szerintem is igy van, ahogy a csajom megőrül tőle...ahogy leirtad, vmi ilyesmit érezhet, gondolhat.
(Ez egy válasz Ágnescsaj üzenetére (2008. 11. 06. csütörtök 20:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 11. 06. csütörtök 20:58

Egyszerüen én sem tudok betelnii azzal ha valki nyalja a fenekem,érzem forro nyálát lecsorogni,egészen a hüvelyemig.Fantasztikus érzés!Föleg ha elég kemény a nyelve és ugy tudja használni mint egy péniszt...hát az örjitő!

Ez a legélvezetesebb dolog a világon

Teljesen beindulok , ha nyalhatom a fenekét . Ezt ő is tudja , és kis piszok módjára szivózik is velem . Imádom nyalni , és ki is nyalom teljesen .

imádom a csajom seggét nyalni!!bepucsít és széthuzza,h a nyelvem jó mélyre tudjam dugni...állati jó..
persze az se rossz ha az enyémet nyalják!!
persze az se rossz ha az enyémet nyalják!!
csajok vmelyikőtök amelyik nagyon szeret segget nyalni az enyémet kinyalhatja mert imádom mikor nyalják

SZIA ÁGNES ÉN NAGYON SZERETEK NŐI POPSIT NYALNI A FORMÁS POPSI IDOMAIVAL KEZDEM A GYENGÉD NYALOGATÁST MAJD A LYUKAT IS ALAPOSAN MEGDOLGOZOM A VÉGÉN A NYELVEMMEL DUGOM A POPSIT DE A PUNCIT IS SZERETEM NYALNI CSAK AZ A BAJ HOGY RITKÁN VAN BENNE RÉSZEM SZERETNÉM A TE POPSIDAT IS ELKÉNYEZTETNI HA MEGENGEDNÉD OK
(Ez egy válasz Ágnescsaj üzenetére (2008. 11. 06. csütörtök 20:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 11. 06. csütörtök 20:58

Egyszerüen én sem tudok betelnii azzal ha valki nyalja a fenekem,érzem forro nyálát lecsorogni,egészen a hüvelyemig.Fantasztikus érzés!Föleg ha elég kemény a nyelve és ugy tudja használni mint egy péniszt...hát az örjitő!

Ennek a topicnak a hatására próbálkoztam be minap a páromnál, mivel nem sejtettem, hogy ezt ennyire tudják élvezni a nők. Különleges élményben volt részünk, sajnálom, hogy nem gondolkodtam el ezen hamarabb.

A feleségemnek is jó nagy popsija van . Nekem amugy is a popsi a mindenem , és nem tudok vele betelni . Ha lehetne egész nap csak nyalnám és nyalnám . Mikor már nyalakodtam rendesen , dugunk egy hatalmasat . Olyanokat élvezünk , hogy az valami fantasztikus . Már ha azt a finom illatát megérzem akkor beindulok . Imádom nyalni !

király vagy az én seggemet is kinyalhatnád végre egy értelmes csaj
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 01. 11. péntek 10:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 11. péntek 10:31
Törölt felhasználó (182311)

Én imádom, és viszonzom is szívesen, bár sok pasi idegenkedik tőle.
kinyalatnám veled a seggem! sztem élveznéd hogy nyalhatod
(Ez egy válasz nimfománcsaj üzenetére (2008. 07. 04. péntek 10:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 04. péntek 10:40

A popó nyalás még takarékosságot is eredményez, a kaját így újra lehet hasznosítani csak egy kicsit ki kell nyomni a kulát és még le is lehet harapni és lehet szopogatni, jó seggnyalást kívánok akinek ez jelenti az élvezetet!!!!
én is!
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 07. 08. kedd 12:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 08. kedd 12:04
Törölt felhasználó (105638)

Imádom, ha a csajok nyalják a seggem!
egy pasinak meg még nagyobbat!Én imádom mikor a nőm kinyalja a seggem
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 09. 16. kedd 20:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 09. 16. kedd 20:41

Törölt felhasználó (60936)

Én is imádok popsit nyalni,szerintem nagyon nagy örömet lehet vele szerezni egy nőnek!
finom dolog az

én imádok popsit nyalni nekem ez elvárás is
imádom a nyalást
Ne offoljuk szét a topicot, de nekem megfelel így, ahogy van.
(Ez egy válasz Peter_xx üzenetére (2008. 09. 19. péntek 23:04), amit ide kattintva olvashatsz)

Ha nem bírnád, vagy unnád már, szívesen besegítenék.
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 09. 17. szerda 05:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 09. 17. szerda 05:43
Törölt felhasználó (17107)

Szerencsére gyakran van benne részem.

Szerencsére gyakran van benne részem.
(Ez egy válasz Peter_xx üzenetére (2008. 09. 15. hétfő 22:26), amit ide kattintva olvashatsz)

Én is imádok popsit nyalni,szerintem nagyon nagy örömet lehet vele szerezni egy nőnek!