Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Az eddigi hozzászólások

... 33 34 35 36 37 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#347   2008. 05. 25. vasárnap 16:00
barnna barnna
hát nem tudom, én inkább a barátnőmnek a punnciját nyalom ki, mint a popsiát, de ízlések és pofonok...
#346   2008. 05. 24. szombat 10:56
kukacocska kukacocska
a legfontosabb hogy meg legyem mosva akkor se iz se buz csak elvezet
#345   2008. 05. 24. szombat 00:16
Denipapa Denipapa
Szerintem ha a párod imád téged és te is imádod a párodat, akkor már nagy gond nem lehet. Ha meg még mindkettő nagyon odaadó, akkor mi akadálya legyen az ilyen jellegű nyalakodásnak. Persze nem rögtön WC után kell nekiesni a másiknak, hogy márpedig most jó lesz alapon. HIGIÉNIA maximálisan.
#344   2008. 05. 21. szerda 10:26
szasza9mm szasza9mm
Aláírom! Igazat szóltál!!! wink
Sőtt az én párom jobban szereti ha a popsiját nyalom mint a punciját! wow1
(Ez egy válasz zsozs70 üzenetére (2008. 05. 21. szerda 09:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 05. 21. szerda 09:51
a legfinomabb illata és ize a női popsi luknak van
#343   2008. 05. 21. szerda 09:58
madman71 madman71
Aki még nem próbálta... vegyen erőt magán, és nyaljon,...hagyja magát kinyalatni!...Aztán rádöbben, hogy eddig miről maradt le!!!
#342   2008. 05. 21. szerda 09:51
zsozs70 zsozs70 VIP
a legfinomabb illata és ize a női popsi luknak van
#341   2008. 05. 19. hétfő 19:20
Yegenye Yegenye
Semmi rossz nincs a popsi nyalásban. finom Én nagyon élvezem és a párom is beindul tőle rendesen. Visszafelé is kipróbáltuk, már de nekem valahogy nem jött be. Azt marhára élvezem, ha a heréim alatt nyalogatja, de max ennyi.

Visszatérve a nyaláshoz: a legjobb, ha az ember kombinálja a puncival. ujjazás itt nyalás ott, aztán fordítva. (természetesen megfelelő higiéniai szabályok betartása mellett) Így csodás nagyokat tud élvezni, majd lekaparja a falat. Öröm hallani a hangját és érezni ahogy egész testében remeg.

Nem véletlenül lett ez kitalálva, kipróbálva. crazya
#340   2008. 05. 19. hétfő 18:42
nimfolanyka nimfolanyka
Az en pasim el-hal a popsinyaläsert.En is imädom ahogy csinälja,el is tudok elvezni töle.
Ha jo melyen benyal utäna meg kellemesebb ha megdugja a popsimat.
Szinte minden szexnel jol kinyal elöl hätul.Örülten tudom elvezni.
Mostanäban en is viszonzom ezt a szokäsät es azt mondja neki is csucs erzes ahogy kinyalom a feneket.Mindig hatalmasat spriccel,persze közben huzogatom a farkincäjät.Es engem is izgat ahogy nyalogatom a popsijät.Mindenkinek ajänlom probälja ki,de a megfelelö higienia betartäsa ajänlott,mert könnyen ki lehet äbrändulni pärunk fenekeböl ha valami nem kivänt dolog kerül a szänkba.....
#339   2008. 05. 19. hétfő 15:34
labasnorbert labasnorbert
Ha a partner popsiját undorral nyalod,akkor a punciját,vagy a farkát is nehezen veszed a szádra.Ha kellőképpen tartjátok magatokat a higiéniához,akkor orbitális orgazmusokban lehet részetek.Persze valaki azt kéri:Ne fürgyé le!
#338   2008. 05. 19. hétfő 06:21
Billbácsi Billbácsi
Nem bírom megállni,csak egy megjegyzés az jó kifejezés análisan benyalok. crazya
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 07. 15. vasárnap 08:53), amit ide kattintva olvashatsz)
MmePrune VIP Admin
2007. 07. 15. vasárnap 08:53
a popó nyalás nem azonos az anális szexszel...aki a hozzászólásokban összekeveri a témát, evvel is offolva a topicot, azt majd én jól seggbe dugom...izéé...seggbe rúgom hehe vigyor5
tiltás jár érte ejnye1
#337   2008. 05. 18. vasárnap 14:35
X Törölt felhasználó (17107)
Új csajommal töltöt éjszaka után reggel ébresztett. Épp hason feküdtem, ő végigpuszilgatta a hátam, majd kinyalta a seggemet. Eztuán angyali arccal megcsókolt. Szóhoz sem jutottam. smile
#336   2008. 02. 16. szombat 08:12
egyremegy egyremegy
Ha igazán vonzódsz a párodhoz, nem találhatsz semmi undorítót rajta! Én nem találok, sőt Ő sem rajtam! Így ez a dolog teljesen természetes nálunk, és ennek én nagyon örülök!!!
#335   2008. 02. 14. csütörtök 10:31
fable fable
Aki szereti a popószexet nem idegenkedik a nyalástól mivel izgató hatása kellemesen segíti a behatolást. Kombinálhatod a punciban vibrátorrral is és meglátod alig várja majd hogy behatolj hátulról is mivel a nőket ez is ugyan úgy izgatja mint minket fiúkat!! Nem árt viszont síkosító használata mert sokkal élvezetesebb a dolog és könnyedebb is!!
#334   2008. 02. 10. vasárnap 14:12
Peter_xx Peter_xx
Én még soha nem éreztem keserűnek, nekem mindíg izlett.
#333   2008. 02. 09. szombat 17:14
édespille édespille

