Nyalni is nyalatni is....kellemes!
A leges leg jobb csinálni is és ha jól kinyaljak az embert az is
kellemes

Izgat engem is ! Szívesen nyalnék!
Szeretjük. Oda-vissza. Imádom amikor a punciba és popsiba beledörgölöm az arcom meg amennyire csak tudom benne van a nyelvem. Hmm...
Feleségemmel próbálkoztuk korábban, de neki nem igazán jött be. De szombaton azt hittem leesek az ágyról. Masszíroztam és kellemesen ellazult, majd pajkosan a fülébe súgtam, hogy még a popsit is kinyalnám. Erre jött a válasza, "Ha szeretnéd..". Mi az, hogy. Szép lassan elkezdtem kényeztetni azt a finom kis rózsát, mire pár perc, halk sóhajok és patakszerűen csorgó puncilé... maradtam a popsinál de mellette csikló izgatás. Dugtam a nyelvemmel a popsit, ujjal izgattam a csiklót, nem maradt el a hatás. Olyan orgazmusa volt, azt hittem infarktust kapot, másodpercekig nem vett levegőt, összegörnyedt, remegett.. majd mint a rák olyan vörössé vált a bőre de a ragyogó szeme mindent elárult. Lemalacozott meg perverznek nevezett, de tegnap este lefekvés előtt szépen kimosta magát, és az ágyban megkérdezte, hogy maradt-e a tegnapi malacságból? Szerintem bejött neki..
a legjobb dolog kinyalni egy ápolt popsit. Visszafele is tökéletes, nem tudom melyiket szeretem jobban. Sajna az asszonyt eddig csak 1-2 alkalommal tudtam rá venni, élvezte, de szégyenlős így abba is maradt. Bennem meg él a vágy , de kurvát sosem nyalnék ki
Imádom! Nagyon szeretek popsit nyalni és azt is, ha nekem nyalják!
én imádom ha ápolt
Kihagyhatatlan része a szexnek.
Imádja a feleségem ❤️
Imádja a feleségem ❤️
Imádom oda vissza
Néha nálunk is összejön és olyankor nagyon átható orgazmusa van a páromnak!
Imádom nyalni a párom popsiját... Nagyon fel áll tőle
Szeretem a párom popsiát is kinyalni ,és kurvára szeretem mikor ő nyalja ki az én pop SIM miközben szopja a farkam….
Engem is nagyon felizgat amikor a popsiját nyalom

Elég gyakori és egyre gyakoribb desszert nálunk. Bő nyállal és az anális élvezetek is.
En is szeretem adni es kapni egyarant
Már közel vagyok a kis lyukhoz. Már engedi hogy a popsiját puszilgassam de be nyalni még nem, de hamarosan az is meglesz
Azt látom sok a férfi hozzá szóló! De mi nők, hol maradunk!! Mi is szeretnénk ezt veletek férfiakkal! De elzárkóztok ettől!! Vajon miért!?
Kriszta ez nehéz kérdés…. Talán a prűd világ amit élünk, az “hozza” ki ezt a mentalitást. Én bevállalom, hogy imádom adni és kapni is
ha gáz, ha nem