Szevasz!! Ma fizettčk ki, mčg nem tudom majd eldontom nyŕrig. idčn nem biztos, hogy veszek mŕsikat, legfeljebb hasznŕlom a 125-ost.
udv.!!
udv.!!
Szevasztok!!! Felpa-pa, eladtad a mocit?? És mit veszel??? üdv!!
(Ez egy válasz felpa üzenetére (2006. 01. 11. szerda 09:42), amit ide kattintva olvashatsz)
Eladtam a Hayabusŕt, megyek ki ...majd hivlak!
(Ez egy válasz SIDECAR1 üzenetére (2006. 01. 11. szerda 08:51), amit ide kattintva olvashatsz)
Még nekem nem lehet
Szeva, most keltem, lŕtom megint elkčstčl a sulibňl,
mŕr javulok, este nem mentek a Szecskŕba?? (Ez egy válasz SIDECAR1 üzenetére (2006. 01. 11. szerda 08:46), amit ide kattintva olvashatsz)
mŕr javulok, este nem mentek a Szecskŕba?? (Ez egy válasz SIDECAR1 üzenetére (2006. 01. 11. szerda 08:46), amit ide kattintva olvashatsz)
Szeva Répa hogy van a futóműved?
(Ez egy válasz felpa üzenetére (2006. 01. 11. szerda 08:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 01. 11. szerda 08:43

O lenne, Katicika, azt nemhiszem, mert neki Babettŕja van, meg kulonben is szerintem kicsit idosebb..:)))
O lenne, Katicika, azt nemhiszem, mert neki Babettŕja van, meg kulonben is szerintem kicsit idosebb..:)))
Eltévesztetted: ez vagy...

Ez most a biztonságos! A Babetta már csicsonkázik ilyenkor az ember lánya alatt:))))
Hahó...

Ujabb baleset tortčnt dčlutŕn,
Kŕtai Peti is esett, lŕb čs vŕlltorčst szenvedett!
Ezzel ma mŕr kčt Motorosunk szenvedett sulyos sčrulčst! (Ez egy válasz felpa üzenetére (2006. 01. 04. szerda 12:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 01. 04. szerda 12:16
Kŕtai Peti is esett, lŕb čs vŕlltorčst szenvedett!
Ezzel ma mŕr kčt Motorosunk szenvedett sulyos sčrulčst! (Ez egy válasz felpa üzenetére (2006. 01. 04. szerda 12:16), amit ide kattintva olvashatsz)

A mai futamon a 111. kilomčternčl nekiutkozott a Belga versenyzonek. Allitňlag a szemčbe suto nap zavarta meg. Az Erdčlyi szŕrmazŕsů Magyar versenyzo a MOL Dakar Team tagja volt.
Allapotŕrňl jelenleg nincs konkrčt hir.
Udv.
Udv.
A mai futamon a 111. kilomčternčl nekiutkozott a Belga versenyzonek. Allitňlag a szemčbe suto nap zavarta meg. Az Erdčlyi szŕrmazŕsů Magyar versenyzo a MOL Dakar Team tagja volt.
Udv. (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 01. 04. szerda 12:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 01. 04. szerda 12:03
Udv. (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 01. 04. szerda 12:03), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (7767)

Közelebbit nem tudsz róla? Mi, hogyan történt? Kösz előre is a választ. Katinka

Közelebbit nem tudsz róla? Mi, hogyan történt? Kösz előre is a választ. Katinka
(Ez egy válasz felpa üzenetére (2006. 01. 04. szerda 11:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 01. 04. szerda 11:47

Ma dčlelott sulyos balesetet szenvedett Szilveszter Zsolt, a Mol versenyzoje.
Ujračlesztettčk, majd korhŕzba szŕllitttŕk.
Bovebben: www.index.hu!
Ma dčlelott sulyos balesetet szenvedett Szilveszter Zsolt, a Mol versenyzoje.

Olyan önkéntes motorosokat keresek akik némi alkohol hatása alatt (forralt bor, grog, tokaji, portói /az utolsó kettőt kicsit fogatszívva de én már csak ilyen irígy geci vagyok/) segítenének kidobni a gyenge 4-5 m3 havat az udvaromból
Hozzászólásokat a győri vok jeligére kérem

Hozzászólásokat a győri vok jeligére kérem

B.U.E.K.!
Szŕraz Utat čs nedves Pinŕt!
Ahogy Bob is mondanŕ::)))
Szŕraz Utat čs nedves Pinŕt!
Ahogy Bob is mondanŕ::)))