Ennek a topicnak a hatására próbálkoztam be minap a páromnál, mivel nem sejtettem, hogy ezt ennyire tudják élvezni a nők. Különleges élményben volt részünk, sajnálom, hogy nem gondolkodtam el ezen hamarabb.

SZIA ÁGNES ÉN NAGYON SZERETEK NŐI POPSIT NYALNI A FORMÁS POPSI IDOMAIVAL KEZDEM A GYENGÉD NYALOGATÁST MAJD A LYUKAT IS ALAPOSAN MEGDOLGOZOM A VÉGÉN A NYELVEMMEL DUGOM A POPSIT DE A PUNCIT IS SZERETEM NYALNI CSAK AZ A BAJ HOGY RITKÁN VAN BENNE RÉSZEM SZERETNÉM A TE POPSIDAT IS ELKÉNYEZTETNI HA MEGENGEDNÉD OK
(Ez egy válasz Ágnescsaj üzenetére (2008. 11. 06. csütörtök 20:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 11. 06. csütörtök 20:58

Egyszerüen én sem tudok betelnii azzal ha valki nyalja a fenekem,érzem forro nyálát lecsorogni,egészen a hüvelyemig.Fantasztikus érzés!Föleg ha elég kemény a nyelve és ugy tudja használni mint egy péniszt...hát az örjitő!

csajok vmelyikőtök amelyik nagyon szeret segget nyalni az enyémet kinyalhatja mert imádom mikor nyalják

imádom a csajom seggét nyalni!!bepucsít és széthuzza,h a nyelvem jó mélyre tudjam dugni...állati jó..
persze az se rossz ha az enyémet nyalják!!
persze az se rossz ha az enyémet nyalják!!
Teljesen beindulok , ha nyalhatom a fenekét . Ezt ő is tudja , és kis piszok módjára szivózik is velem . Imádom nyalni , és ki is nyalom teljesen .

Ez a legélvezetesebb dolog a világon

szerintem is igy van, ahogy a csajom megőrül tőle...ahogy leirtad, vmi ilyesmit érezhet, gondolhat.
(Ez egy válasz Ágnescsaj üzenetére (2008. 11. 06. csütörtök 20:58), amit ide kattintva olvashatsz)

Egyszerüen én sem tudok betelnii azzal ha valki nyalja a fenekem,érzem forro nyálát lecsorogni,egészen a hüvelyemig.Fantasztikus érzés!Föleg ha elég kemény a nyelve és ugy tudja használni mint egy péniszt...hát az örjitő!

3 dolog van mi jó a világon. SZOPNI, NYALNI (elől és hátul), DUGNI (elől és hátul).

Szia Ágnescsaj nos imádom a popsit nyalni illetve a puncit édesen kedvesen lágy s erős nyelvcsapások a kedvesnek de esetleg hiányban vagy keresmeg.

Hm... Izgató, remélem egy tíz perc és én is kényeztethetem az én HuncutBabám popsiját, mert az igazán izgató...

Én is szeretem kényeztetni a bnőm fenekét,viszonzást viszont keveset kapok.Igaz a múltkor úgy kinyalt hogy az vmi hihetetlen,de csak egyszeri volt.Az ujjal való kényeztetésem gyakoribb de az sem minden napos :( de egyszer hátha
Hú, én is nagyon régóta szeretnék már feneket nyalni, látom nem vagyok ezzel egyedül.
Sajnos a feleségem nem igazán rajong érte :( Úgyhogy, ha van itt egy olyan lány, aki vágyik ilyen kényeztetésre, keressen meg bátran.
Sajnos a feleségem nem igazán rajong érte :( Úgyhogy, ha van itt egy olyan lány, aki vágyik ilyen kényeztetésre, keressen meg bátran.

http://xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
kimoderálva: öregSam
(idegen honlapok és játékok reklámozása a GG fórumban TILOS! 1 nap figyelmeztető tiltás!)
kimoderálva: öregSam
(idegen honlapok és játékok reklámozása a GG fórumban TILOS! 1 nap figyelmeztető tiltás!)
Lehet, hogy butaság, de van valami különbség, hogyy hogyan nyaljátok, ujjazzátok egy pasi fenekét? Szeretném miharabb gyakoroloni is ezt, de egy kis elmélet nem ártana. Örülnék egy-két jó tanácsnak!
Sziasztok!
Még soha nem próbáltuk a popó nyalást. Engem egyre jobban izgat a gondolat, de az uram nem nem nagyon akarja. Szerintetek hogyan lehet rávenni egy férfit arra hogy ha mást nem is de nyalogassa vagy megújazza a popsimat?
Még soha nem próbáltuk a popó nyalást. Engem egyre jobban izgat a gondolat, de az uram nem nem nagyon akarja. Szerintetek hogyan lehet rávenni egy férfit arra hogy ha mást nem is de nyalogassa vagy megújazza a popsimat?
én egyszerüen megmondtam neki hogy nagyon érzékeny a popsim.most már soha nem hagyja ki,hogy ki ne nyaljon jó mélyen.
(Ez egy válasz Musu Musu üzenetére (2009. 03. 15. vasárnap 00:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 03. 15. vasárnap 00:02

Sziasztok!
Mivel nemrégiben volt egy kis vita chaten ebben a témában ,gondoltam ide is írok ezzel a témával kapcsolatban ...Nekem személyszerint nagyonbejön a popsi nyalás .Imádom mikor kényeztethettem a nejemet ezzel és persze azt is mikor Ő ezt ugyanúgy viszonozza

Szerintem ne erőltesd, inkább kérdezd meg itt a fórumon az Urakat, hogy ki foglalkozna a fenekeddel? Szerintem sokan jelentkeznének.
(Ez egy válasz Musu Musu üzenetére (2009. 03. 15. vasárnap 00:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 03. 15. vasárnap 00:02

Sziasztok!
Ajánlom a figyelmedbe a hárommal utánad lévő hozzászólót "Musu-Musu". Persze nem vagyok partner közvetítő.
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 02. 23. hétfő 08:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 02. 23. hétfő 08:53
Törölt felhasználó (58613)

Én is szeretem kényeztetni a bnőm fenekét,viszonzást viszont keveset kapok.Igaz a múltkor úgy kinyalt hogy az vmi hihetetlen,de csak egyszeri volt.Az ujjal való kényeztetésem gyakoribb de az sem minden napos :( de egyszer hátha
Bocs, néggyel......!!