Katicika!
Boldog Karŕcsonyt čs sikerekben gazdag ůj čvet
kivŕnunk!
Gyuri čs Eva!
(ez a jobbik) (Ez egy válasz X üzenetére (2005. 12. 24. szombat 10:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 12. 24. szombat 10:00
Boldog Karŕcsonyt čs sikerekben gazdag ůj čvet
kivŕnunk!
Gyuri čs Eva!
(ez a jobbik) (Ez egy válasz X üzenetére (2005. 12. 24. szombat 10:00), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (7767)

Boldog Karácsonyt, kedves Kriszta...

Boldog Karŕcsonyt čs Sikerekben Gazdag ůj čvet
kivŕnunk!
Felpa čs Eva!
kivŕnunk!
Felpa čs Eva!
Attňl fugg, milyen cčlra kell!
Egy 125-os NSR speed (160/km/h)van a Cosmo
motornŕl. Kispest Corvin koz.Udv. (Ez egy válasz lille 45 üzenetére (2005. 12. 23. péntek 23:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 12. 23. péntek 23:15
Egy 125-os NSR speed (160/km/h)van a Cosmo
motornŕl. Kispest Corvin koz.Udv. (Ez egy válasz lille 45 üzenetére (2005. 12. 23. péntek 23:15), amit ide kattintva olvashatsz)

Hello milyen 125 motor érdemes venni? Nincs elképzelésem. Kérlek titeket, segítsetek.
Hello milyen 125 motor érdemes venni? Nincs elképzelésem. Kérlek titeket, segítsetek.
kellemes ünnepeket, hatóság és balesetmentes, benzinben és páyanapban gazdag új évet kivánok minden motoros társamnak.
Boldog Karácsonyt mindenkinek!
Na meg kevesebb reg adót
Na meg kevesebb reg adót

Minden motorosnak Boldog Karácsonyt kívánok, az Új Évre olcsó benzint és balesetmentes motorzást!
:) čs fussa rŕ, ebben a bazi nagy jňlčtben:)
:)szčles utat:)
:) Boldog karácsonyt minden motorosnak..
Tavaszra meg száraz utat, nedves pinát :)
Tavaszra meg száraz utat, nedves pinát :)
Kedves Szivecske 34 čs Jňzsi!
Valamint mocisok čs olvtŕrsak a GG:-rol!
Boldog Karŕcsonyt čs sikerekben gazdag ůj
čvet kivŕnok mindenkinek!
Amikor Szenteste A Mennybol az Angyalt hallgatom,
rŕtok is szeretettel gondolok.:)
Udv.: felpa-pa čs Eva! (Ez egy válasz szivecske34 üzenetére (2005. 12. 22. csütörtök 22:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 12. 22. csütörtök 22:10
Valamint mocisok čs olvtŕrsak a GG:-rol!
Boldog Karŕcsonyt čs sikerekben gazdag ůj
čvet kivŕnok mindenkinek!
Amikor Szenteste A Mennybol az Angyalt hallgatom,
rŕtok is szeretettel gondolok.:)
Udv.: felpa-pa čs Eva! (Ez egy válasz szivecske34 üzenetére (2005. 12. 22. csütörtök 22:10), amit ide kattintva olvashatsz)

Kedves Felpa-pa és Éva.
Kivánok Nektek Boldog és Békés Karácsonyi Ünnepeket,és sikerben gazdag új évet .
Üdv.: Szivecske és Józsi.
Kivánok Nektek Boldog és Békés Karácsonyi Ünnepeket,és sikerben gazdag új évet .
Üdv.: Szivecske és Józsi.

Kedves Felpa-pa és Éva.
Üdv.: Szivecske és Józsi. (Ez egy válasz felpa üzenetére (2005. 12. 22. csütörtök 17:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 12. 22. csütörtök 17:38
Üdv.: Szivecske és Józsi. (Ez egy válasz felpa üzenetére (2005. 12. 22. csütörtök 17:38), amit ide kattintva olvashatsz)

Koszonjuk szčpen!
Szintčn boldog Karŕcsonyt, čs sikerekben gazdag ůj čvet kivŕnok neked čs minden kedves Olvtŕrsanak
itt a Goldengatčn!
Udv.:felpa-pa čs Eva!
Szintčn boldog Karŕcsonyt, čs sikerekben gazdag ůj čvet kivŕnok neked čs minden kedves Olvtŕrsanak
itt a Goldengatčn!
Koszonjuk szčpen!
itt a Goldengatčn!
itt a Goldengatčn!

Közben már Én is megtaláltam (tank alatt), de a tank levételével görcsölök. Nehéz irodában szerszámok nélkül kikötni a benzincsövet, stb. Na mindegy szeretem a kihívásokat. Azért köszi.
(Ez egy válasz kishapsi üzenetére (2005. 12. 14. szerda 21:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 12. 14. szerda 21:19

na fazer-es kollega hol vagy?
néztem azt ami a suliban van az egy 2000 es évjáratú, meg amúgy is majdnem minden motornak a vezető ülés alatt van az aksi , szerintem a tied
néztem azt ami a suliban van az egy 2000 es évjáratú, meg amúgy is majdnem minden motornak a vezető ülés alatt van az aksi , szerintem a tied
na fazer-es kollega hol vagy?
de ari :]