Ismered Talmŕt szemčlyesen?
En is, Lejŕrok Orkčnyre is az Euro Ringre!
Udv. (Ez egy válasz qwykk üzenetére (2005. 12. 31. szombat 10:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 12. 31. szombat 10:41
En is, Lejŕrok Orkčnyre is az Euro Ringre!
Udv. (Ez egy válasz qwykk üzenetére (2005. 12. 31. szombat 10:41), amit ide kattintva olvashatsz)

Mivel nekem jó barátom és most a Dakar megy nem a GP én inkább most maradok az Almánál....
Úgyhogy Goooooooo Alma!!!!!!!!!!!!

Gňňňňňň Szilveszter Zsolt!
Boldog Új Évet mindenkinek!
Mivel nekem jó barátom és most a Dakar megy nem a GP én inkább most maradok az Almánál....
(Ez egy válasz felpa üzenetére (2005. 12. 31. szombat 08:53), amit ide kattintva olvashatsz)

B.U.É.K. Bob :)
Koszi, hogy szňltŕl, mŕr melegitem a teherautňt,
hogy megpakoljam. A kčpen csak azčrt nem lŕtszom,
mert mčg nem vagyok ott..)))
Boldog Uj Evet!
Gyuri čs Evi!
hogy megpakoljam. A kčpen csak azčrt nem lŕtszom,
mert mčg nem vagyok ott..)))
Boldog Uj Evet!
Gyuri čs Evi!
Hasonlň, de Sorbol, csak Beck"S van itthon:)))
Boldog Uj Evet kivŕnunk !!!
Gyuri čs Eva!
Boldog Uj Evet kivŕnunk !!!
Gyuri čs Eva!
Kozonom!
Boldog Uj Evet kivŕnunk MI is!!!
Udv. (Ez egy válasz charlie79 üzenetére (2005. 12. 30. péntek 23:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 12. 30. péntek 23:15
Boldog Uj Evet kivŕnunk MI is!!!
Udv. (Ez egy válasz charlie79 üzenetére (2005. 12. 30. péntek 23:15), amit ide kattintva olvashatsz)

Nagyon Szépen Köszönöm! NEKTEK is Boldog Új évet Kívánunk én és a kis Feleségem!! Mindenkinek Boldog Új Évet Kívánunk, Minden Jó Álmotok Válljon Valóra és Sikerekben és Egészségben Gazdag Év Legyen!!!!!!!

Gňňňňňňňňňňňňňň Talma!!!
(Ez egy válasz qwykk üzenetére (2005. 12. 30. péntek 21:56), amit ide kattintva olvashatsz)
Mindenkinek Boldog Új Évet Kívánunk, Minden Jó Álmotok Válljon Valóra és Sikerekben és Egészségben Gazdag Év Legyen!!!!!!!
Nagyon Szépen Köszönöm! NEKTEK is Boldog Új évet Kívánunk én és a kis Feleségem!! Mindenkinek Boldog Új Évet Kívánunk, Minden Jó Álmotok Válljon Valóra és Sikerekben és Egészségben Gazdag Év Legyen!!!!!!!
(Ez egy válasz felpa üzenetére (2005. 12. 29. csütörtök 19:14), amit ide kattintva olvashatsz)

Goooooooo Alma!!!!!!!!!!!!!!!

Boldog Új Évet minden motorosnak és idelátogatonak !
Koszonom!
Es orulok, hogy ismčt lŕttalak!
Boldog Uj Evet!
Es orulok, hogy ismčt lŕttalak!
Boldog Uj Evet!
Erdélyi pilóta-résztvevője is lesz a Fapados Dakarnak az idén: Szilveszter Zsolt, szatmárnémeti mérnök, a MOL-csapat versenyzőjeként indul a Szilveszterkor rajtoló versenyen. Egyébként ő az első romániai motoros, aki engedélyt kapott a rangos rendezvényen való résztvételre. Saját bevallása szerint 25 éve készül a Dakarra...
Akkor elkezdem!
Boldog Uj Evet Kivŕnok!
Felpŕčk! (Ez egy válasz charlie79 üzenetére (2005. 12. 25. vasárnap 19:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 12. 25. vasárnap 19:04
Boldog Uj Evet Kivŕnok!
Felpŕčk! (Ez egy válasz charlie79 üzenetére (2005. 12. 25. vasárnap 19:04), amit ide kattintva olvashatsz)

Köszönöm az üdvözlő szavakat!
Jók legyetek!
Vigyázzatok magatokra TI is és érezzétek jól EGYMÁST!!!
Jók legyetek!
Vigyázzatok magatokra TI is és érezzétek jól EGYMÁST!!!

Váltás volt. Már ő van a söntésben...

Eza orokos szivatŕs, egyszer rŕmčsz.:)))
Na, igy mŕr sokkal "jobb"!:)
Nŕlatok is szakad a hň? Nem tudok kimenni a kozčrtbe sem.
Udv. Sidekar, meggyňgyultŕl mŕr? (Ez egy válasz X üzenetére (2005. 12. 27. kedd 14:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 12. 27. kedd 14:09
Nŕlatok is szakad a hň? Nem tudok kimenni a kozčrtbe sem.
Udv. Sidekar, meggyňgyultŕl mŕr? (Ez egy válasz X üzenetére (2005. 12. 27. kedd 14:09), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (7767)

Nem tudom, miért, de csak egy kis piros kereszt látszik nálam a Felpa-papának küldött képen...Még egyszer...