Nálunk is így van,imádom nyalni a párom popsiját is miközben a finom punciját nyalom.
De ő is alaposan kinyalja az én popsim szopás közben….. (Ez egy válasz Manna Ventura üzenetére (2023. 12. 18. hétfő 13:26), amit ide kattintva olvashatsz)
De ő is alaposan kinyalja az én popsim szopás közben….. (Ez egy válasz Manna Ventura üzenetére (2023. 12. 18. hétfő 13:26), amit ide kattintva olvashatsz)
Pucsítva izgalmasabb lenne..
(Ez egy válasz UnlimitedFantasies üzenetére (2024. 03. 31. vasárnap 13:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 03. 31. vasárnap 13:11

Szerintem ezt egy nő vagy eleve szereti és akkor nem is kell győzködni, vagy ha annak a luknak az alapvető "funkciójától" nem tud elvonatkoztatni akkor nagyon nehéz rávenni erre. Szerintem a férfiak nagy része viszont pont hogy vágyik erre, valahogy mi kevés dolgot utasítanánk el kategorikusan a szexben. Mi imádunk fotózni is és Bea imádja azt is ha nyalogatom a popsiját.
XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX moderálva!
XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX moderálva!
A popsinyalás számomra is egy egzotikus, hovatovább izgató téma. Nekem eddig egyszer volt részem benne mint adó partner. Sok partneremnél tabutéma volt, mert nem szerették. Én nem erőltettem sosem, noha vágytam volna arra hogy engedjék a nyelvem időnként elkalandozni. Az egyik legizgatóbb vágyam, amit fokozhatna ha a nő kutyapózban pucsítana, vagy hason feküdne az ágyon, netán az egyik lába félig fel lenne húzva közben.
Kapni sosem kaptam, igazából érdekel milyen lehet ha a gáton túl csúsznak a női ajkak. Az biztos, hogy az ujjazást nagyon szeretem, ebben már volt részem.
Kapni sosem kaptam, igazából érdekel milyen lehet ha a gáton túl csúsznak a női ajkak. Az biztos, hogy az ujjazást nagyon szeretem, ebben már volt részem.

Végre egy nő aki szereti.
Adni is, vagy csak kapni? (Ez egy válasz Anna900 üzenetére (2023. 09. 15. péntek 10:15), amit ide kattintva olvashatsz)
Adni is, vagy csak kapni? (Ez egy válasz Anna900 üzenetére (2023. 09. 15. péntek 10:15), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! Én imádom és szeretem nyalni a hölgypartnerem popojàt persze ez partnernőtöl is függ szereti e vagy engedi
Ih, én imádom, mindig kemény leszek tőle, nem tudom miért de mindig nagyon izgat egy jó formás popsi kényeztetés is

Hihetetlenül beindít egy szép kerek női popsit finoman harapgálni, majd nyalni. Egyszerűen megőrít a különleges íze. Főleg, ha partnerem is élvezi és nyögve kéri, hogy ne hagyd abba. Ki nem maradhat a mindenkori szexből.
Nem minden alkalommal, de része a szexnek , amolyan kis extra egy kis plussz
Hú de szeretem kapni is és adni is
Nálunk is része a szeretkezésnek,mindketten imádjuk adni és kapni.
Elsősorban kapni
(Ez egy válasz Porthos61 üzenetére (2024. 05. 25. szombat 04:43), amit ide kattintva olvashatsz)
De adni a legjobb
(Ez egy válasz Anna900 üzenetére (2024. 06. 17. hétfő 06:53), amit ide kattintva olvashatsz)
Minden további nélkül nagyon szívesen megcsinálom a partneremnek szeretem látni ahogy élvezi azt amit csinálok a popsijával!!
Elhiszem
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 06. 17. hétfő 07:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 06. 17. hétfő 07:34

Törölt felhasználó (4682248)

De adni a legjobb
Hmmm...
Nem lehet benned csalódni...
(Ez egy válasz Anna900 üzenetére (2024. 06. 17. hétfő 06:53), amit ide kattintva olvashatsz)
Nem lehet benned csalódni...

Imádom adni és imádom kapni is, Mindketten élvezzük a popó kényeztetését, legyen az nyalás, ujjazás
A dugás "egyenlőre" egyirányú

imádom amikor nyelvvel izgatják a popsim

A feleségem viszolygott tőle. De amikor elsőnek benyaltam, nem bírta ki hogy ne húzza bele a fejem. Mostmár szerencsémre igényli is.
Tegnap este már közben felvetette, kipróbállná, hogy benne vannak a punciban, közben pedig valaki nyalja a popsit. Iszonyat beindultam. (Ez egy válasz X üzenetére (2024. 06. 19. szerda 10:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 06. 19. szerda 10:54
Tegnap este már közben felvetette, kipróbállná, hogy benne vannak a punciban, közben pedig valaki nyalja a popsit. Iszonyat beindultam. (Ez egy válasz X üzenetére (2024. 06. 19. szerda 10:54), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4730698)

imádom amikor nyelvvel izgatják a popsim

Ha belegondolok, hogy már csak attól mennyire felizgult állapotban vagyok, ha a fenekem nyalja a nejem és közben a keze a farkamat izgatja, el sem tudom képzelni, milyen az, amikor még a farkunkon is egy női száj kényeztetését élveznénk. Valami hasonló élményt persze, hogy a nők is elviselnek. Persze csak azok, akik tényleg élvezik és nem undorodnak ettől
(Ez egy válasz Generaltoti üzenetére (2024. 06. 20. csütörtök 07:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 06. 20. csütörtök 07:51

A feleségem viszolygott tőle. De amikor elsőnek benyaltam, nem bírta ki hogy ne húzza bele a fejem. Mostmár szerencsémre igényli is.
Tegnap este már közben felvetette, kipróbállná, hogy benne vannak a punciban, közben pedig valaki nyalja a popsit. Iszonyat beindultam.
Tegnap este már közben felvetette, kipróbállná, hogy benne vannak a punciban, közben pedig valaki nyalja a popsit. Iszonyat beindultam.
A 3-as felállást minsem vetjük meg. De nehéz olyan nőt/férfit találni aki ezt beválallja.
(Ez egy válasz kalandtour üzenetére (2024. 06. 20. csütörtök 09:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 06. 20. csütörtök 09:12

Ha belegondolok, hogy már csak attól mennyire felizgult állapotban vagyok, ha a fenekem nyalja a nejem és közben a keze a farkamat izgatja, el sem tudom képzelni, milyen az, amikor még a farkunkon is egy női száj kényeztetését élveznénk. Valami hasonló élményt persze, hogy a nők is elviselnek. Persze csak azok, akik tényleg élvezik és nem undorodnak ettől