Én is detto!
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 11. 01. szerda 13:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 11. 01. szerda 13:15
Törölt felhasználó (4656903)

Imádok popsit nyalni. Mondhatni popsi fanatikus vagyok. Ez a mániám.
Imádok popsit nyalni. Mondhatni popsi fanatikus vagyok. Ez a mániám.
Mi is nagyon szeretjük! Imádom nyalni a nejem popsiját

Az egyik legjobb, előszőr a puncit, jó nyálasan, aztán az ráfolyik a popsira, utána azt is, hmmm
mondjuk egy jó arc meglovagolással össze kötve

Én is szeretek hosszan, mélyen, főleg úgy, hogy arcomra ülnek.
en is imadom adni de kapni is
Fotódat látva szerencsés (lesz) az a fickó, aki nyalogathatja a popódat (is)!
(Ez egy válasz Anna900 üzenetére (2023. 09. 15. péntek 17:44), amit ide kattintva olvashatsz)
Szeretek adni és kapom is néha izgalmas ahogyan a rózsa nedves és a élvezi a partner a nyelvem !
(Ez egy válasz Anna900 üzenetére (2023. 09. 15. péntek 17:44), amit ide kattintva olvashatsz)
Megértem. Ez az egyik legfinomabb játék

Én is imádom adni. Olykor még jobb, mint a punci nyalás!

Párom is imádja. Nagyon tocsog a puncija tőle ha csinálom neki.
Kapni
(Ez egy válasz underarmour üzenetére (2023. 09. 15. péntek 13:47), amit ide kattintva olvashatsz)

Én is odavagyok érte,ha nekem nyalják és közben húzogatja a kezével a farkamat+simogatja a golyókat
Természetes,h én is nyalom és azt élvezem,ahogyan ő élvezi..

Adni vagy kapni?
(Ez egy válasz Anna900 üzenetére (2023. 09. 15. péntek 10:15), amit ide kattintva olvashatsz)
Egyik nagy kedvenc

Sziasztok! Én is nagyon szeretem.
Én biszex uni vagyok és imádom ha dugás előtt jó alaposan kinyalnak.
Imádom én is nyalni, most már a nejem is szereti. Pár év kellet hozzá igaz,de most már várja. Minden este ezzel zárjuk.
(Ez egy válasz UnlimitedFantasies üzenetére (2023. 08. 08. kedd 09:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 08. 08. kedd 09:06

Feleségem imádja amikor nyalom az ánuszát, elég rendesen szokott ilyenkor pucsítani hogy minél jobban hozzáférjek neki. Akit izgat a lenti linken megnézheti amint éppen belenyalok a segglyukába.
Popsinyalás
Popsinyalás
Mi is. O maga sem tudta higy kedvelni fogja. Persze ket csajszi sem egyforma.
(Ez egy válasz UnlimitedFantasies üzenetére (2023. 08. 08. kedd 12:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 08. 08. kedd 12:47

Mi nagyon nyíltan beszélgetünk ezekről a dolgokról, egymás előtt egyáltalán nem titkolózunk vagy szégyenlősködünk. Szóval teljesen biztos vagyok benne hogy ezt egyáltalán nem szeretné később sem. A maximum az ha finoman bedugom a nyelvem miközben nyalogatom, de azt is csak óvatosan.

Mi nagyon nyíltan beszélgetünk ezekről a dolgokról, egymás előtt egyáltalán nem titkolózunk vagy szégyenlősködünk. Szóval teljesen biztos vagyok benne hogy ezt egyáltalán nem szeretné később sem. A maximum az ha finoman bedugom a nyelvem miközben nyalogatom, de azt is csak óvatosan.
(Ez egy válasz Krumplisteszta üzenetére (2023. 08. 08. kedd 12:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 08. 08. kedd 12:38

Soha ne mond hogy soha. Nalunk ugy kezdodott, hogy filmen kattuk es ki skartuk probalni. Nehezen osszejott nem volt tul nagy elmeny. Azutan egy harmas alkalmaval hirtelen otlettol vezerelve a hata moge terdeltem mikozben lovagolt. Az bejott neki nagyon. Kettesben valtozatlanul inkabb csak nekem ajanlja fel mint kulonleges csemeget. De ha elegge felhuzom akkor ugy becuppant mintha otthon lennek benne, semmi ellenkezes.