szia lille 45 probáltad márt a motor.hu
te felpa acsaj nem kevesbb mint nyáron csak ijenkor behuzodnak és keresni kellőket
Mondjatok valami oldalt ahol jó kis gépek vannak!!!
én nemtudom ti hogy vagytok vele de én télen nyáron imádok motorozni
Szia, minden rendben, csak kevčs a csaj..:-)
(Ez egy válasz szivecske34 üzenetére (2005. 10. 12. szerda 20:09), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok skacok rég nem jártam ere mi van veletek?
nekem még lesz jövőhéten egy 3 napos évadzáró bulim.. oszt lemoszom és elteszem :((
Na, včge van a nyŕrnak, elraktam a mocit..:-)
Mŕr meg bčka lettčl?
Kuldtem, sms-t..:-)
Kuldtem, sms-t..:-)
Okčs, nem felejtem el..:-)
(Ez egy válasz bobxv1600 üzenetére (2005. 10. 11. kedd 20:27), amit ide kattintva olvashatsz)
:) felhívlak holnap :)
(Ez egy válasz felpa üzenetére (2005. 10. 11. kedd 18:15), amit ide kattintva olvashatsz)
Vaůůůů szeretem az čgett gumiszagot.:-)
kosz, neked is minden jňt!
Ha beszčlsz a BOB-al mondd meg neki hivjon fel..:-) (Ez egy válasz charlie79 üzenetére (2005. 10. 11. kedd 13:06), amit ide kattintva olvashatsz)
Ha beszčlsz a BOB-al mondd meg neki hivjon fel..:-) (Ez egy válasz charlie79 üzenetére (2005. 10. 11. kedd 13:06), amit ide kattintva olvashatsz)
nem leszünk jók :)
vigyázz magadra, te :) (Ez egy válasz charlie79 üzenetére (2005. 10. 11. kedd 13:06), amit ide kattintva olvashatsz)
vigyázz magadra, te :) (Ez egy válasz charlie79 üzenetére (2005. 10. 11. kedd 13:06), amit ide kattintva olvashatsz)
Te... mikor sörözünk már egy egészestéset nálad? :D
OK! Jók legyetek! TI is vigyázzatok magatokra!
(Ez egy válasz felpa üzenetére (2005. 10. 11. kedd 08:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 10. 11. kedd 08:56

Szia Charlye!
Lŕtom jňl vagy. Egy pillanatra benčztem, de azt hiszem mennem kell lassan. Vigyŕzz magadra, čs ha tobb idore jossz haza meglŕtogatunk BOB-al.:-)))
Udv.
Lŕtom jňl vagy. Egy pillanatra benčztem, de azt hiszem mennem kell lassan. Vigyŕzz magadra, čs ha tobb idore jossz haza meglŕtogatunk BOB-al.:-)))
Udv.
Látod azt megértem hogy hayabusa helyett inkább mz-vel mész

Nekem mčg most is van egy 125-os "CSUZLIM".
25 čves, de mčg mopst is azzal jŕrok fel a Citadellŕra..:-)
Ismerik a srŕcok mindig jňt nevetnek ha a Hayabusa helyett azzal megyek.:-)
udv.
25 čves, de mčg mopst is azzal jŕrok fel a Citadellŕra..:-)
Ismerik a srŕcok mindig jňt nevetnek ha a Hayabusa helyett azzal megyek.:-)
udv.
Szia Charlye!
Udv. (Ez egy válasz charlie79 üzenetére (2005. 10. 11. kedd 08:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 10. 11. kedd 08:37
Udv. (Ez egy válasz charlie79 üzenetére (2005. 10. 11. kedd 08:37), amit ide kattintva olvashatsz)

Igaz, én 125 -ös TZR-el estem, kb 60 -al mentem farmer és póló volt rajta, 2 órát voltam a röntgenen, és 1 évig nem kellett a bal oldalamon feküdni, úgy megütöttem! ha lett volna kabátom és vesevédőm!!!
Igaz, én 125 -ös TZR-el estem, kb 60 -al mentem farmer és póló volt rajta, 2 órát voltam a röntgenen, és 1 évig nem kellett a bal oldalamon feküdni, úgy megütöttem! ha lett volna kabátom és vesevédőm!!!