simán a kawa!!
egy jó sportgéphez jár egy jó nő, arra ragadnak.
viszont egy jó nőhöz csak akkor jár jó motor ha gazdag. :(
a másik meg hogy a motor nem sértődik meg ha nem veszel ajándékot születésnapjára vagy nem hivod fel egy hétig, vagy nem viszed moziba.
a másik meg hogy a motor nem sértődik meg ha nem veszel ajándékot születésnapjára vagy nem hivod fel egy hétig, vagy nem viszed moziba.
Azt kihagytad a sorból, hogy: Nem röhögi halálra magát, ha a kis kukidat meglátja!
(Ez egy válasz kishapsi üzenetére (2005. 12. 13. kedd 15:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 12. 13. kedd 15:16

simán a kawa!!
van benne vmi.
haveromnak van ilyen véleményel ő mondja mindig.
nekem krossz gépem van arra meg nem buknak a nők, (Ez egy válasz X üzenetére (2005. 12. 13. kedd 15:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 12. 13. kedd 15:21
haveromnak van ilyen véleményel ő mondja mindig.
nekem krossz gépem van arra meg nem buknak a nők, (Ez egy válasz X üzenetére (2005. 12. 13. kedd 15:21), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (7767)

Azt kihagytad a sorból, hogy: Nem röhögi halálra magát, ha a kis kukidat meglátja!

kawa sehol sincs speed téren ... :]
Honda 4the win

Gondoltam berakom már ezt a képet!
http://www.uponone.com/pictures /960221079487337.jpg

Hát akkor métt nem rakád be?
(Ez egy válasz g3nipapa üzenetére (2005. 12. 13. kedd 21:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 12. 13. kedd 21:17

Gondoltam berakom már ezt a képet!
http://www.uponone.com/pictures /960221079487337.jpg

IGEN ! A TÉL! :D:D:D

Mára ennyi : cuppaaa
Papa! Ne ismételj! Ez utóbbi - megjelenésileg -, már sokadik e rovatban:) Na, semmi baj:)
hm?