Fektesd hasra, készíts elő egy kis langyos olajat, krémet, testápolót, kezd el maszírozni a lábfejénél, szépen, lassan, érzékien, így menj fölfelé, a comjánál, lassan belülről is, majd a fenekét, a golyóit, érzékien, éppencsak hogy hozzáérsz, ha nem ágaskodik már ekkor a szerszáma, hagyd ott. De biztosan állni fog már neki, símogasd a golyóit nagyon lassan egyre hátrább és eljutsz oda, de előbb csak körülötte, kívülről, a férfiembernek itt is nagyon érzékeny. Ha elfordul, akkor reménytelen eset, nem tudja, mi a jó. ez egyáltalán nem buziság, mondd meg neki, ha nem engedné. a legjobb dolog a világon. Ha eljutsz a prosztatájáig, méterekre fog lövelni a spermája. Sok sikert és csak lassan, érzékien.
(Ez egy válasz corinna üzenetére (2007. 05. 08. kedd 11:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 08. kedd 11:28

Hogy vegyem rá a pasim,hogy ő is akarja?? HA arra járok a nyelvemmel folyton elfordul...pedig szerintem jó lenne neki. Először én is így voltam, de most már tetszik!!!
Hogy vegyem rá a pasim,hogy ő is akarja?? HA arra járok a nyelvemmel folyton elfordul...pedig szerintem jó lenne neki. Először én is így voltam, de most már tetszik!!!
igazad van én is tapasztaltam,isteni az ize!én ha tehetném jól bedugnám a nyelvem csak szűk és nem megy be csak kicsit ott viszont finom
(Ez egy válasz matyiek üzenetére (2007. 04. 16. hétfő 21:01), amit ide kattintva olvashatsz)

(Ez egy válasz matyiek üzenetére (2007. 04. 16. hétfő 21:01), amit ide kattintva olvashatsz)
volt egy idősebb csajom. én még elég fiatal voltam, ő irányított inkább a sexben. egyszer négykézlábra állított, és a nyelvével szó szerint megdugta a fenekem. közben kézzel vere a répám. akkorát élveztem hogy fejen lőttem magam. talán a legnagyobb élvezés volt életemben. eltelt már vagy húsz év de még mindíg emlékszem erre a a nem mindennapi spriccelésre.
Legelöször nem terveztem csak oda tévedtem a popsihoz,azota ki nem hagynám!
A nejem négykézlábra ereszkedik, kidomborítja a fenekét, vagyis pucsít, ahogy csak kitellik tőle és én hátulról végignyalom a puncijától a gáton át a popsilyukáig. Óriásikat élvez ilyenkor. Jó sokáig szoktuk csinálni. Aztán megfordítva, lassan elfogadja, mert nekem is nagyon jó, fantasztikus.
matusnak felhozva

Mire gondolsz?
(Ez egy válasz stripper008 üzenetére (2007. 04. 23. hétfő 11:32), amit ide kattintva olvashatsz)
jol hangzik
Nem tudom miért idegenkednek sokan a témától?Ki kell próbálni!Ápoltság a lényeg és a szeximádat!
Keresni kellene olyan csajokat akik szeretik, vagy ki szeretnék próbálni!
(Ez egy válasz Bandee86 üzenetére (2007. 04. 23. hétfő 10:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 23. hétfő 10:36

sajnos az én b.nőm sem engedi,pedig mikor korábban engedte 10 perc alatt 5* sikerült elvinnem, és nem túlzok... de ha nem szereti, akkor nem szereti....
sajnos az én b.nőm sem engedi,pedig mikor korábban engedte 10 perc alatt 5* sikerült elvinnem, és nem túlzok... de ha nem szereti, akkor nem szereti....
(Ez egy válasz Tiboretto üzenetére (2007. 04. 17. kedd 11:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 17. kedd 11:35

Én nyalnám, de a párom nem engedi,még a punciját se mindig, pedig szeretek nyalni!Csajszik, szeretné valaki,hogy jól kinyaljam?
a szexben nincs semmi mocskos dolog,kivéve ha jól csinálják
jo is az. Én imádom mindenhol ha nyalnak
Érdekes, az én b.nőm sem engedi, hogy kinyaljam a seggét. 1x engedte csak, de mondta h soha többet. pedig nagy élmény volt, tisztára extázisba kerültem tőle.
Az az indok, hogy 1xűen nem bírja felfogni, hogy ez nekem miért izgató mert h ez k undorító. Meg h olyan "kínosan" érzi magát közben...pedig azt mondta h végülis ő is élvezte.
nem értem...
Az az indok, hogy 1xűen nem bírja felfogni, hogy ez nekem miért izgató mert h ez k undorító. Meg h olyan "kínosan" érzi magát közben...pedig azt mondta h végülis ő is élvezte.
nem értem...
Én nyalnám, de a párom nem engedi,még a punciját se mindig, pedig szeretek nyalni!Csajszik, szeretné valaki,hogy jól kinyaljam?
Imádom a popolyukat nyalni és dugni is,nagyon tuti dolog.
a tiszta popó a lyuknál édes !
Helló!Én mindenkinek azt mondom,hogy egy próbát megér,aztán úgyis rákap az ízére!!!Király érzés,akár adod,akár kapod!Csak azt sajnálom,hogy nem hosszabb a nyelvem vagy 10 centivel!
Sziasztok.Én is nagyon szeretem a barátnőmet nyalni természetesen a popsi sem kivétel!A nyelvemet pedig addig dugom be amig birom,isteni jó,és ő is szereti.Sajna nem viszonozza,de dolgozom rajta
)