ez is érdekes

kicsit érdekes a formája

Csak nem küszködted be magad valamelyik kampánymalomba kőrovátkálónak? Vigyázz magadra, nekem le ne strapáld egészen a potenciáidat...Előtted az élet...

Tommyboy, hol koslatsz, kedves, hogy ennyire kiszorítják belőled a mezgét???
A fórum kozmosza pang, de Te meg sem????

Megnčztem a raktŕrt, de csak egy uveggel van itthon, valszeg leugrom a teszkňba veszek egy lŕdŕt, mert hčtvčgčn jonnek motoros haverok nehogy szčgyenben maradjak:)(mŕrmint egy lŕdŕval)
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 03. 28. kedd 18:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 03. 28. kedd 18:17
Törölt felhasználó (7767)

Koszi, Katicika!
Egyet iszom az egčszsčgedre is:) (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 03. 28. kedd 18:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 03. 28. kedd 18:13

Egyet iszom az egčszsčgedre is:) (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 03. 28. kedd 18:13), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (7767)

Maradjunk a Camparinŕl:))))
(Ez egy válasz qwykk üzenetére (2006. 03. 28. kedd 16:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 03. 28. kedd 16:56

Dehogy whiskey-vel......Jamesonnal bakker!!!!!! az nektár:))))))))))))
Minden hňnap elso szombatjŕn, du. 4h.kor!
udv. (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 03. 28. kedd 16:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 03. 28. kedd 16:42
udv. (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 03. 28. kedd 16:42), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (12577)

Hello minden pécs környéki motorrajongónak!
Pesten minden pénteken összegyűlnek a motorosok a citadellánál. Arra gondoltam, hogy ezt meg kéne honosítani pécsen is. Mit szóltok? Ha valakit érdekel a dolog dumáljuk meg. vaalaakii@hotmail.com
Pesten minden pénteken összegyűlnek a motorosok a citadellánál. Arra gondoltam, hogy ezt meg kéne honosítani pécsen is. Mit szóltok? Ha valakit érdekel a dolog dumáljuk meg. vaalaakii@hotmail.com
Dehogy whiskey-vel......Jamesonnal bakker!!!!!! az nektár:))))))))))))
(Ez egy válasz felpa üzenetére (2006. 03. 26. vasárnap 18:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 03. 26. vasárnap 18:05

Hŕt, kčt čve is ezt mondtad Rossira, ha jňl emlčxem ezugyben tartozol egy uveg Whiskivel:))
udv.
udv.
Hello minden pécs környéki motorrajongónak!
jó a robogód