én mindig meg nyalom a nőm segglyukát nyalakodás közben szerintem tök jó.
Ki nem hagynám. könnyű dolgom van mert nagyon figyel a testi higiéniára.
nagyon szokta élvezni

Hát őt én is kinyalnám.... majd felébredek, mi?

ez jó
Valahogy nekem ez nem olyan izgató,persze biztos jo meg stb.
CSak szerintem nem ezért lett a popó,hanem mésra
De ez csak egyyéni véleméány
CSak szerintem nem ezért lett a popó,hanem mésra
De ez csak egyyéni véleméány
Sziasztok.Én is nagyon szeretem a barátnőmet nyalni természetesen a popsi sem kivétel!A nyelvemet pedig addig dugom be amig birom,isteni jó,és ő is szereti.Sajna nem viszonozza,de dolgozom rajta
)

Helló!Én mindenkinek azt mondom,hogy egy próbát megér,aztán úgyis rákap az ízére!!!Király érzés,akár adod,akár kapod!Csak azt sajnálom,hogy nem hosszabb a nyelvem vagy 10 centivel!
a tiszta popó a lyuknál édes !
Imádom a popolyukat nyalni és dugni is,nagyon tuti dolog.
Én nyalnám, de a párom nem engedi,még a punciját se mindig, pedig szeretek nyalni!Csajszik, szeretné valaki,hogy jól kinyaljam?
Érdekes, az én b.nőm sem engedi, hogy kinyaljam a seggét. 1x engedte csak, de mondta h soha többet. pedig nagy élmény volt, tisztára extázisba kerültem tőle.
Az az indok, hogy 1xűen nem bírja felfogni, hogy ez nekem miért izgató mert h ez k undorító. Meg h olyan "kínosan" érzi magát közben...pedig azt mondta h végülis ő is élvezte.
nem értem...
Az az indok, hogy 1xűen nem bírja felfogni, hogy ez nekem miért izgató mert h ez k undorító. Meg h olyan "kínosan" érzi magát közben...pedig azt mondta h végülis ő is élvezte.
nem értem...
jo is az. Én imádom mindenhol ha nyalnak
a szexben nincs semmi mocskos dolog,kivéve ha jól csinálják
sajnos az én b.nőm sem engedi,pedig mikor korábban engedte 10 perc alatt 5* sikerült elvinnem, és nem túlzok... de ha nem szereti, akkor nem szereti....
(Ez egy válasz Tiboretto üzenetére (2007. 04. 17. kedd 11:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 17. kedd 11:35

Én nyalnám, de a párom nem engedi,még a punciját se mindig, pedig szeretek nyalni!Csajszik, szeretné valaki,hogy jól kinyaljam?
Keresni kellene olyan csajokat akik szeretik, vagy ki szeretnék próbálni!
(Ez egy válasz Bandee86 üzenetére (2007. 04. 23. hétfő 10:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 23. hétfő 10:36

sajnos az én b.nőm sem engedi,pedig mikor korábban engedte 10 perc alatt 5* sikerült elvinnem, és nem túlzok... de ha nem szereti, akkor nem szereti....
Nem tudom miért idegenkednek sokan a témától?Ki kell próbálni!Ápoltság a lényeg és a szeximádat!
jol hangzik