annnyira jó lenne most is,imádom ha ujjaz a kedvesem!!!!de sajna ma nem kapok belőle
Én is imádok popót nyalni,sajna viszonzást nem kapok viszont a multkor ujjaztuk egymást a kedvesemmel!!Én punciba ő engem ánuszba!!!!Húúúúúú próbáljátok ki
Én imádom nyalni a feleségem popoját ez engem is felizgat.
imádom! van itt olyan hölgy aki szereti oda vissza?

Én is szeretem nagyon .
Szeretem. pro és kontra

a párom idegenkedik tőle
szeretem nagyon
Olvasd az Figyelemfelhívások topic rád vonatkozó figyelmeztetését!

Volt egy barátnőm, aki csinálta nekem, én is neki. Soha nem kértem, de Ő sem. Egyszer csak kipróbálta, aztán én is. Sokszor csináltuk, mert jó volt. Persze a higénia alap dolog volt! Aki kíváncsi rá, próbálja ki, nem rossz! Sőt! Nem kell mindent megtagadni magunktől ami első hallásra undorító lehet!
Szépen meg kell mosni, ill. kimosni és az tiszta marad, bekenni megfelelő krémmel, olajjal, vannak nagyon jó análolajak is, ellazulni és nagy durranás lehet.
(Ez egy válasz kissodon üzenetére (2007. 05. 13. vasárnap 09:07), amit ide kattintva olvashatsz)
ismerös probléma... :(
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 11. péntek 09:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 11. péntek 09:29
Törölt felhasználó (53426)

Érdekes mert jól esik neki,de egy rossz beidegződés miatt ( koszos ,ott jön ki a ....)nem engedi.
Ki érti?
Ki érti?
Érdekes mert jól esik neki,de egy rossz beidegződés miatt ( koszos ,ott jön ki a ....)nem engedi.
Ki érti?
Ki érti?
Köszi, majd próbálkozom.....és beszámolok, ha lesz miről......
(Ez egy válasz kandurmarci üzenetére (2007. 05. 10. csütörtök 00:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 10. csütörtök 00:00

Sza Corinna, csak azért írtam, hogy még véletlenül se ajtóstúl a házba... Calahogy úőgy, hogy ne is sejtse, hogy "hátsó" szándékod is van. Sok sikert és várjuk a beszámolót.
Sza Corinna, csak azért írtam, hogy még véletlenül se ajtóstúl a házba... Calahogy úőgy, hogy ne is sejtse, hogy "hátsó" szándékod is van. Sok sikert és várjuk a beszámolót.
(Ez egy válasz corinna üzenetére (2007. 05. 09. szerda 00:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 09. szerda 00:11

Ez jól hangzik, thanks! Bár felesleges ilyeneket írni hogy érzékien, meg lassan, mert ezeket tudom....de kösz
Ha sokszor seggbe dugnak egy csajt akkor télleg ellazulnak az izmai és télleg nem tudja megállni hogy basz..jon?
Ez jól hangzik, thanks! Bár felesleges ilyeneket írni hogy érzékien, meg lassan, mert ezeket tudom....de kösz
(Ez egy válasz kandurmarci üzenetére (2007. 05. 08. kedd 11:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 08. kedd 11:48

Fektesd hasra, készíts elő egy kis langyos olajat, krémet, testápolót, kezd el maszírozni a lábfejénél, szépen, lassan, érzékien, így menj fölfelé, a comjánál, lassan belülről is, majd a fenekét, a golyóit, érzékien, éppencsak hogy hozzáérsz, ha nem ágaskodik már ekkor a szerszáma, hagyd ott. De biztosan állni fog már neki, símogasd a golyóit nagyon lassan egyre hátrább és eljutsz oda, de előbb csak körülötte, kívülről, a férfiembernek itt is nagyon érzékeny. Ha elfordul, akkor reménytelen eset, nem tudja, mi a jó. ez egyáltalán nem buziság, mondd meg neki, ha nem engedné. a legjobb dolog a világon. Ha eljutsz a prosztatájáig, méterekre fog lövelni a spermája. Sok sikert és csak lassan, érzékien.