Én imádom nyalni a férjem seggét.
Imádom ha kínyalnak vagy én nyalhatok a finom ízletes segget
Az a legjobb amikor dugom az asszonyt és a barátnőnk nyalja a fenekemet! Ez mindkét részről jól működik. Imádják a lányok. Először fura volt, de most már elvárás!
Aki ettál elzárkózik férfiként az nem tudja mit hagy ki.
Én borzasztóan élvezem ha kinyalnak, nálunk ilyen azért van is, bár nem olyan sűtűn mint szeretném.
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 06. 06. hétfő 13:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 06. 06. hétfő 13:05
Én borzasztóan élvezem ha kinyalnak, nálunk ilyen azért van is, bár nem olyan sűtűn mint szeretném.

Törölt felhasználó (4069062)

Azt látom sok a férfi hozzá szóló! De mi nők, hol maradunk!! Mi is szeretnénk ezt veletek férfiakkal! De elzárkóztok ettől!! Vajon miért!?
Nekem most már mindig szól a feleségem hogy nyaljam ki neki. Sokáig kellett próbálkoznom, de akkor se kellett eröltetni engedte csak mindig mondta hogy perverz vagyok. Most már van úgy hogy bepucsít és modja hogy nyald ki, akkárnaponta többször is.
Én is imàdom a Női popsit nyalni, és a spriccelős puncit! Imàdom mikor csajom szopja a farkamat és közben finoman masszírozza síkósítóval a prosztatàmat
.Hatalmas élvezet!
.Hatalmas élvezet!
Én imádom adni és kapni is!
Kriszta ez nehéz kérdés…. Talán a prűd világ amit élünk, az “hozza” ki ezt a mentalitást. Én bevállalom, hogy imádom adni és kapni is
ha gáz, ha nem

Azt látom sok a férfi hozzá szóló! De mi nők, hol maradunk!! Mi is szeretnénk ezt veletek férfiakkal! De elzárkóztok ettől!! Vajon miért!?
Már közel vagyok a kis lyukhoz. Már engedi hogy a popsiját puszilgassam de be nyalni még nem, de hamarosan az is meglesz
En is szeretem adni es kapni egyarant
Elég gyakori és egyre gyakoribb desszert nálunk. Bő nyállal és az anális élvezetek is.
Engem is nagyon felizgat amikor a popsiját nyalom

Szeretem a párom popsiát is kinyalni ,és kurvára szeretem mikor ő nyalja ki az én pop SIM miközben szopja a farkam….
Imádom nyalni a párom popsiját... Nagyon fel áll tőle
Néha nálunk is összejön és olyankor nagyon átható orgazmusa van a páromnak!
Imádom oda vissza
Kihagyhatatlan része a szexnek.
Imádja a feleségem ❤️
Imádja a feleségem ❤️
én imádom ha ápolt
Imádom! Nagyon szeretek popsit nyalni és azt is, ha nekem nyalják!