Honda 4the win

kawa sehol sincs speed téren ... :]
van benne vmi.
haveromnak van ilyen véleményel ő mondja mindig.
nekem krossz gépem van arra meg nem buknak a nők, (Ez egy válasz X üzenetére (2005. 12. 13. kedd 15:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 12. 13. kedd 15:21
haveromnak van ilyen véleményel ő mondja mindig.
nekem krossz gépem van arra meg nem buknak a nők, (Ez egy válasz X üzenetére (2005. 12. 13. kedd 15:21), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (7767)

Azt kihagytad a sorból, hogy: Nem röhögi halálra magát, ha a kis kukidat meglátja!

Azt kihagytad a sorból, hogy: Nem röhögi halálra magát, ha a kis kukidat meglátja!
(Ez egy válasz kishapsi üzenetére (2005. 12. 13. kedd 15:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 12. 13. kedd 15:16

simán a kawa!!
egy jó sportgéphez jár egy jó nő, arra ragadnak.
viszont egy jó nőhöz csak akkor jár jó motor ha gazdag. :(
a másik meg hogy a motor nem sértődik meg ha nem veszel ajándékot születésnapjára vagy nem hivod fel egy hétig, vagy nem viszed moziba.
a másik meg hogy a motor nem sértődik meg ha nem veszel ajándékot születésnapjára vagy nem hivod fel egy hétig, vagy nem viszed moziba.
simán a kawa!!
A kettő együtt apám!!!!!! csak spec én nem szeretem a kawákat....

Lehet, de az nem čn vagyok!
udv.
udv.
a motorom 2004 évvégi, ha tudsz segíts kérlek, megköszönném
(Ez egy válasz kishapsi üzenetére (2005. 12. 08. csütörtök 19:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 12. 08. csütörtök 19:15

én nem hinném, sőt biztos viok benne hogy nem a tank alatt van az aksi.az a vezető ülés alatt van, azt meg álatlában vagy oldalról tartja csavar vagy a két hátsó csücskénél keel felhajtani és ott lehet lecsavarni
de ha megmondod mikor a fazer akkor tok pontosat, és hétfőn tudok csinálni képet is róla mert pont van egy törött bent a suliban.
de ha megmondod mikor a fazer akkor tok pontosat, és hétfőn tudok csinálni képet is róla mert pont van egy törött bent a suliban.
igen eccer mindenkinek ki kell probélnia milyen az a 300, szerintem felér egy orgazmussal.
(Ez egy válasz felpa üzenetére (2005. 12. 04. vasárnap 21:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 12. 04. vasárnap 21:54

Igen, sok barŕtomat temettem el.
Sannyt, Gyurit, meg sorlhatnŕm,
de aki tudja mit jelent 300 folott szŕguldozni,
talŕn a sorsŕt is megprňbňlja befolyŕsolni.
én nem hinném, sőt biztos viok benne hogy nem a tank alatt van az aksi.az a vezető ülés alatt van, azt meg álatlában vagy oldalról tartja csavar vagy a két hátsó csücskénél keel felhajtani és ott lehet lecsavarni
Koszi!
Ez egy igazi Rat bike!
A Faaker See-i Harlytalŕlkozňn voltak hasonlňk.
Azokat nčztčk meg legjobban..:)
Ez egy igazi Rat bike!
A Faaker See-i Harlytalŕlkozňn voltak hasonlňk.
Azokat nčztčk meg legjobban..:)
Ez volt nekik megírva. Abban haltak meg amit szerettek, én is így szeretnék.
(Ez egy válasz felpa üzenetére (2005. 12. 04. vasárnap 21:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 12. 04. vasárnap 21:54

Tudja valaki, hogy kell leszedni az új Yamaha Faser tankját. Lemerült az aksi és nem tudom tölteni. Help me.
talŕn a sorsŕt is megprňbňlja befolyŕsolni. (Ez egy válasz g3nipapa üzenetére (2005. 12. 04. vasárnap 21:49), amit ide kattintva olvashatsz)
talŕn a sorsŕt is megprňbňlja befolyŕsolni. (Ez egy válasz g3nipapa üzenetére (2005. 12. 04. vasárnap 21:49), amit ide kattintva olvashatsz)
AZ!
Sok motort + leszakadt testű motoros hullákat!

Kedvenc topikom!
kosz a klassz kčpekčrt!
kosz a klassz kčpekčrt!
Meg!
Nem merik megvenni, mert tůl gyors...:)
Nem merik megvenni, mert tůl gyors...:)
hát a hóba nemigazán, metr oda már sok az a 70Le, gis gázra is elforgatja a seggét :)
viszont sárba erdőbe naon jó, lenne ha nem lenne most összetörve és nem repedt kulcscsonttal irogatnék itt. (Ez egy válasz felpa üzenetére (2005. 12. 03. szombat 08:48), amit ide kattintva olvashatsz)
viszont sárba erdőbe naon jó, lenne ha nem lenne most összetörve és nem repedt kulcscsonttal irogatnék itt. (Ez egy válasz felpa üzenetére (2005. 12. 03. szombat 08:48), amit ide kattintva olvashatsz)
Na, ez valň a hňba.:)
Nem baj lassan it a nyŕr!
Nem baj lassan it a nyŕr!
thin jú
úgy látszik te értesz hozzá velem ellentétben.
úgy látszik te értesz hozzá velem ellentétben.