Irigylésre méltó ébresztés. Ez nekem is nagyon tetszene.
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 09. 14. vasárnap 14:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 09. 14. vasárnap 14:48
Törölt felhasználó (17107)

Feleségem az éjjel felébresztett. Módja a következő volt. Arra ébredtem,hogy nem kapok levegőt. Hát a drága a hatalmas finom seggével éppen ráült az arcomra. Elélvezésig le sem szállt róla.

ídővel mind két fél rájön arra,hogy egy jó nyalásnál nincsjobb
(Ez egy válasz maxijoe üzenetére (2006. 07. 23. vasárnap 17:48), amit ide kattintva olvashatsz)
Álszent barmok akik itt finyáskodnak. Woody Allen mondta, hogy a szex nem gusztustalan, csak ha jól csinálják!
A popsinyalásnál, már csak a popsidugás jobb...

A popsinyalásnál, már csak a popsidugás jobb...
Feleségem az éjjel felébresztett. Módja a következő volt. Arra ébredtem,hogy nem kapok levegőt. Hát a drága a hatalmas finom seggével éppen ráült az arcomra. Elélvezésig le sem szállt róla.

hú a nimfománcsaj de kúttúrát vót.Neki a vibri egész nap, az steril. A nejem popsija zuhanyzás után meg az enyém. melyikünk járt jobban?
Imádom, ha a csajok nyalják a seggem!
Én meg azt is imádom, ha popsinyalás közben élvezek el én.
Imádom mikor popsinyalás közben élvez el a nőm.
Szerintem is nagyon izgató, és természetes dolog. Ha már az ember elkezd ott nyalakodni, nem szabad kihagyni a "másik" lyukat sem.
Hahaha.....ez egy velős vélemény, ezt szeretem! Amúgy tényleg így van! Azok fanyalognak, akiknek olyan igénytelen csajuk van, hogy szarás után tolja oda a seggét a pofájukhoz! Akkor nem csodálom, hogy rossz véleménnyel vannak a dolog felöl. Ennyi erővel egy szép fehérfolyással is lehetne riogatni a "sima" puncinyalókat.......
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 07. 03. csütörtök 14:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 03. csütörtök 14:32
Törölt felhasználó (227766)

Szerintem az a pasi aki még nem nyalt női popót, az már faszt is szopott

Ügyesek vagytok! Jó étvágyat!
Ahogy az előbb is írtam, ki hogy szereti.
Ahogy az előbb is írtam, ki hogy szereti.
Na ja! Újra hasznosítjuk a végterméket.
Nem rossz ötlet!
(Ez egy válasz nimfománcsaj üzenetére (2008. 07. 04. péntek 10:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 04. péntek 10:40
Nem rossz ötlet!

A popó nyalás még takarékosságot is eredményez, a kaját így újra lehet hasznosítani csak egy kicsit ki kell nyomni a kulát és még le is lehet harapni és lehet szopogatni, jó seggnyalást kívánok akinek ez jelenti az élvezetet!!!!
A popó nyalás még takarékosságot is eredményez, a kaját így újra lehet hasznosítani csak egy kicsit ki kell nyomni a kulát és még le is lehet harapni és lehet szopogatni, jó seggnyalást kívánok akinek ez jelenti az élvezetet!!!!
Egy tiszta ápolt nő popsiját kinyalni teljesen természetes dolog!!!
Köszi az ötelet, majd meglátom. Ki hogy szereti, de azért vannak dolgok, melyeket nem igazán lehet keverni és félreérteni sem.
Egyébként teljes egészében egyetértek sorento-val is.
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 07. 03. csütörtök 15:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 03. csütörtök 15:17
Egyébként teljes egészében egyetértek sorento-val is.
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 07. 03. csütörtök 15:17), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (163029)
VIP

Próbáld meg kakilás után!
Szerintem akkor még ízletesebb! Ott már azért keverednek a zamatok barátom.
"ne fürgyééé le"
"ne fürgyééé le"

Próbáld meg kakilás után!
"ne fürgyééé le"
(Ez egy válasz Peter_xx üzenetére (2008. 07. 03. csütörtök 01:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 03. csütörtök 01:34
"ne fürgyééé le"

Ebben is egyetértek veletek. Szerintem a popsi nyalása is természetes, ha ezzel örömet szerzünk kedvesünknek is. Én szeretem és élvezem, sőt az még izgatóbb, ha kellemesen illatos és ízletes is.
Szerintem az a pasi aki még nem nyalt női popót, az már faszt is szopott

Ebben is egyetértek veletek. Szerintem a popsi nyalása is természetes, ha ezzel örömet szerzünk kedvesünknek is. Én szeretem és élvezem, sőt az még izgatóbb, ha kellemesen illatos és ízletes is.
(Ez egy válasz szegedi21 üzenetére (2008. 07. 02. szerda 22:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 02. szerda 22:58
(Ez egy válasz szegedi21 üzenetére (2008. 07. 02. szerda 22:58), amit ide kattintva olvashatsz)

Mi imádjuk egymást kinyalni!
Nagyon jó, izgató érzés!
fiatal pár
Nagyon jó, izgató érzés!
fiatal pár
Mi imádjuk egymást kinyalni!
Nagyon jó, izgató érzés!
fiatal pár
Nagyon jó, izgató érzés!
fiatal pár