Lehet-e?? Ez nem is lehet kérdéses!!! Egyik legszebb és legizgatobb állapot
))

Természetesen lehet. Duzzadt mellek, duzzadt vérbő punci, megnövekedett szexuális étvágy. Minden kívánatossá teszi a hölgyeket, ez egyértelmű, igaz nem vagyunk egyformák....
Teljes mértékben vonzóak a terhes nők. Szerencsére nálunk a szexuális étvágy is nőtt, így nagyon élveztük az áldott állapotot ebből a szemszögből

Imádom a várandós nőket! Felizgat! Ha csak meglátok egy kismamát már attól is merevedésem van!
növekszik a pocim lassan, de a szexet még csak jobban kívánom, a barátnőimnek is tetszem, és a férjemnek is
szóval lehet szexuálisan vonzó, ez a tapasztalat

Igazi prémium falat egy állapotos Nő! XXXXXXXXXXXXX moderálva!
örülök hogy ezt gondolod, egyetértek
(Ez egy válasz Z-Bear üzenetére (2024. 06. 06. csütörtök 22:18), amit ide kattintva olvashatsz)

Szia- bocs valami félrement, nekem nincsenek magammal problémáim
sőt
csak véleményekre vagyok kiváncsi, de értelek teljesen
(Ez egy válasz Stitchi üzenetére (2024. 06. 12. szerda 04:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 06. 12. szerda 04:45

Addig, amig te el nem hiszed magadrol, hogy kivanatos es szep vagy, mindegy ki mit mond! En a felesegemet nagyon melyrol rangattam vissza, sokaig azt hitte, o terhesen egy anyahajo! Aztan, a harmadik terhessegnel elengedte magat, igazi bestia volt!
Addig, amig te el nem hiszed magadrol, hogy kivanatos es szep vagy, mindegy ki mit mond! En a felesegemet nagyon melyrol rangattam vissza, sokaig azt hitte, o terhesen egy anyahajo! Aztan, a harmadik terhessegnel elengedte magat, igazi bestia volt!
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 06. 06. csütörtök 10:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 06. 06. csütörtök 10:14
Törölt felhasználó (4730698)

Lehet szexuálisan vonzó egy terhes nő?- ehhez a címhez kapcsolódva kérek válaszokat
kíváncsi vagyok, de csak őszinte véleményekre. Jelenleg állapotos vagyok

Kifejezetten érzéki és izgató egy állapotos Nő
(Ez egy válasz newpair7783 üzenetére (2024. 06. 06. csütörtök 21:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 06. 06. csütörtök 21:47

Szerintünk az egyik olyan állapot amikor legszexibb a nő....
Szerintünk az egyik olyan állapot amikor legszexibb a nő....
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 06. 06. csütörtök 10:14), amit ide kattintva olvashatsz)

Lehet szexuálisan vonzó egy terhes nő?- ehhez a címhez kapcsolódva kérek válaszokat

Akkor itt egy ellentkező vélemény! Én a terhes nőmbe gyermekem anyját láttam, egy törékeny anyukát nem pedig egy kihívást hogy finoman fogalmazzak! Szexuálisan viszont tényleg kívánósabbak a kismamák ilyenkor! Szülés után nagyon izgatóak a telt cicik!

Nekem nagyon bejönnek! Bár csak egyszer..

Előtte is vonzó voltál és közben is az lehetsz

A várandós nők a legszebbek, szexik, vonzóak. A mellük megnő, a bimbó is megváltozik, besötétül egy kicsit, de nemcsak ezért tetszenek, de ezért még jobban. A várandós feleségemet még jobban szerettem, mint általában, alig vártam hogy teherbe essen újra és újra. Te pedig különbenis rendkívül izgalmas nő vagy.

Gyönyörű, szexi nő vagy! Szerintem nagyon sokan örülnénk hónapról hónapra egy szexi fotósorozatnak, albumnak hogy öszintén elmondhassuk, egyre izgatóbb, egyre vonzóbb vagy!

De meg mennyire lehet vonzó sőt

Szerintem az egyik legvonzóbbak ilyenkor. Én imádtam egészen az utolsó napig asszonnyal.

Mi is nagyon szerettük ezeket az időszakokat. A legtöbb várandós nő egyszerűen sugárzik, természetesen nem a rosszullétek időszakára gondolok.