Naigen.. az örök dilemma.. én is sokat vaciláltam, hogy mit vegyek.. de mamár vannak 600D-s ruhák 1000-1500D -s csúszófelületekkel és kemény protektorokkal.. szal ez már elég jól véd eséskor is.. bár a bőr az biztos jobb, de sokan mondják hogy egész közel van már egymáshoz a cordura és a bőr
(Ez egy válasz felpa üzenetére (2006. 01. 11. szerda 21:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 01. 11. szerda 21:31

Tůrŕra jň a cordur, meg nekem is van olyan daineseben, de.... egy betonon tortčno csůszŕskor mondjuk ůgy 150 felett, csak a bor včd meg.
Amůgy sokkal egčszsčgesebb a lčgzomembrŕnos.:)
be.. baromi jó :) melengeti a markom és az egész testem.. én sem hittem, de ha a tenyered meleg, felmelexika tested is.. a répámnak meg jó hogy melengetik... soxor fázott csak a zacsim.. a fene tudja miért.. de most nem :)
(Ez egy válasz felpa üzenetére (2006. 01. 11. szerda 21:33), amit ide kattintva olvashatsz)
Es bevŕlt a markolat čs az ulčsfutčs?
(Ez egy válasz bobxv1600 üzenetére (2006. 01. 11. szerda 21:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 01. 11. szerda 21:29

Velem mi a helyzet? tele vana faxom az idővel :) az a helyzet.. motorozhatnékom van, és már nyárra készen vannak az újabb túrák.. megyünk a Garda-tóhoz, horvát o.-ba, és némethonba... markolat és ülésfüti beszerelve, új gumikat kap tavasszal, mert azidén 16500km-t tettem bele :) az új gumik Michelin PilotRoad-ok lesznek.. így ennyi nagyvonalakban... ja.. most meg rucit vásároltam..
Tůrŕra jň a cordur, meg nekem is van olyan daineseben, de.... egy betonon tortčno csůszŕskor mondjuk ůgy 150 felett, csak a bor včd meg.
Velem mi a helyzet? tele vana faxom az idővel :) az a helyzet.. motorozhatnékom van, és már nyárra készen vannak az újabb túrák.. megyünk a Garda-tóhoz, horvát o.-ba, és némethonba... markolat és ülésfüti beszerelve, új gumikat kap tavasszal, mert azidén 16500km-t tettem bele :) az új gumik Michelin PilotRoad-ok lesznek.. így ennyi nagyvonalakban... ja.. most meg rucit vásároltam..
(Ez egy válasz charlie79 üzenetére (2006. 01. 11. szerda 20:37), amit ide kattintva olvashatsz)
:)
Én is most veszek ruhát, de vásznat... a bőrruháról megvan a különbejáratú véleményem :)
Elegem lett abból, hogy mindíg szarrá ázik, bármilyen márka és bármilyen ápolóval ápolom.. meg nem szellőzik rendesen, stb, stb.. a cordura meg strapabíró, lélegzőmembrános, vízálló, fasza protektorai vannak, kényelmes, ... :)
Én is most veszek ruhát, de vásznat... a bőrruháról megvan a különbejáratú véleményem :)
Elegem lett abból, hogy mindíg szarrá ázik, bármilyen márka és bármilyen ápolóval ápolom.. meg nem szellőzik rendesen, stb, stb.. a cordura meg strapabíró, lélegzőmembrános, vízálló, fasza protektorai vannak, kényelmes, ... :)
ok, az lehet érdekel, más kategória is megy??? Privire küldesz elérhetőséget ??? Februárban hívlak!!!! Mennyi a jogsi, az A fullos???
Ok, mert tavasszal akarok venni, nem biztos, de lehet, várok, hátha addig még olcsóbb leszel!!!! Jók legyetek, vigyázzatok magatokra, 3 hét és megyek haza!!! ÜDV!!!!
(Ez egy válasz felpa üzenetére (2006. 01. 11. szerda 20:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 01. 11. szerda 20:54

Megvan a borruha! 150 rongy.
Ugyanolyan mint az enyčm, ha emlčxel rŕ.
Ugyanolyan mint az enyčm, ha emlčxel rŕ.
Megvan a borruha! 150 rongy.
Ugyanolyan mint az enyčm, ha emlčxel rŕ. (Ez egy válasz charlie79 üzenetére (2006. 01. 11. szerda 20:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 01. 11. szerda 20:51
Ugyanolyan mint az enyčm, ha emlčxel rŕ. (Ez egy válasz charlie79 üzenetére (2006. 01. 11. szerda 20:51), amit ide kattintva olvashatsz)

Megvan még aza dainesse ruhád, amit régen mondtál, hogyvan az én méretemben neked? Ha moci kell az asszonynak, hívlak!:)
Megvan még aza dainesse ruhád, amit régen mondtál, hogyvan az én méretemben neked? Ha moci kell az asszonynak, hívlak!:)
(Ez egy válasz felpa üzenetére (2006. 01. 11. szerda 20:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 01. 11. szerda 20:48

Eladom az NSR-t is. Ha črdekel, hivj fel, persze az mčg nem biztos. (hogy eladom)
Eladom az NSR-t is. Ha črdekel, hivj fel, persze az mčg nem biztos. (hogy eladom)
Tud robogózni, mert mindig volt neki, meg használta az én 125 ős gépeimet is, csak én ezt a plusz költséget inkább egy újabb RR-re költeném!!:)
(Ez egy válasz felpa üzenetére (2006. 01. 11. szerda 20:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 01. 11. szerda 20:43

Vegyetek egy robogňt elobb, hadd gyakoroljon,meg aztŕn lehet, hogy meggondolja magŕt.:)
Vegyetek egy robogňt elobb, hadd gyakoroljon,meg aztŕn lehet, hogy meggondolja magŕt.:)
(Ez egy válasz charlie79 üzenetére (2006. 01. 11. szerda 20:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 01. 11. szerda 20:41

Az asszony is mindenáron jogsit akar, meg egy olyan kis Hondát, ami NEKTEK van! Minden áron motorozni akar, de nem mint utas!
Az asszony is mindenáron jogsit akar, meg egy olyan kis Hondát, ami NEKTEK van! Minden áron motorozni akar, de nem mint utas!
(Ez egy válasz felpa üzenetére (2006. 01. 11. szerda 20:40), amit ide kattintva olvashatsz)
Most, mŕr Honda van, elvettem az asszonytňl.:)
Nemsokára 1 éves a topic!! Hiába aki a szexet szereti, az a motorokat is szereti!!!!

Kár, pedig NEKEM nagyon tetszett a mocid, egy baja volt, hogy nem HONDA! :-)
(Ez egy válasz felpa üzenetére (2006. 01. 11. szerda 19:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 01. 11. szerda 19:26

Szevasz!! Ma fizettčk ki, mčg nem tudom majd eldontom nyŕrig. idčn nem biztos, hogy veszek mŕsikat, legfeljebb hasznŕlom a 125-ost.
udv.!!
udv.!!
Csőő BOB! Was ist helyzet?
eladtad? :D nofene..
Émmeg szereltem bele markolat és ülésfűtést :)
Émmeg szereltem bele markolat és ülésfűtést :)
Majd o visz, legalŕbb sorozhetek včgre.:)