Ne gondolj rá bár elfelejteni sohasem lehet és nem is szabad....
A normális motorozás és a ("teszem-veszem magamat mert csövön vagyok pénzel és azt veszek amit akarok mert több a pénzem mint az eszem")az egy életforma bár ez qva nagy süket vaker de télleg így van
Én több mint 20 éve ülök rajta és hidd el sajnos már én sem motorozom mindenkivel akikkel szeretnék
Befordulnék ha nem ülhetnék fel valamir amikor mehetnékem van
A normális motorozás és a ("teszem-veszem magamat mert csövön vagyok pénzel és azt veszek amit akarok mert több a pénzem mint az eszem")az egy életforma bár ez qva nagy süket vaker de télleg így van
Én több mint 20 éve ülök rajta és hidd el sajnos már én sem motorozom mindenkivel akikkel szeretnék
Befordulnék ha nem ülhetnék fel valamir amikor mehetnékem van

Na basszátok meg ezt sem hiszem el, hogy ilyen időben egyitek sem hozta ki a vasat a garázsból....én egy jót "küzdöttem" ma egy Ford Focus-os tudományos kinézetű Gézával.....leelőzött 150-nél....és büszke volt magára, de asszem amikor 170-nél visszaböktem 6 ból 5-be kicsit lekonyult a bajsza

Koszonom szčpen a motorosok nevčben is!:)
Ontottem is egy camparit cheersssss!

Ontottem is egy camparit cheersssss!
Koszonom szčpen a motorosok nevčben is!:)
Ontottem is egy camparit cheersssss! (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 02. 14. kedd 18:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 02. 14. kedd 18:58

Ontottem is egy camparit cheersssss! (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 02. 14. kedd 18:58), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (7767)

Most egyelore nem mocizok, mert esik a hň!
Azčrt maradt egy NSR 125-om:)
(Ez egy válasz vakeger üzenetére (2006. 02. 01. szerda 23:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 02. 01. szerda 23:05
Azčrt maradt egy NSR 125-om:)

felpa barátom mit olvasok itt mitörténik a motoros társadalomban motor nélkül maradol 1 kis ideig? már nem jó a haya?
különcöknek

[IMG]http://www.motorosok.hu/modules/gallery/albums/motorvide%F3k/gr_2_busa_turbo.wmv[ /IMG]
felpa barátom mit olvasok itt mitörténik a motoros társadalomban motor nélkül maradol 1 kis ideig? már nem jó a haya?

ezen erőlködtem, hogy megjelenjen,
feketében valami gyönyörű
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 02. 01. szerda 12:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 02. 01. szerda 12:45
feketében valami gyönyörű

Törölt felhasználó (29760)

tudom, nekem is van
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 01. 31. kedd 19:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 01. 31. kedd 19:45

Törölt felhasználó (7767)

Ne csúfolódj, kishugi: a Babetta igenis pazar járgány!!!!

Persze, csak a Yamahŕhoz kčpest:) (most asziszi vicces volt)
Ne csúfolódj, kishugi: a Babetta igenis pazar járgány!!!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 01. 31. kedd 19:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 01. 31. kedd 19:42

Törölt felhasználó (29760)

az Én kis babettám

az Én kis babettám

Már közben sikerült: a net végbélviszketett csak:))))