Sziasztok!
Imádok fincsi puncinyalás közben bele-bele nyalogatni először körkörösen, utána a nyelvem becsusszantásával a finom kis popsiba.... van aki nem igazán hagyja, de aki igen, az szétfolyik az élvezettől
És bizony engem is megőrjit, ha kézzel kényeztet a Hölgypartnerem, közben a zacskóm nyalásáról áttér popó nyílásom nyalására.. ahogy nyelvel nyalogatja kőrbe, abban a ritmusban bizsereg a kézben fogott farkam.. hát őrjítő!
Aki még nem próbálta, az ha teheti, próbálja ki! És nem szégyenlem, ettől először akkorát élveztem, hogy pofán lőttem magam...
És persze ápoltság mindkét részről alapkövetelmény.
Imádok fincsi puncinyalás közben bele-bele nyalogatni először körkörösen, utána a nyelvem becsusszantásával a finom kis popsiba.... van aki nem igazán hagyja, de aki igen, az szétfolyik az élvezettől

A páromnak hangulat kell hozzá, hogy engedje ezt nekem.
Pedig az egyik legizgatóbb dolog az, amikor megengedi és hasra fekszik, egy lapos kispárnát teszek a csípője alá, hátulról a combjai közé fekszem és elkezdem szép lassan és alaposan kényeztetni.
Egy idő után érzem ahogy ellazul az ánusza és egyre mélyebben és puhábban tudom nyalni.
Nem minden esetben akarok ez után análszexelni vele, csak akkor ha ő húz magára
Pedig az egyik legizgatóbb dolog az, amikor megengedi és hasra fekszik, egy lapos kispárnát teszek a csípője alá, hátulról a combjai közé fekszem és elkezdem szép lassan és alaposan kényeztetni.
Egy idő után érzem ahogy ellazul az ánusza és egyre mélyebben és puhábban tudom nyalni.
Nem minden esetben akarok ez után análszexelni vele, csak akkor ha ő húz magára

Én is ugyanígy! Nincs ennél jobb szórakozás
(Ez egy válasz Robbilard21 üzenetére (2016. 07. 03. vasárnap 15:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 07. 03. vasárnap 15:25

Imádom nyalni az aktuális nő partnerem fenekét.Teljessen,nyelvvel a segglyukba,illetve az egész fenekét puszilni,simogatni,nyalni.Imádom a molett,duci nőket, megőrülök a nagy, kövér hátsókért.Ha van jelentkező,várom!
Más spermáját?
(Ez egy válasz fazonkirály üzenetére (2016. 06. 23. csütörtök 14:46), amit ide kattintva olvashatsz)

Imádom nyalni az aktuális nő partnerem fenekét.Teljessen,nyelvvel a segglyukba,illetve az egész fenekét puszilni,simogatni,nyalni.Imádom a molett,duci nőket, megőrülök a nagy, kövér hátsókért.Ha van jelentkező,várom!
a legjobb amikor a spermát nyalom ki a popsijából
Adni is, kapni is finom

A párom imádja, ha nyalom a nagy popsiját.
Én csináltam a barátnőmnek 4-5-6 alkalommal megengedte de állítólag nem élvezte, de ha a punciját nyalom azt élvezi. Mit csináljak vele hogy engedje többször?
Sziasztok!
A volt feleségem popsiját nyaltam sokszor.
Imádta-m! Háttal nekem betérdelt, pucsított. Nyalogattam, szopogattam az ajkait, betoltam a nyelvem, aztán szép lassan elértem a fenekét. Csak körbe-körbe csókolgattam először, harapdáltam félgömbjeit, majd elértem a rózsáját. Mmm...puszi, lehelés, fújás: aaahhhh-sóhajok tőle...bevetettem a nyelvem. Nyaltam, faltam, tövig betoltam..sikoltozott halkan...élvezett-elélvezett...az ujjaim közben becsúsztak a puncijába...aztán a fenekébe is....a faram majdnem felrobbant ilyenkor....elélvezett és betoltam finoman a répám a lucskos-forró résbe. A hüvelykujjam becsúszott a nyálas segglyukába... Megőrültem a látványtól mindig...ezért szétfeszítve a farpofáit, betoltam a másik hüvelykujjam is. Ki-be-ki-be . ...a három 'végtag, két lyukban.... Teleélveztem a vagináját....bedugtam a fenekébe az ondós farkam.... Szeretkezni szoktunk, de a fenekét kúrtam inkább. Vonyított az élvezettől, és azt kérte, hogy basszam szét a seggét. Így volt mindig: csak keféltem, hágtam, kúrtam, basztam a segglukát, de előtte mindig szétnyaltam. Azon kivül is sz€tnyaltam. Imádtam nyalni, közben az előnedveim nyalogattam a faszomró (mmmmost is)
A volt feleségem popsiját nyaltam sokszor.
Imádta-m! Háttal nekem betérdelt, pucsított. Nyalogattam, szopogattam az ajkait, betoltam a nyelvem, aztán szép lassan elértem a fenekét. Csak körbe-körbe csókolgattam először, harapdáltam félgömbjeit, majd elértem a rózsáját. Mmm...puszi, lehelés, fújás: aaahhhh-sóhajok tőle...bevetettem a nyelvem. Nyaltam, faltam, tövig betoltam..sikoltozott halkan...élvezett-elélvezett...az ujjaim közben becsúsztak a puncijába...aztán a fenekébe is....a faram majdnem felrobbant ilyenkor....elélvezett és betoltam finoman a répám a lucskos-forró résbe. A hüvelykujjam becsúszott a nyálas segglyukába... Megőrültem a látványtól mindig...ezért szétfeszítve a farpofáit, betoltam a másik hüvelykujjam is. Ki-be-ki-be . ...a három 'végtag, két lyukban.... Teleélveztem a vagináját....bedugtam a fenekébe az ondós farkam.... Szeretkezni szoktunk, de a fenekét kúrtam inkább. Vonyított az élvezettől, és azt kérte, hogy basszam szét a seggét. Így volt mindig: csak keféltem, hágtam, kúrtam, basztam a segglukát, de előtte mindig szétnyaltam. Azon kivül is sz€tnyaltam. Imádtam nyalni, közben az előnedveim nyalogattam a faszomró (mmmmost is)
velem megcsinalhatod írj 24 éves sportos ápolt srác vagyok
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 09. 30. szerda 23:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 09. 30. szerda 23:03

Törölt felhasználó (1091742)

F -tag -én is szeretem nyalni a popot e szeretném egy fiúét nyalni közben verni a farkát élvezésig hmmm
A második legjobb!
fincsi popsid lehet
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 05. 03. kedd 18:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 05. 03. kedd 18:32

Törölt felhasználó (765000)

szeretem ha jol kinyalizák popomat
szeretem ha jol kinyalizák popomat
Szívesen megkóstolnám mindét utánam hozzászóló pár hölgytagját. Fincsi lenne...
finom is az behatolás elöt,szeretem érezni
az én párom is szeretti, és nagy néha Ő is kényzetet egy kis símogatással
Adni is, kapni is. Hmmmmmmmmmm!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Fincsi.
Este nagyon sokáig nyaltam a párom tökéletesen kerek popsiját
Sajnos a jelenlegi partnerem nem szereti kapni..... :-(
Pedig imádok popsit nyalni....
Volt már részem kölcsönösen is benne és rendkívül jól esett!!
Pedig imádok popsit nyalni....
Volt már részem kölcsönösen is benne és rendkívül jól esett!!