olvashatsz)
Te...
mi
már egy egészestéset nálad? :D
alf
ko alf
r alf
sörözünk
OK! Jók legyetek! TI is vigyázzatok magatokra!
(Ez egy válasz felpa üzenetére (2005. 10. 11. kedd 08:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 10. 11. kedd 08:56
Szia Charlye!
Lŕtom jňl vagy. Egy pillanatra benčztem, de azt hiszem mennem kell lassan. Vigyŕzz magadra, čs ha tobb idore jossz haza meglŕtogatunk BOB-al.:-)))
Udv.
Lŕtom jňl vagy. Egy pillanatra benčztem, de azt hiszem mennem kell lassan. Vigyŕzz magadra, čs ha tobb idore jossz haza meglŕtogatunk BOB-al.:-)))
Udv.
Látod azt megértem hogy hayabusa helyett inkább mz-vel mész
Nekem mčg most is van egy 125-os "CSUZLIM".
25 čves, de mčg mopst is azzal jŕrok fel a Citadellŕra..:-)
Ismerik a srŕcok mindig jňt nevetnek ha a Hayabusa helyett azzal megyek.:-)
udv.
25 čves, de mčg mopst is azzal jŕrok fel a Citadellŕra..:-)
Ismerik a srŕcok mindig jňt nevetnek ha a Hayabusa helyett azzal megyek.:-)
udv.
Szia Charlye!
Udv. (Ez egy válasz charlie79 üzenetére (2005. 10. 11. kedd 08:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 10. 11. kedd 08:37
Udv. (Ez egy válasz charlie79 üzenetére (2005. 10. 11. kedd 08:37), amit ide kattintva olvashatsz)
Igaz, én 125 -ös TZR-el estem, kb 60 -al mentem farmer és póló volt rajta, 2 órát voltam a röntgenen, és 1 évig nem kellett a bal oldalamon feküdni, úgy megütöttem! ha lett volna kabátom és vesevédőm!!!
Igaz, én 125 -ös TZR-el estem, kb 60 -al mentem farmer és póló volt rajta, 2 órát voltam a röntgenen, és 1 évig nem kellett a bal oldalamon feküdni, úgy megütöttem! ha lett volna kabátom és vesevédőm!!!
Hát igen, ez is nagyon fontos!
A lénneg az, hogy motorozz, nem az számít hogy mivel, hanem az hogy hogyan! itt senki sem hayabusán kezdte! 90%-nak MZ volt a kezdő motor, később meg majd úgyis lecseréled nagyobbra, de a lényeg, hogy kezdj el motorozni! Ha én is mindig vártam volna, hogy jó mocim legyen, akkor kimaradtak volna a legszebb emlékek az életemből, amelyek mind az MZ-s korszakban történtek!
(Ez egy válasz Domcsi üzenetére (2005. 10. 10. hétfő 16:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 10. 10. hétfő 16:57
sziasztok!!!!! én egy 17 éves srác vagyok és nagyon szeretnék már motorozni csak az az egy bajom van hogy van kb 40-45 ezer forintom és nemtom hogy mit vegyek. a lényeg hogy ne robogó legyen, hanem váltós mert akarok majd nagyobb motort is, tehát tanulni akrok váltani meg egyszerüen érezni mi is ez. tudok nekem ajánlani vmit???????????
Igen, az MZ a jó választás!! :)
Szevasztok! Hazajöttem szabira, de holnap hajnalban már repülök vissza! CSŰŰTÖK!

charlie79