finom is az
imádom a popsi luk ízét
Látom nem vagyok egyedul ezzel
Ezzel énis igy vagyok,szinte elvárja,hogy nyaljam teljesen felizgulrá,nyelv újehet csak még a farkam
nem engedte be.
(Ez egy válasz fazonkirály üzenetére (2014. 05. 23. péntek 18:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 05. 23. péntek 18:05

imádom nyalni a párom popsikáját...olyankor nagyon feláll a farkam...gyönyörű, rózsaszín kis luka van
YYYYeeeeeeeesssssssssssss!
(Ez egy válasz Maya Kitten 74 üzenetére (2014. 05. 22. csütörtök 19:11), amit ide kattintva olvashatsz)
imádom nyalni a párom popsikáját...olyankor nagyon feláll a farkam...gyönyörű, rózsaszín kis luka van
Szerintem élvezetes akár adni,akár kapni.

Sziasztok!Gyöngyösi hölgyet keresek szombat délelőtti malackodásra!
Az én párom sajnos nem akarja nekem megtenni,én viszont imádom csinálni!
Lévén hogy bi beállítottságú vagyok,volt hogy a barátunkat kényeztettem a szeme láttára,és láttam hogy tetszett neki.
Lévén hogy bi beállítottságú vagyok,volt hogy a barátunkat kényeztettem a szeme láttára,és láttam hogy tetszett neki.
Soha nem hagynám ki
akár a sajátom akár másét.
(Ez egy válasz per_verz üzenetére (2014. 05. 12. hétfő 07:49), amit ide kattintva olvashatsz)
A saját spermád vagy másé?
(Ez egy válasz zsozs70 üzenetére (2014. 05. 02. péntek 05:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 05. 02. péntek 05:49

imádom ha engem fiut kinyalnak jól és én is imádom kinyalni a női segget.főleg ha folyik belöle a sperma
Én is szeretem ezt művelni és kapni is. És bár sose kértem még, hogy csinálják nekem, de valahogy mindig olyan partnerem volt, aki kérés nélkül csinálta is. Persze nyilván beszéltünk előtte sok dologról és én nem titkoltam, hogy ezt nem csak adni szeretem, hanem kapni is.
Viszont néha elgondolkodom azon, hogy mi lenne ha olyan partnerem lenne, aki nem szereti ezt kapni. Én "tuti" megszerettetném vele. Hisz ezzel csak nyerne. Mert ami jól esik az jól esik. ENNYI. PONT.
(oké, vannak nagyon konzervatív nők is. őket lehet nem lehetne meggyőzni. de hát ez az ő veszteségük akkor.)
Viszont néha elgondolkodom azon, hogy mi lenne ha olyan partnerem lenne, aki nem szereti ezt kapni. Én "tuti" megszerettetném vele. Hisz ezzel csak nyerne. Mert ami jól esik az jól esik. ENNYI. PONT.
(oké, vannak nagyon konzervatív nők is. őket lehet nem lehetne meggyőzni. de hát ez az ő veszteségük akkor.)
imádom ha engem fiut kinyalnak jól és én is imádom kinyalni a női segget.főleg ha folyik belöle a sperma
Nyaltam és nyalattam is segget,nagyon jó dolog.
))

Ha mégis, akkor vmi nem stimmel...
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 04. 25. péntek 13:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 04. 25. péntek 13:27

Törölt felhasználó (876621)

Pontosan...nincs pfujj kategoria

Pontosan...nincs pfujj kategoria
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 04. 25. péntek 12:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 04. 25. péntek 12:57

Törölt felhasználó (884007)

Teljeseen egyetértek! Számora egy imádott nőnek nincs olyan prcikája, amit ne kényeztetnék szívesen! A popsi benn van az első háromban...

Teljeseen egyetértek! Számora egy imádott nőnek nincs olyan prcikája, amit ne kényeztetnék szívesen! A popsi benn van az első háromban...
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 04. 25. péntek 10:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 04. 25. péntek 10:11

Törölt felhasználó (876621)

Jó azt adni, és kapni is
(és ez még szerintem nem is perverz, picit sem)

Csináljátok minél többször
(Ez egy válasz fazonkirály üzenetére (2014. 04. 25. péntek 09:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 04. 25. péntek 09:53

bizony bizony. tudom ez nem témába vág, de az én popsim már nem tabu kettőnk között, egyelőre csak az övé. de remélem már nem sokáig
Jó azt adni, és kapni is
(és ez még szerintem nem is perverz, picit sem)
(Ez egy válasz southpark69 üzenetére (2014. 04. 25. péntek 05:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 04. 25. péntek 05:14

Eleinte csak én nyaltam ki a csajokat de már engem is alkalmanként kinyalnak
Mint a kisfilmemben is látható

Mint a kisfilmemben is látható