imádom nyalni az önzetlenségen alapszik és az élezeten
sya! rajtam szivesen gyakorolhatnál és elbirálnám h jól nyalsz e
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 03. 09. hétfő 18:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 03. 09. hétfő 18:57

Törölt felhasználó (247451)

Lehet, hogy butaság, de van valami különbség, hogyy hogyan nyaljátok, ujjazzátok egy pasi fenekét? Szeretném miharabb gyakoroloni is ezt, de egy kis elmélet nem ártana. Örülnék egy-két jó tanácsnak!
Szeretném a kedvesem popsiját kinylani, de nem engedi!
Sziasztok!Én imádom a popsit nyalni,szerintem nagyon nagy örömet lehet vele okozni 1 nönek,s ez a lényeg!
Ajánlja magát a "rosseb"! Félreértetted öcsém.
fujj de undorttóóó
hát persze hogy izgató

Ha nem akarja, akkor sehogy. Esetleg csereberéljetek, biztos olyan is van, amit meg te nem akarsz neki megtenni, és ő szeretné nagyon
Jó dolog, ki ne hagyjátok !
(Ez egy válasz Musu Musu üzenetére (2009. 03. 15. vasárnap 00:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 03. 15. vasárnap 00:02

Sziasztok!
Még soha nem próbáltuk a popó nyalást. Engem egyre jobban izgat a gondolat, de az uram nem nem nagyon akarja. Szerintetek hogyan lehet rávenni egy férfit arra hogy ha mást nem is de nyalogassa vagy megújazza a popsimat?
Még soha nem próbáltuk a popó nyalást. Engem egyre jobban izgat a gondolat, de az uram nem nem nagyon akarja. Szerintetek hogyan lehet rávenni egy férfit arra hogy ha mást nem is de nyalogassa vagy megújazza a popsimat?
Bocs, néggyel......!!
Ajánlom a figyelmedbe a hárommal utánad lévő hozzászólót "Musu-Musu". Persze nem vagyok partner közvetítő.
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 02. 23. hétfő 08:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 02. 23. hétfő 08:53
Törölt felhasználó (58613)

Én is szeretem kényeztetni a bnőm fenekét,viszonzást viszont keveset kapok.Igaz a múltkor úgy kinyalt hogy az vmi hihetetlen,de csak egyszeri volt.Az ujjal való kényeztetésem gyakoribb de az sem minden napos :( de egyszer hátha
Szerintem ne erőltesd, inkább kérdezd meg itt a fórumon az Urakat, hogy ki foglalkozna a fenekeddel? Szerintem sokan jelentkeznének.
(Ez egy válasz Musu Musu üzenetére (2009. 03. 15. vasárnap 00:02), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok!
Mivel nemrégiben volt egy kis vita chaten ebben a témában ,gondoltam ide is írok ezzel a témával kapcsolatban ...Nekem személyszerint nagyonbejön a popsi nyalás .Imádom mikor kényeztethettem a nejemet ezzel és persze azt is mikor Ő ezt ugyanúgy viszonozza

én egyszerüen megmondtam neki hogy nagyon érzékeny a popsim.most már soha nem hagyja ki,hogy ki ne nyaljon jó mélyen.

Sziasztok!
Sziasztok!
Lehet, hogy butaság, de van valami különbség, hogyy hogyan nyaljátok, ujjazzátok egy pasi fenekét? Szeretném miharabb gyakoroloni is ezt, de egy kis elmélet nem ártana. Örülnék egy-két jó tanácsnak!
http://xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
kimoderálva: öregSam
(idegen honlapok és játékok reklámozása a GG fórumban TILOS! 1 nap figyelmeztető tiltás!)
kimoderálva: öregSam
(idegen honlapok és játékok reklámozása a GG fórumban TILOS! 1 nap figyelmeztető tiltás!)
Hú, én is nagyon régóta szeretnék már feneket nyalni, látom nem vagyok ezzel egyedül.
Sajnos a feleségem nem igazán rajong érte :( Úgyhogy, ha van itt egy olyan lány, aki vágyik ilyen kényeztetésre, keressen meg bátran.
Sajnos a feleségem nem igazán rajong érte :( Úgyhogy, ha van itt egy olyan lány, aki vágyik ilyen kényeztetésre, keressen meg bátran.

Én is szeretem kényeztetni a bnőm fenekét,viszonzást viszont keveset kapok.Igaz a múltkor úgy kinyalt hogy az vmi hihetetlen,de csak egyszeri volt.Az ujjal való kényeztetésem gyakoribb de az sem minden napos :( de egyszer hátha
Hm... Izgató, remélem egy tíz perc és én is kényeztethetem az én HuncutBabám popsiját, mert az igazán izgató...

Szia Ágnescsaj nos imádom a popsit nyalni illetve a puncit édesen kedvesen lágy s erős nyelvcsapások a kedvesnek de esetleg hiányban vagy keresmeg.
(Ez egy válasz Ágnescsaj üzenetére (2008. 11. 06. csütörtök 20:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 11. 06. csütörtök 20:58

Egyszerüen én sem tudok betelnii azzal ha valki nyalja a fenekem,érzem forro nyálát lecsorogni,egészen a hüvelyemig.Fantasztikus érzés!Föleg ha elég kemény a nyelve és ugy tudja használni mint egy péniszt...hát az örjitő!

3 dolog van mi jó a világon. SZOPNI, NYALNI (elől és hátul), DUGNI (elől és hátul).