Köszi, kedves vagy:-D Emilben elküldhetnéd, h hogy csináltad, mert én ezek szerint elrontottam vmit :-)
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 11. 29. kedd 22:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 11. 29. kedd 22:56
Törölt felhasználó (7767)

Kemčny gčp, azčrt ez is motor.
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 11. 30. szerda 12:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 11. 30. szerda 12:34
Törölt felhasználó (29760)

ez meg az én drágaságom.
wazze én se tom beszurni a képet
na mind1 aki kiváncsi rá az : http://www.kep.tar.hu/kishapsi/50163676/17200869#2

na mind1 aki kiváncsi rá az : http://www.kep.tar.hu/kishapsi/50163676/17200869#2
thin jú
úgy látszik te értesz hozzá velem ellentétben.
úgy látszik te értesz hozzá velem ellentétben.
Na, ez valň a hňba.:)
Nem baj lassan it a nyŕr!
Nem baj lassan it a nyŕr!
hát a hóba nemigazán, metr oda már sok az a 70Le, gis gázra is elforgatja a seggét :)
viszont sárba erdőbe naon jó, lenne ha nem lenne most összetörve és nem repedt kulcscsonttal irogatnék itt. (Ez egy válasz felpa üzenetére (2005. 12. 03. szombat 08:48), amit ide kattintva olvashatsz)
viszont sárba erdőbe naon jó, lenne ha nem lenne most összetörve és nem repedt kulcscsonttal irogatnék itt. (Ez egy válasz felpa üzenetére (2005. 12. 03. szombat 08:48), amit ide kattintva olvashatsz)
Meg!
Nem merik megvenni, mert tůl gyors...:)
Nem merik megvenni, mert tůl gyors...:)
Kedvenc topikom!
kosz a klassz kčpekčrt!
kosz a klassz kčpekčrt!
AZ!
Sok motort + leszakadt testű motoros hullákat!

Igen, sok barŕtomat temettem el.
Sannyt, Gyurit, meg sorlhatnŕm,
de aki tudja mit jelent 300 folott szŕguldozni,
talŕn a sorsŕt is megprňbňlja befolyŕsolni. (Ez egy válasz g3nipapa üzenetére (2005. 12. 04. vasárnap 21:49), amit ide kattintva olvashatsz)
talŕn a sorsŕt is megprňbňlja befolyŕsolni. (Ez egy válasz g3nipapa üzenetére (2005. 12. 04. vasárnap 21:49), amit ide kattintva olvashatsz)
Tudja valaki, hogy kell leszedni az új Yamaha Faser tankját. Lemerült az aksi és nem tudom tölteni. Help me.
Ez volt nekik megírva. Abban haltak meg amit szerettek, én is így szeretnék.
(Ez egy válasz felpa üzenetére (2005. 12. 04. vasárnap 21:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 12. 04. vasárnap 21:54

talŕn a sorsŕt is megprňbňlja befolyŕsolni.
Koszi!
Ez egy igazi Rat bike!
A Faaker See-i Harlytalŕlkozňn voltak hasonlňk.
Azokat nčztčk meg legjobban..:)
Ez egy igazi Rat bike!
A Faaker See-i Harlytalŕlkozňn voltak hasonlňk.
Azokat nčztčk meg legjobban..:)
én nem hinném, sőt biztos viok benne hogy nem a tank alatt van az aksi.az a vezető ülés alatt van, azt meg álatlában vagy oldalról tartja csavar vagy a két hátsó csücskénél keel felhajtani és ott lehet lecsavarni
de ha megmondod mikor a fazer akkor tok pontosat, és hétfőn tudok csinálni képet is róla mert pont van egy törött bent a suliban.
de ha megmondod mikor a fazer akkor tok pontosat, és hétfőn tudok csinálni képet is róla mert pont van egy törött bent a suliban.
igen eccer mindenkinek ki kell probélnia milyen az a 300, szerintem felér egy orgazmussal.
(Ez egy válasz felpa üzenetére (2005. 12. 04. vasárnap 21:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 12. 04. vasárnap 21:54

a motorom 2004 évvégi, ha tudsz segíts kérlek, megköszönném
(Ez egy válasz kishapsi üzenetére (2005. 12. 08. csütörtök 19:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 12. 08. csütörtök 19:15

én nem hinném, sőt biztos viok benne hogy nem a tank alatt van az aksi.az a vezető ülés alatt van, azt meg álatlában vagy oldalról tartja csavar vagy a két hátsó csücskénél keel felhajtani és ott lehet lecsavarni
Lehet, de az nem čn vagyok!
udv.
udv.
A kettő együtt apám!!!!!! csak spec én nem szeretem a kawákat....