Gňňňňňň Szilveszter Zsolt!
Ismered Talmŕt szemčlyesen?
En is, Lejŕrok Orkčnyre is az Euro Ringre!
Udv. (Ez egy válasz qwykk üzenetére (2005. 12. 31. szombat 10:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 12. 31. szombat 10:41
Udv. (Ez egy válasz qwykk üzenetére (2005. 12. 31. szombat 10:41), amit ide kattintva olvashatsz)

Mivel nekem jó barátom és most a Dakar megy nem a GP én inkább most maradok az Almánál....
Úgyhogy Goooooooo Alma!!!!!!!!!!!!

Úgyhogy Goooooooo Alma!!!!!!!!!!!!

Az hogy ismerem-e a Talmát az kicsit túlzás.....jónéhányszor találkoztam már vele.....de spec most az Almáról írtam (Varga Ákos) aki a Szalayék csapatában megy idén is a Dakaron.
A múlt évben 24. lett az összetettben de az újoncok között a 4.
Ő is győri én is... jó haverom régóta üzletelgetünk és iszogatunk együtt. (Ez egy válasz felpa üzenetére (2005. 12. 31. szombat 10:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 12. 31. szombat 10:45
Ő is győri én is... jó haverom régóta üzletelgetünk és iszogatunk együtt. (Ez egy válasz felpa üzenetére (2005. 12. 31. szombat 10:45), amit ide kattintva olvashatsz)

Ismered Talmŕt szemčlyesen?
Udv.
Udv.
Hŕt akkor sok sikert Almŕnak is!!!
(Ez egy válasz qwykk üzenetére (2005. 12. 31. szombat 10:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 12. 31. szombat 10:53

Az hogy ismerem-e a Talmát az kicsit túlzás.....jónéhányszor találkoztam már vele.....de spec most az Almáról írtam (Varga Ákos) aki a Szalayék csapatában megy idén is a Dakaron.
Ő is győri én is... jó haverom régóta üzletelgetünk és iszogatunk együtt.
Ő is győri én is... jó haverom régóta üzletelgetünk és iszogatunk együtt.
B.U.E.K.!
Szŕraz Utat čs nedves Pinŕt!
Ahogy Bob is mondanŕ::)))
Szŕraz Utat čs nedves Pinŕt!
Ahogy Bob is mondanŕ::)))
Olyan önkéntes motorosokat keresek akik némi alkohol hatása alatt (forralt bor, grog, tokaji, portói /az utolsó kettőt kicsit fogatszívva de én már csak ilyen irígy geci vagyok/) segítenének kidobni a gyenge 4-5 m3 havat az udvaromból
Hozzászólásokat a győri vok jeligére kérem

Hozzászólásokat a győri vok jeligére kérem

Ma dčlelott sulyos balesetet szenvedett Szilveszter Zsolt, a Mol versenyzoje.
Ujračlesztettčk, majd korhŕzba szŕllitttŕk.
Bovebben: www.index.hu!
Közelebbit nem tudsz róla? Mi, hogyan történt? Kösz előre is a választ. Katinka
(Ez egy válasz felpa üzenetére (2006. 01. 04. szerda 11:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 01. 04. szerda 11:47

Ma dčlelott sulyos balesetet szenvedett Szilveszter Zsolt, a Mol versenyzoje.

A mai futamon a 111. kilomčternčl nekiutkozott a Belga versenyzonek. Allitňlag a szemčbe suto nap zavarta meg. Az Erdčlyi szŕrmazŕsů Magyar versenyzo a MOL Dakar Team tagja volt.
Allapotŕrňl jelenleg nincs konkrčt hir.
Udv. (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 01. 04. szerda 12:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 01. 04. szerda 12:03
Udv. (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 01. 04. szerda 12:03), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (7767)

Közelebbit nem tudsz róla? Mi, hogyan történt? Kösz előre is a választ. Katinka
Ujabb baleset tortčnt dčlutŕn,
Kŕtai Peti is esett, lŕb čs vŕlltorčst szenvedett!
Ezzel ma mŕr kčt Motorosunk szenvedett sulyos sčrulčst! (Ez egy válasz felpa üzenetére (2006. 01. 04. szerda 12:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 01. 04. szerda 12:16
Kŕtai Peti is esett, lŕb čs vŕlltorčst szenvedett!
Ezzel ma mŕr kčt Motorosunk szenvedett sulyos sčrulčst! (Ez egy válasz felpa üzenetére (2006. 01. 04. szerda 12:16), amit ide kattintva olvashatsz)

A mai futamon a 111. kilomčternčl nekiutkozott a Belga versenyzonek. Allitňlag a szemčbe suto nap zavarta meg. Az Erdčlyi szŕrmazŕsů Magyar versenyzo a MOL Dakar Team tagja volt.
Udv.
Udv.

Hahó...

Ez most a biztonságos! A Babetta már csicsonkázik ilyenkor az ember lánya alatt:))))
Eltévesztetted: ez vagy...

O lenne, Katicika, azt nemhiszem, mert neki Babettŕja van, meg kulonben is szerintem kicsit idosebb..:)))
Szeva Répa hogy van a futóműved?
(Ez egy válasz felpa üzenetére (2006. 01. 11. szerda 08:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 01. 11. szerda 08:43

O lenne, Katicika, azt nemhiszem, mert neki Babettŕja van, meg kulonben is szerintem kicsit idosebb..:)))
Szeva, most keltem, lŕtom megint elkčstčl a sulibňl,
mŕr javulok, este nem mentek a Szecskŕba?? (Ez egy válasz SIDECAR1 üzenetére (2006. 01. 11. szerda 08:46), amit ide kattintva olvashatsz)
mŕr javulok, este nem mentek a Szecskŕba?? (Ez egy válasz SIDECAR1 üzenetére (2006. 01. 11. szerda 08:46), amit ide kattintva olvashatsz)