#332   2008. 01. 30. szerda 01:10
Tonhy Tonhy
Köszi szépen!Csak valahogy nem akar jönni az új kapcsi:-(
Pedig mások szerint nincs baj a külsőmmel.Csak a csajok olyan furcsák meg mind foglalt.:-(
Visszasírom az exemet.
Képzeld ő le is nyelte.Minden alkalommal az utolsó cseppig.Imádtam.Igazából még az elején én hoztam fel neki h mi lenne ha,de nem tiltakozott.
Mondjuk ez is olyan dolog hogy vannak olyan hölgyek akik soha az életben nem csinálják meg és vannak akiknél ez természetes ha szeret valakit.
Nagy örömet tudnak vele zerezni a hölgyek az biztos és szerintem nem egy nagy dolog.Csak édeset kell előtte enni és akkor nics gond az izével.Az exem legalábbis ezt mondta.
(Ez egy válasz kandurmarci üzenetére (2008. 01. 30. szerda 00:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 30. szerda 00:53
Nagyon igazad van, mindent csak megerősíteni tudok. S sok sikert az új kapcsolatban, ha meglesz és jó popógugást is hozzá.
#331   2008. 01. 30. szerda 00:53
kandurmarci kandurmarci
Nagyon igazad van, mindent csak megerősíteni tudok. S sok sikert az új kapcsolatban, ha meglesz és jó popógugást is hozzá.
(Ez egy válasz Tonhy üzenetére (2008. 01. 30. szerda 00:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 30. szerda 00:35
Sziaztok!

Valóban,oztom a véleményeket!
Iszonyatosan izgató popsit nyalni! smile
Az exemnek gyönyörű volt és még talán kicsit jobban is szerettem nyalni mint a punciját.
Ó ha belegondolok megborzongok.Mondjuk ujjazni meg mást sem engedte,de imádtam nyalni.Minden akalommal muszály voltam megpuszilgatni smile
Annyira gusztusos és izgató tud lenni.Főleg ha még kombinálod is.Mondjuk a puncit újjazod és a popsit nyalod.Na attól szerintem minden csajszi kikészül smile
Sajnos már másfél éve egyedül vagyok.Jó lenne már valaki,akár szeretői,akár komolyabb kapcsolat céljából.Én csak attól tartok hogy sok olyan lány van aki ezeket a dolgokat elitéli és én nem szeretnék olyat kifogni mert nekem igenis fontos a szex is.Sajnos még nem volt alkalmam popsit dugni pedig gondolom hogy isteni lehet.

de nyalni is egyszerűen imádom smile )

Éjjenek a gyönyörű Női popsik! smile

#330   2008. 01. 30. szerda 00:35
Tonhy Tonhy
Sziaztok!

Valóban,oztom a véleményeket!
Iszonyatosan izgató popsit nyalni! smile
Az exemnek gyönyörű volt és még talán kicsit jobban is szerettem nyalni mint a punciját.
Ó ha belegondolok megborzongok.Mondjuk ujjazni meg mást sem engedte,de imádtam nyalni.Minden akalommal muszály voltam megpuszilgatni smile
Annyira gusztusos és izgató tud lenni.Főleg ha még kombinálod is.Mondjuk a puncit újjazod és a popsit nyalod.Na attól szerintem minden csajszi kikészül smile
Sajnos már másfél éve egyedül vagyok.Jó lenne már valaki,akár szeretői,akár komolyabb kapcsolat céljából.Én csak attól tartok hogy sok olyan lány van aki ezeket a dolgokat elitéli és én nem szeretnék olyat kifogni mert nekem igenis fontos a szex is.Sajnos még nem volt alkalmam popsit dugni pedig gondolom hogy isteni lehet.

de nyalni is egyszerűen imádom smile )

Éjjenek a gyönyörű Női popsik! smile

#329   2008. 01. 14. hétfő 10:37
X Törölt felhasználó (53426)
sajnos a párom nem szereti ,hogy nyaljam a popoját ,de néha megengedi. Ilyenkor meg vagyok őrülve ,és ezt észre is veszi! Szerintem ezért engedi meg!!!
#328   2008. 01. 12. szombat 13:43
Peter_xx Peter_xx
Nem értem miért kell tőle idegenkedni. Én szívesen bevállalom bármikor. Akivel testi kapcsolatba kerülhet az ember, azzal szerintem ez természetes.
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 01. 11. péntek 10:31), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (182311)
2008. 01. 11. péntek 10:31
Én imádom, és viszonzom is szívesen, bár sok pasi idegenkedik tőle.

... 33 34 35 36 37 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: zkth zkth
Nyitás ideje: 2005. 02. 25. péntek
Üzenetek: 1027db
Utolsó üzenet: 2024. 08. 19. hétfő

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Az országos szexpartner és masszázs kereső. Gyönyörű lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!