Ha Te is burgerlandi vagy akkor íj...
amúgy nem kínálgatom és a hétvégén kívül is szükségem van rá....még egy rövid időre
amúgy meg a KTM.esek a Bartollal az élen egy hétig spekuláltak arról hogy kitegyék-e a Talmát a csapatból(125) és felbontsák-e a szerződését a 250-ben mint ahony a West gyereket is kirúgta 2 hete....és hogy ne kelljen nekik annyit spekulálni a Talma menedzsere említette neki meg az OMV szerződést....odavitték szponzornak a KTM-hez a 250-be...az osztrákok nem tudták megszerezni....és ha megy a Talma (mert mehetne máshova is várnák szívesen)viszik a céget is...hát röviden ennyi....
amúgy nem kínálgatom és a hétvégén kívül is szükségem van rá....még egy rövid időre
amúgy meg a KTM.esek a Bartollal az élen egy hétig spekuláltak arról hogy kitegyék-e a Talmát a csapatból(125) és felbontsák-e a szerződését a 250-ben mint ahony a West gyereket is kirúgta 2 hete....és hogy ne kelljen nekik annyit spekulálni a Talma menedzsere említette neki meg az OMV szerződést....odavitték szponzornak a KTM-hez a 250-be...az osztrákok nem tudták megszerezni....és ha megy a Talma (mert mehetne máshova is várnák szívesen)viszik a céget is...hát röviden ennyi....
És külömben is.....beveheti a faszt az összes burgerlandi bunkó paraszt!!!!!!!!!!
Bármikor, csak szólj :D
(Ez egy válasz Cowgirl8 üzenetére (2005. 10. 13. csütörtök 20:18), amit ide kattintva olvashatsz)
hajjajj..... :D:D
(Ez egy válasz Cowgirl8 üzenetére (2005. 10. 13. csütörtök 20:18), amit ide kattintva olvashatsz)
Van aki motorozna velem?
Csak kicsit máshogy...
Csak kicsit máshogy...
Ja, megerositettčk Talma szerzodčsčt, čs tovŕbbi
tŕmogatŕsukrňl biztositottŕk..:-)
tŕmogatŕsukrňl biztositottŕk..:-)
Szia!
mŕr megint bŕntott valaki?
Azon a mŕsik fňrumon sok a ..... azčrt mondtam, hoy ott ne irjŕl!
Nem črtettčk meg, hogy te nem tudsz jňl Magyarul.
Na mindegy, irjňl akkor ide..:-)
udv. (Ez egy válasz szivecske34 üzenetére (2005. 10. 13. csütörtök 14:27), amit ide kattintva olvashatsz)
mŕr megint bŕntott valaki?
Azon a mŕsik fňrumon sok a ..... azčrt mondtam, hoy ott ne irjŕl!
Nem črtettčk meg, hogy te nem tudsz jňl Magyarul.
Na mindegy, irjňl akkor ide..:-)
udv. (Ez egy válasz szivecske34 üzenetére (2005. 10. 13. csütörtök 14:27), amit ide kattintva olvashatsz)
Szia Felpa . Nem lehet hogy elüldözik öket ?
ez biztos igy van..:-)
tčlen čn is mocizom, de csak, ha szčp ido van.
A Citadellŕra mčg hňviharban is feljŕrtam rčgaebben.:-) (Ez egy válasz protech üzenetére (2005. 10. 12. szerda 21:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 10. 12. szerda 21:56
tčlen čn is mocizom, de csak, ha szčp ido van.
A Citadellŕra mčg hňviharban is feljŕrtam rčgaebben.:-) (Ez egy válasz protech üzenetére (2005. 10. 12. szerda 21:56), amit ide kattintva olvashatsz)
te felpa acsaj nem kevesbb mint nyáron csak ijenkor behuzodnak és keresni kellőket
szia lille 45 probáltad márt a motor.hu
te felpa acsaj nem kevesbb mint nyáron csak ijenkor behuzodnak és keresni kellőket
Mondjatok valami oldalt ahol jó kis gépek vannak!!!
én nemtudom ti hogy vagytok vele de én télen nyáron imádok motorozni
Szia, minden rendben, csak kevčs a csaj..:-)
(Ez egy válasz szivecske34 üzenetére (2005. 10. 12. szerda 20:09), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok skacok rég nem jártam ere mi van veletek?
nekem még lesz jövőhéten egy 3 napos évadzáró bulim.. oszt lemoszom és elteszem :((
Na, včge van a nyŕrnak, elraktam a mocit..:-)
Mŕr meg bčka lettčl?
Kuldtem, sms-t..:-)
Kuldtem, sms-t..:-)
Okčs, nem felejtem el..:-)
(Ez egy válasz bobxv1600 üzenetére (2005. 10. 11. kedd 20:27), amit ide kattintva olvashatsz)
:) felhívlak holnap :)
(Ez egy válasz felpa üzenetére (2005. 10. 11. kedd 18:15), amit ide kattintva olvashatsz)

charlie79

Cristina Rossi